Miał jakieś uwagi do nich, a oni zadzwonili do mnie w tej sprawie i nie byłem zorientowany o co chodzi. Skomplikowana sprawa, szkoda konta, bo miałbym 2 wygrane już/
Ja za drugi tydzień nie dostałem - dopiero jak do nich napisałem parę dni temu. Także dzisiaj dostałem maila. Co do freebeta to nie wiem ale chyba login musisz wysłać, a jak masz ten sam mail to chyba automatycznie przyznają... ale nie jestem pewien.
mail ten sam login na wszelki wypadek podesłałem ???? no i czekam na ten freebet. Miał juz ktoś taka sytuacje ze wygrał np. 2 koszulki i chciał zamienić 1 koszulke na ekwiwalent pieniezny ? Jest w regulaminie taka opcja ale chciałbym wiedziec czy juz ktos załatwil sobie zmiane ;p
na maila każdemu uczysestnikowy tej promocji przychodzi wiadomosc, o zmianie regulaminu. Jak dla mnie bardzo dobra zmiana, ile jest naciągaczy którzy zakładają po 1000 kont by zdobyć jakąś nagrode.
No każdy otrzymał tą wiadomość kto bierze udział i znakomicie!!! ???? Nie po to się trudziłem godzinami aby Ci którzy mają neostradę mi tą robotę utrudniali... Oczywiście nie wszyscy ???? BETSAFE !!
na maila każdemu uczysestnikowy tej promocji przychodzi wiadomosc, o zmianie regulaminu. Jak dla mnie bardzo dobra zmiana, ile jest naciągaczy którzy zakładają po 1000 kont by zdobyć jakąś nagrode.
+ betsafe ;D
a jak wygląda u was stosunek osób zarejestrowanych do osób, które dokonały depozytu?
u mnie zarejestrowały się 34 osoby, ale jeszcze żadna nie wpłaciła pieniędzy.
Dla mnie zła wiadomość bo mam słabo z depozytami...
myslę, że te oszustwa to na mniejsza skale byly, watpie zeby komus sie chcialo zakladac np. 500 kont... mi np. to nawet 20 by się nie chciało...