>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tenis-team picks (ATP, WTA + NBA)

R 0

rozum19

Użytkownik
Dzięki wielkie za typ na Unicaja w pierwszej połowie, ładnie siadło teraz można obstawiać tenisa ????
Co do tenisa, to jeszcze para debla Fleming C. / Hutchins R. powinni sobie spokojnie poradzić z Bogomolov A. Jr / Kunitsyn I. Kurs bardzo ciekawy, 1,60.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Skoro Wielki Szlem to mogę sobie pozwolić na grę na live od czasu do czasu. Run&#39;y ze stanu 0:2 to częsta sprawa, w meczu Wawrinki właśnie takiego scenariusza oczekuje. Co z tego wyjdzie? Zobaczymy, po meczu wrzucę screen, ale myślę że szanse są spore ;) Zagrałem po przełamaniu dla Wawrinki w 3 secie.
Wawrinka - Almagro 1 @ 3.75 (live) 1 @ 3.75 ⛔ 6:7 2:6 4:6
6j Bet365

-6j
Topic: +72.933
Typ nie wszedł więc chyba nie muszę nikomu udowadniać screenem, że tak zagrałem ;)

mozi 552

mozi

Użytkownik
I jeszcze druga opcja na live. Isnerowi ciągle przeszkadzają własne nogi, ale serwisem trzyma się w meczu. Pozwoliło mu to wygrać z Nalbandianem, powinien więc mieć szansę także z Feliciano, o ile doprowadzi do 5 seta, na co liczę ;) 5:4 w 4 secie i serwuje Hiszpan.
Isner - Lopez 1 @ 4.33 (live) ⛔ 3:6 7:6 4:6 7:6 1:6
3j Bet365
-3j Topic: +69.933

malinowy 22

malinowy

Użytkownik
kiepskawo ci idzie ostatnio typowanie - myślałem że jesteś lepszym typerem:) ja załączam swoje print screeny :) większość twoich typów ja zagrałbym przeciwnie (np na Lopeza z Isnerem ale jakoś na livie -akurat wtedy byłem w pracy i po prostu nie mogłem) lub inaczej....
pominąłem (na print screenie) tylko 1 zakład nietrafiony z początku listy (wozniacka dała ciała ale to był mecz 1 rundy i nie wiedziałem jeszcze co i jak z nią) i 1 zakład również nietrafiony (też 1 rundy) ale na kwotę 50 zł i był to nieprzemyślany umyślnie &quot;dziki strzał&quot; z cyklu ryzyk fizyk - na który zresztą mogłem sobie pozwolić po dobrym bilansie po turnieju w Sydney .

mozi 552

mozi

Użytkownik
Chyba dalej nie zrozumieliście naszego pomysłu na obstawianie. Szukamy niespodzianek i nawet 50% skuteczność jest bardzo mało prawdopodobna, ale pojedyncze trafione typy pozwalają zarobić. W sumie jestem bardzo zadowolony z pierwszych dwóch tygodni typowania, bo mniej więcej tyle czasu prowadzę ten temat.

Udało się zarobić grubo ponad 2x budżet początkowy. Dzisiejszą noc odpuściłem po bardzo nieudanych typach z przed wczoraj, zresztą drugi raz w historii tematu tak robię, bo odgrywanie się na siłę nie ma najmniejszego sensu a po tak dużej stracie z piątku, chyba każdemu przyszłoby to do głowy. Dzisiaj przed nami mecze 4 rundy, opiszę wieczorem wszystkie spotkania ATP, jest też szansa na jakieś wz mianki o WTA ;)

Zapraszam do tematu zainteresowanych ;) Kolejny wpis postaram się zamieścić przed 22:00.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Mogę się z wami podzielić kolejnym kuponem live, niestety nie z mojej dyscypliny, więc nie będę go opisywał... Napiszę tylko tyle - cuda i dziwne wyniki w piłce ręcznej to dzisiaj norma.
Atalanta - Juventus 2 @ 1.8 ✅ 0:2
Serbia - Niemcy (+1.5) 2 @ 7.5 ✅ 21:21
@@13.5
2j Bet365
Po meczu jeśli oczywiście wejdzie wrzucę screen
Haha coś niesamowitego ta końcówka w meczu Serbów ! Co raz bardziej lubię handball ;)
I obiecany screen:
+25j
Topic: +94.933

Otrzymane punkty reputacji: +1
mozi 552

mozi

Użytkownik
Przed tenisem, spróbuje jeszcze takiego czegoś na live ;) Jest 0:2, właśnie rozpoczęli 2 połowę ;) Zagrane przy wyniku 2:0 dla Zambii.
Senegal - Zambia 1X @ 6.0 (live) ⛔ 1:2
3j Bet365
-3j
Topic: +91.933

mozi 552

mozi

Użytkownik

Australian Open 2012
ZAPOWIEDŹ 4 RUNDY​
Mam już naprawdę dużo informacji na temat tenisistów, tak więc mogę wziąć się do poważnej analizy. W sumie może to nic nie dać, bo pomagam sobie także cyferkami, które nie grają, ale moim zdaniem warto zwrócić na tych kilka czynników uwagę ;)
Roger Federer - Bernard Tomic
Mecz dopiero rano więc zastanowię się jeszcze nad typem, nie mniej jednak spróbuje na pewno jakiegoś dodatniego handi na Bernarda, nie wiem jeszcze jakiego.
Feliciano Lopez - Rafael Nadal
Tutaj kompletnie nie mam pomysłu na typowanie... Rafa na pewno wygra, ale czy 3:0, 3:1 trudno powiedzieć. Nie imponuje mi Rafa w turnieju, ale Feliciano nie ma żadnych atutów przeciwko niemu. Nawet jeśli chodzi o serwis to Nadal wygrał w turnieju więcej piłek przy swoim podaniu niż rywal: Rafa (~69%), Fela (~67%). No Bet.
Nicolas Almagro - Tomas Berdych
Bardzo długo grałem w turnieju przeciwko Nico. Obejrzałem jednak ostatnie spotkanie z Wawrinką i naprawdę bardzo podobał mi się Hiszpan na korcie. Co prawda rozegrał w turnieju już 13 setów, ale akurat w jego przypadku nie boję się o przygotowanie fizyczne. Berdych także solidnie, ale na dobrą sprawę nie miał go jeszcze kto sprawdzić. Rochus nie miał nic do przeciwstawienia, Anderson był bardzo niemrawy a i tak doprowadził do 2 TB a Ramos, który grał nieźle, (ale to inny poziom) urwał Czechowi seta. W odwrotnej sytuacji Almagro, który w turnieju grał z 3 bardzo groźnymi rywalami: Kubotem, Dimitrovem i Wawrinką. Te sprawdziany umocniły go na pewno w przekonaniu, że stać go tu na dobry wynik i awans do ćwierćfinału Aussie Open (po raz pierwszy w karierze). H2H 4:2 dla Czecha, nic nam to raczej nie mówi, bo tylko w 2011 obaj wygrali po jednym meczu. Obaj w turnieju na dużym dodatnim bilansie (Winnersy do UE): Berdych +43, Almagro +37, weźmy jeszcze pod uwagę to, że Hiszpan stracił 3 sety więcej i grał z trudniejszymi przeciwnikami. Jego solidność i regularność powinny zaowocować w tym spotkaniu.
Del Potro - Kohlschreiber
Nie podoba mi się Del Potro w tym turnieju. Jak widać na statystyce zamieszczonej poniżej, nawet serwisowo nie imponuje (najgorszy bilans spośród całej szóstki). Kolba gra chyba turniej życia, Fallus to znakomity defensor a mimo to nie dał mu ugrać Niemiec nawet seta. Znakomicie serwuje, znakomicie atakuje, wreszcie nie robi więcej błędów niż jest w stanie wygrać piłek (chociaż bilans ma równy 0 po 3 spotkaniach, jest to jednak spowodowane kreczem Riby w 2 rundzie, gdyby dograli ten mecz, to zapewne wyglądałoby to lepiej). Dla porównania DelPo (+6), ale on miał łatwiejszą drogą do 4 rundy. Właściwie tylko Mannarino miał prawo sprawić mu problemy i tak też się stało, bo Adrian przez cały mecz trzymał się blisko Argentyńczyka. Nie będę owijał w bawełnę, Niemiec to po Falli tenisista, który zrobił na mnie w tym turnieju największe wrażenie, z doświadczenia wiem, że w Melbourne niespodzianki zdarzały się zawsze bardzo często, liczę na taką i dziś. H2H 4:1 dla młodszego tenisisty, ale każdy ich mecz był bardzo zacięty, Kolba ugrywał sety, doprowadzał do TB, a tak jak pisałem jeszcze nigdy nie widziałem tego zawodnika w takiej dyspozycji.
PS. Statystyki serwisowe, którymi się wspomagałem to procent wygrywanych piłek po 1 i 2 serwisie, klasyfikacja jeśli chodzi o szóstkę tenisistów, których opisałem powyżej wygląda następująco (po zaokrągleniu):
1. Berdych 72%
2. Kohlschreiber 70%
3. Nadal 69%
4. Lopez 67%
5. Almagro 65%
6. Del Potro 64%
----
Philipp Kohlschreiber - Juan Martin Del Potro 1 @ 5.09 ⛔ 4:6 2:6 1:6
6j Pinnacle
Philipp Kohlschreiber - Juan Martin Del Potro 1 set 1 @ 3.64 ⛔ 4:6
6j Pinnacle
Tomas Berdych - Nicolas Almagro 2 @ 4.47 ⛔ 4:6 7:6 7:6 7:6
6j Pinnacle
Tomas Berdych - Nicolas Almagro 1 set 2 @ 3.24 ✅ 4:6
6j Pinnacle
-4.56j
Topic: +87.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Benesova gra fajny tenis od początku roku, potrafi pilnować podania i to daje jej minimalne szanse w tym meczu. Wątpię by była w stanie ograć Azarenkę, ale jeśli Białorusinka wejdzie wolniej w mecz to jest szansa na ugranie seta ;)
Iveta Benesova - Victoria Azarenka 1 set 1 @ 8.0 ⛔ 2:6
3j Bet365
-3j
Topic: +84.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Jest też pierwszy live ;)
Iveta Benesova - Victoria Azarenka 2 set kto pierwszy zdobędzie 3 gemy 1 @ 4.33 ⛔ 0:3
3j Bet365
-3j
Topic: +81.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
I zdecydowałem się na razie na takie coś w zbliżających się meczach. Typy wyglądają solidnie więc dokładam maksymalną stawkę. W meczu Agi możliwe, że poszukam też czegoś na live, bo zamierzam śledzić w całości to spotkanie. Jeśli się zdecyduje to oczywiście dam znać w temacie ;)
Agnieszka Radwańska - Julia Georges under 19 @ 2.1 ✅ 6:1 6:1
Rafael Nadal - Feliciano Lopez 1 set under 9.5 @ 1.83 ⛔ 6:4
@@3.84
6j Bet365
-6j
Topic: +75.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Kolejny live, Agnieszka jak ściana, wszystko przechodzi, popisowy mecz Polki. Georges bardzo słabo, jeden gem będzie sukcesem, ale wolę zostawić go w zapasie ;)
Agnieszka Radwańska - Julia Georges 2 set under 7.5 gema @ 3.0 ✅ 6:1
6j Bet365
+12j
Topic: +87.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Wielki rewanż w którym liczę na Chinkę ;)
Kim Clijsters - Na Li 2 @ 2.29 ⛔ 4:6 7:6 6:4
6j Pinnacle
Coś niesamowitego. Chinka prowadziła w tb drugiego seta 6:2 i oddała mecz...
-6j
Topic: +81.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Jeszcze jeden live, przed drugą dogrywką, przy stanie 105:105. Denver gra 7 zawodnikami, muszą odczuwać zmęczenie i z każdą kolejną minutą przewaga NYK powinna rosnąć. Stawka duża, ale zważywszy na okoliczności myślę, że warto.
Denver Nuggets - New York Knicks 2 @ 2.1 ⛔ 119:114
6j Bet365
Niepotrzebnie użyłem najwyższej stawki ;) NYK przegrywa na własne życzenie...
-6j
Topic: +75.373j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Za nami bardzo... Dziwna noc. Chinka Na Li przegrała mecz, mimo że Clijsters grała z kontuzją i oddawała jej do końca 2 partii większość punktów bez gry. W tie-breaku w 2 secie Li miała 4 piłki meczowe po kolei i nie wykorzystała żadnej... Almagro dzielnie walczył, był na korcie moim zdaniem lepszy od Berdycha, a mimo to Tomas wygrał 3 tie-breaki po kolei, w żadnym Hiszpan nie nawiązał walki... Dlatego przed dzisiejszą nocą znów decyduje się na kupon z nie mojej dyscypliny. Poczytałem opinie ludzi w działach i zdecydowałem się na taki piłkarski kupon ;)
Real Madryt (-3) - Athletic Bilbao 1 @ 4.5 ⛔ 4:1
Inter Mediolan - Lazio Rzym 1 @ 1.72 ✅ 2:1
@@7.77
3j Bet365
-3j
Topic: +72.373j

Otrzymane punkty reputacji: +2
michal1707 27

michal1707

Użytkownik
A ja Panie kolego jeśli mogę w spotkaniu Realu z Athletic dałbym remisik albo 2DNB ????
A co do Twoich typów tenisowych to niektóre bardzo pomocne.
Czytam wszystkie &quot;zapowiedzi&quot; spotkań i można z nich wyciągnąć sporo info (mimo że z niektórymi typami się nie zgadzam, to analiza jaką zamieszczasz jest mi pomocna)
Pozdrawiam i sukcesów życzę!

mozi 552

mozi

Użytkownik
Dziś niestety bez analiz, ale nie mam siły... Dużo typów jak zwykle w tym jeden długo terminowy ;) Jeśli nie usnę dziś w nocy to postaram się coś dopisać o późniejszych spotkaniach w temacie.
Agnieszka Radwańska wygra Australian Open 2012 @ 19.13 ⛔
6j Pinnacle
Ivanovic - Kvitova 1 @ 4.01 ⛔ 2:6 6:7
6j Pinnacle
Ivanovic - Kvitova 1 set 1 @ 3.38 ⛔ 2:6
6j Pinnacle
Ferrer - Gasquet 2 @ 2.81 ⛔ 6:4 6:4 6:1
6j Pinnacle
Ferrer - Gasquet 1 set 2 @ 2.49 ⛔ 6:4
6j Pinnacle
Nishikori - Tsonga 1 @ 5.21 ✅ 2:6 6:2 6:1 3:6 6:3
6j Pinnacle
Nishikori - Tsonga 1 set 1 @ 3.64 ⛔ 2:6
6j Pinnacle
Murray - Kukushkin (+2.5 seta) 2 @ 4.09 zwrot
6j Pinnacle
Powodzenia ;)
-10.74 Topic: +61.633j

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Dziś niestety bez analiz, ale nie mam siły... Dużo typów jak zwykle w tym jeden długo terminowy ;) Jeśli nie usnę dziś w nocy to postaram się coś dopisać o późniejszych spotkaniach w temacie.
Agnieszka Radwańska wygra Australian Open 2012 @ 19.13
6j Pinnacle
Ivanovic - Kvitova 1 @ 4.01
6j Pinnacle
Ivanovic - Kvitova 1 set 1 @ 3.38
6j Pinnacle
Ferrer - Gasquet 2 @ 2.81
6j Pinnacle
Ferrer - Gasquet 1 set 2 @ 2.49
6j Pinnacle
Nishikori - Tsonga 1 @ 5.21
6j Pinnacle
Nishikori - Tsonga 1 set 1 @ 3.64
6j Pinnacle
Murray - Kukushkin (+2.5 seta) 2 @ 4.09
6j Pinnacle
Powodzenia ;)
PS. Jeśli chcecie skrytykować jakiś typ to bardzo proszę, ale podajcie jakiekolwiek argumenty, bo posty typu straciłeś 6j nic nie wnoszą do tematu i nikomu się nie przydadzą...
Szkoda, że sam nie dałeś analiz, bo nie wiem jakie argumenty byś wyciągnął, aby potwierdzić słuszność typ typów:
Nishikori - Tsonga 1 @ 5.21 Agnieszka Radwańska wygra Australian Open 2012 @ 19.13
Ivanovic - Kvitova 1 @ 4.01 Murray - Kukushkin (+2.5 seta) 2 @ 4.09
Szukasz na siłę niespodzianek. Niespodzianki się zdarzają, ale bez żartów ????
Szkoda, że nie dałeś typu:
Kukushkin win Australian Open, bo to by pasowało do Twojego tematu.
Mam nadzieję, że się nie gniewasz za ten komentarz. Zazwyczaj przechodzę obok Twoich typów-niespodzianek z uśmiechem, ale sam prosiłeś o krytykę :razz:

mozi 552

mozi

Użytkownik
Straszne argumenty podaliście... Jakie H2H? Assassin, Ty przechodzisz obok moich typów cicho? Z tego co widzę to masz najwięcej postów w tym temacie zaraz po mnie ;) Nie szukam niespodzianek na siłę, dalej nie rozumiecie mojej taktyki, gram przeciwko faworytom tam gdzie widzę szansę na ich porażki. Widzieliście tu typ przeciwko Federerowi, Nadalowi, Djokovicowi, Wozniackiej, albo Radwańskiej? Nie bo ich uważam za najmocniejszych w tym turnieju, jeśli widzę że Petra ma problemy z Suarez Navarro w 3 rundzie, a wiem że Ivanovic stać na pojedyncze fenomenalne mecze to gram. Tsonga przegrał z Nishikorim 2 razy w karierze na 2 spotkania, tak więc Japończyk potrafi z nim grać. Wszystkie typy na pewno nie wejdą, ale spójrzcie na bilans jak na razie jest duży plus, jeśli uważacie że macie lepszą taktykę, która przyniesie większy zysk to udowodnijcie to w swoich tematach a nie zaśmiecajcie tego.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
W pierwszym poście napisałeś, że 6j to max i tylko w konkretnych przypadkach. No i tu widzę dzisiaj, że pojechałeś zdrowo, równo pod rząd na typowe niespodzianki po 6j. Niesłowny po prostu jesteś.
No ale w każdym bądź razie powodzenia.
Może i Mozi teraz masz plus. Ale przypomnij sobie temat jaki prowadziłeś w dziale systemy? Szybko ugrałeś 3 tysiące złotych i szybko je przegrałeś.
Tutaj widzę jest identycznie. Szybko ugrałeś paroma kuponami duży plus, no i znowu ciśniesz grubo. Znając życie zrobi się zero.
Co do Gasq się zgadzam, ale nie dałbym w życiu 6j (skoro to max). Z Murrayem nigdy nic nie wiadomo, więc również mógłbym się zgodzić, co do reszty miałbym grube ale.
Powodzenia.

Do góry Bottom