>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis-team picks (ATP, WTA + NBA)

mozi 552

mozi

Użytkownik
Statystyka styczeń:

Postawione jednostki: 529
Wygrane jednostki: 552.143
Zysk/Strata: ✅ 23.143
Yield: +4.37%

Australian Open jako tako dało zarobić, biorąc pod uwagę, że budżet początkowy, w przeliczeniu na jednostki wynosił 40j to wychodzi ponad 50% tego budżetu zarobione na czysto. Nie mogę być jednak zadowolony, bo w najlepszym momencie, w połowie miesiąca miałem ponad 105j czystego zysku, z czego większość przegrałem w końcówce turnieju grając cały czas wysokimi stawkami. Trzeba wyciągnąć z tego odpowiednie wnioski, ale już w tym momencie stwierdzam, że grupa ma swój sens i będziemy kontynuowali współpracę w najbliższych miesiącach. W lutym typów również nie zabraknie, mam nadzieję, że będą lepiej wyselekcjonowane a skuteczność będzie wyższa. No i jeśli jestem najgorszym typerem na forum jak twierdzi kilku krytyków tego tematu, to mamy naprawdę znakomite forum, w którym każdy tylko kosi buków i zarabia ;) Zapraszam w lutym, będzie się działo ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
mozi 552

mozi

Użytkownik
Od razu podam pierwszy typ i jak na razie jedyny do którego mam przekonanie dzisiaj. Turniej w Zagrzebiu, specyficzna, szybka hala, Melzer, były gracz TOP10 już poza 32 miejscem (dającym rozstawienia na szlema, aktualnie - 41). Austriak przebił się przez kwale, ograł Petzschnera, natomiast Seppi groźnego na takim korcie innego Niemca Daniela Brandsa. H2H 3:3, moim zdaniem niewiele nam to mówi bo na tych 6 spotkań spotkali się aż 4 razy w przeciągu roku (od końcówki 09) a wtedy Melzer przeżywał wielki rozkwit i grał swój najlepszy tenis w karierze. Teraz Jurgen idzie mocno w dół, zresztą to wróżyłem mu przed sezonem i podtrzymuje to zdanie. Seppi to bardzo regularny grajek, z mocnym podaniem, potrafi rozrzucić po korcie. Z aktualną regularnością Melzera nie wróżę mu sukcesu w tym meczu...
Jurgen Melzer - Andreas Seppi 2 @ 2.58 ⛔ 6:2 6:4
3j Pinnacle
-3j
Luty: -3j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Guillaume Rufin - Feliciano Lopez 1 set 1 @ 4.5 ✅ 7:6
2j Bet365
Guillaume Rufin - Feliciano Lopez 1 @ 6.0 ✅ 7:6 6:3
2j Bet365
+17j Luty: +14j

Otrzymane punkty reputacji: +7
mozi 552

mozi

Użytkownik
Jeszcze jeden typ z Zagrzebia, jeszcze jeden na to samo spotkanie. W tym miesiącu nie zakładam sobie specjalnych zasad, wolę podsumować to co mi się udało zrobić pod koniec miesiąca niż obiecywać a później oszukiwać samego siebie. To oczywiste, że lepiej przestrzegać zasad niż o nich mówić. Stawki będą zróżnicowane, możliwe że przy odrobinie większym budżecie będą większe niż 3j. Co do meczu. Dla Berrera to ulubiony turniej w sezonie, nawierzchnia bardzo specyficzna, idealnie mu pasuje. Od 2010 w dwóch kolejnych edycjach turnieju zaliczył dwa finały. Nie jest to przypadkiem. W pierwszej rundzie rozjechał szybko Chudinelliego, Ljubicic męczył się za to z Karolem Beckiem. Uważam, że Ivan powoli będzie obniżał swoje loty, ambicji zapewne mu dziś nie zabraknie, ale podejrzewam, że z bardzo solidnym Niemcem będzie miał dziś straszne problemy. No i co może nas cieszyć wreszcie mamy tenis na antenie Canal Plus ;) Na kanale weekend można w tym tygodniu śledzić zmagania panów z Zagrzebia, za chwilę rozpocznie się tam właśnie krótko opisane przeze mnie spotkanie.
Berrer - Ljubicic 1 set 1 @ 2.2 ✅ 6:4
3j Bet365
+3.6j Luty: +21.92j

mozi 552

mozi

Użytkownik
75 minuta, Barca nie wykorzystała karnego, był też słupek. W końcu coś wpadnie, na to liczę ;)
Valencia - FC Barcelona 2 @ 3.0 ⛔ 1:1
3j Bet365

-3j
Luty: +18.92j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Łukasz K ubot - Marcos Baghdatis 1 @ 3.75 ⛔ 4:6 2:6 3j Bet365 Lukas Lacko - Alex Bogomolov 1 @ 2.1 ✅ 6:0 6:7 6:1 3j Bet365 Ivan Dodig - Guillermo Garcia-Lopez 1 @ 1.44 ✅ 4:6 6:4 6:4 Florian Mayer - Nicolas Mahut 1 @ 1.57 ⛔ 6:7 3:6 @@2.26 3j Bet365
Paul-Henri Mathieu - Jarkko Nieminen 1 @ 2.5 ⛔ 6:7 1:6 3j Bet365 -5.7j Luty: +13.22j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Zmiana stawkowania, w sumie na ten mecz 8j, ale na dwa różne typy, które niekoniecznie muszą się pokrywać ;) Czasami warto zaryzykować, akurat do tego spotkania jestem dosyć mocno przekonany, znakomicie sie zaprezentował w pierwszym meczu Fin, Zoppa widziałem ostatnio kilka razy i nie imponował. Co prawda kort szybki, ale jeden i drugi to lubią. Przynajmniej zacięty mecz się szykuje, ale moim zdaniem kursy wystawione mocno pod ranking.
Harri Heliovaara - Jurgen Zopp 1 @ 3.25 ⛔ 3:6 2:6
4j Bet365
Harri Heliovaara - Jurgen Zopp 1 set 1 @ 2.75 ⛔ 3:6
4j Bet365
-8j
Luty: +5.22j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Tragizm :-| Ale idziemy dalej ;)
Ruben Bemelmas - Jurgen Zopp 1 @ 2.37 ⛔ 2:6 0:6
4j Bet365 Guillaume Rufin - Gilles Simon 1 @ 5.0 ⛔ 6:7 7:6 2:6
4j Bet365 Guillaume Rufin - Gilles Simon 1 set @ 4.0 ⛔ 6:7
4j Bet365
-12j Luty: -6.78

mozi 552

mozi

Użytkownik
Podbijam jeszcze mocniej, bo Francuz gra naprawdę dobry tenis, gdyby nie psycha już prowadziłbym w meczu... Guillaume Rufin - Gilles Simon 1 @ 5.5 ⛔ 6:7 7:6 2:6 4j Bet365 -4j Luty: -10.78

mozi 552

mozi

Użytkownik
Oj ciężki początek miesiąca...
Nicolas Mahut - Tomas Berdych 1 set 1 @ 4.33 ⛔ 3:6 4j Bet365
-4j
Luty: -14.78

mozi 552

mozi

Użytkownik
Co do Berrera to pisałem już że to jego ulubiony turniej. W Melzera nie wierzę, mógłbym bawić się w 1 seta, dw, ale wolę zagrać bardzo mocno na czysty win. Jeśli żaden z tych typów nie wejdzie, to z dużym minusem zastanowię się nad jakąś przerwą...
Nicolas Mahut - Tomas Berdych 2 set 1 @ 5.0 ⛔ 4:6 4j Bet365
Michael Berrer - Jurgen Melzer 1 @ 3.25 ✅ 5:7 6:4 6:4
8j Bet365
+14j
Luty: -0.78
Trochę pecha dzisiaj, Rufin przegrał przez własną głowę, Mahut pokazał brak umiejętności do rywalizacji z tenisistą takim jak Tomek (mimo, że w wyniku prezentów od Czecha prowadził 3:0 w drugim secie). Przynajmniej Berrer ogarnął swój mecz i udało się wrócić do początkowego stanu konta...

mozi 552

mozi

Użytkownik
Niedługo przedstawię nowe zasady stawkowania w temacie :wink: Ivo ze swoim serwisem powinien roznieść Miszkę, tym bardziej że w Zagrzebiu powinno grać mu się dobrze. Pechowo przegrana pierwsza partia. Po meczu wrzucę screen.
Ivo Karlovic - Mikhail Youzhny (live) 1 @ 2.75 ⛔ 6:7 6:3 6:7
8j Bet365
-8j Luty: -8.78

mozi 552

mozi

Użytkownik
Jeszcze nie, ale większość budżetu w plecy... Zostało około 30j dlatego odważnie inwestuje wszystko co przeznaczyłem na styczeń i co udało się zarobić. Może to mało poważne, ale jeśli znów się nie uda to przerwa się przyda... Może do Indian Wellls?

Minar 1 set @ 2.05
10j

Minar @ 2.15
10j

ZAKSA @ 4.5
10j

Wszystko w Bet365

Można powiedzieć, że to prawie all in, zostało naprawdę niewiele...

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ostatni typ, to już ewidentnie all in, jeśli nic nie wpadnie, przerwa do Indian Wells ;)
ZAKSA 1 set @ 3.75
10j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Powoli zmierzam ku przerwie, ale może przez przypadek uda się ugrać ładną kwotę. Jeśli przegra to all in na cały mecz ;) Stan konta w tym momencie to około 37j
Berrer 1 set @ 3.0
20j Bet365

Do góry Bottom