>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis-team picks (ATP, WTA + NBA)

mozi 552

mozi

Użytkownik
Miała być przerwa, ale zdecydowałem jednak powrócić z budżetem w wysokości 200 PLN. Nie jest to dużo, ale postaram się coś z tego ugrać. Mam zamiar stawiać sobie konkretne cele, pierwszym jest ugranie z tego 1000 PLN mniej więcej w tydzień. Obór x5 w 7 dni jest wydaje się całkiem realny. Strategia gry także inna, stawki wyższe (jeśli chodzi o proporcje do budżetu), ale typy mniej ryzykowne. Do tego wszystkie typy będę opisywał w tym temacie, pomaga mi to bowiem w ocenieniu szans danego typu ;) Zaczynam w ten sposób: Wayne Odesnik - Brian Baker 1 @ 1.40 Bet365 ✅
250 miejsc różnicy w rankingu w przypadku tego meczu ma duże znaczenie. Odesnik po dyskwalifikacji bardzo ustabilizować swoją formę. Kontrolowana agresja, regularność i całkiem solidny przy tym wzroście pierwszy serwis pozwalają mu na odnoszenie sukcesów na każdym rodzaju nawierzchni. Chociaż kort w hali nie jest jego ulubionym to uważam, że dzięki dobremu returnowi będzie w stanie zniwelować największy atut Bakera jakim jest serwis (ma 10cm więcej od Wayne&#39;a). Niby to mało istotne, ale lewa ręka, którą gra Odesnik także może sprawić problem Bakerowi, który nigdy wybitnym tenisistą nie był, zresztą świadczy o tym ranking w którym nigdy nie przebił się nawet do czołowej 150. Zresztą najlepsze wyniki osiągał w challengerze w Knoxville, gdzie czuje się jak u siebie, bowiem stamtąd pochodzi. W zeszłym roku był to jedyny turniej rangi challenger w którym przebrnął 1 rundę (dotarł aż do finału). Dallas to duży event, turniej w którym wystąpi masa bardzo ciekawych grajków, dlatego liczę na dużą mobilizację u Odesnika, jeśli jej nie zabraknie to powinien spokojnie ograć swojego rówieśnika.
Stawka: 100 PLN
Stan konta: 240 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
mozi 552

mozi

Użytkownik
Paul-Henri Mathieu (-4.5) - Evgeny Donskoy 1 @ 1.9 Bet365 ⛔
Mathieu wraca do tenisa po rocznej przerwie. Jakim tenisistą był, chyba wszyscy pamiętamy. Od zawsze uważano go za wielki talent, nie do końca się spełnił (choć był długo w ścisłej czołówce), wraca i uważam, że nie powiedział jeszcze ostatniego zdania na zawodowych kortach. Na razie trzeba odbudować ranking. W Heilbornn przegrał ze świetnie grającym tam Bemelmansem, w Montpelier gdzie dostał WC powalczył z Nieminenem (pokonał też &quot;kontuzjowanego&quot; Stebe). Ważne jest też to, że zawsze lubił grać w halach, bardzo często osiągał swietne wyniki właśnie w swoim kraju, na tego typu nawierzchni. Mimo, że to hala to nie jest to super szybki kort, to atut po stronie dużo lepszego technicznie Francuza. Donskoya uważałem w zeszłym sezonie za bardzo ciekawego młodego gracza, o dużych możliwościach na każdej nawierzchni. Początek tego sezonu pokazał, że jest w bardzo przeciętnej formie, mimo kilku startów wygrał tylko jeden mecz, z anonimowym dla mnie Maneginem. Mathieu to kilka klas lepszy tenisista, który powinien pewnie odprawić Rosjanina w dwóch krótkich setach. Mecz już za kilka minut.
Stawka: 50 PLN
Stan konta: 190 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
mozi 552

mozi

Użytkownik
Juan Carlos Ferrero - Mikhail Kukushkin 2 @ 1.8 (live) ⛔
Davis Cup, oglądam to spotkanie od początku. Od 2 seta Kukushkin spokojnie kontroluje wydarzenia na korcie. Ferrero to już nie ten sam tenisista co jeszcze kilka lat temu, nawet na cegle. Jest po 1 w setach i 4:2 w trzeciej partii. Myślę, że Kazach spokojnie dociągnie tego seta i prowadząc 2:1 będzie zdecydowanym faworytem do zwycięstwa w tym meczu.
BILANS: -110 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Maria Sharapova - Angelique Kerber (+1.5) 2 @ 2.72 Pinnacle ✅
Oglądam z ciekawością turniej w Paryżu. Dużo przeciętnego tenisa, sporo błędów, ale akurat Kerber jest jedną z tenisistek, które najbardziej mi się tu podobają. Ofensywny tenis, solidna regularność, to wszystko pozwoliło jej na dotarcie do 1/4 finału. Uważam, że ten mecz może wyglądać podobnie do tego z 1 rundy, gdzie Niemka grała z Safarovą, oczywiście Maria to inny level, ale z pewnością Kerber ma szansę na ugranie seta. Zresztą przestoje w grze Rosjanki to coś normalnego i w głównej mierze na to liczę.
Stawka: 60 PLN
BILANS: -6.8 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Malek Jaziri - Florent Serra 1 @ 2.2 Bet365 ✅
Tunezyjczyk Jaziri to tenisista, który zrobił niesamowity postęp w 2011 roku. Mało, że awansował w rankingu o ponad 200 miejsc, ake potrafił także wygrywać na każdym rodzaju nawierzchni. Świetnie szło mu też w halach, osiągnął ćwierćfinał w Rennes i wygrał mocno obsadzony turniej w Genevie, oczywiście wszystko na poziomie chall. Właśnie nawierzchnia to atut, który skłania mnie ku temu typowi. Nie jest to ultra szybki hard, tym bardziej żaden dywan, ale nawierzchnia na której można się wykazać w wymianach (mimo swojej oczywistej &quot;szybkości&quot;). Jaziri nie jest &quot;jeźdźcem bez głowy&quot;, potrafi utrzymać się w wymianie, dobrze operuje bekhendem. Tunezyjczyk trzyma się raczej końcowej linii, stara się trzymać inicjatywę w wymianach, potrafi wyczekać odpowiedni moment do ataku i na to liczę w tym meczu. Serra to raczej typ regularnego tenisisty, opierającego swój tenis na dużej solidności (Ferrer poziomu chall). Serwis to chyba największy atut mimo wszystko Malka, Serra w tym elemencie także nie imponuje. Dlatego skłaniam się bardziej w stronę Tunezyjczyka.

Yanina Wickmayer - Mona Barthel 2 @ 1.5 Bet365 ⛔
Nie lubię Barthel, dlatego nie lubię na nią stawiać. Jednak muszę przyznać, że w tym turnieju wręcz imponuje. Serwis, siatka, regularność trafiania arcytrudnych piłek. To coś niesamowitego i trudno powiedzieć kto zatrzyma ją w turnieju? Może Kerber, Vinci, lub Bartoli, ale jestem przekonany, że nie Wickmayer. Belgijka nie zachwyca, a w tym roku pokazywała już, że jeśli rywalka dobrze serwuje to raczej nie ma nic do powiedzenia.
@Dubel: 3.3
Stawka: 93.2 PLN
BILANS: -100PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Roger Federer - John Isner (live) 1 @ 1.5 ⛔
Koniec trzeciego seta i na tablicy zaskakujący wynik 2:1 dla Isnera. Pamiętajmy jednak, że Big John często potrafił grać świetnie w pierwszych setach meczu z faworytem, a dalej jak zwykle wymiękał fizycznie. Tak było z Nadalem na RG, dziś stawka podobna bo gra z Rogerem w DC. Myślę, że Szwajcar przed swoją publicznością nie pozwoli sobie na wpadkę.
BILANS: -200 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Analizy nie ma, bo mecze się właśnie zaczynają. Jednak dobrze się zastanowiłem i taki zestaw wydaje się dobrym pomysłem na poniedziałkowe popołudnie ;) Duże turnieje w tym tygodniu, będzie można upolować kilka podobnych kuponów w najbliższych dniach.
Tamira Paszek - Anne Keothavong 1 @ 2.1 ⛔
Anastasia Pavlyuchenkova - Ksenia Pervak 1 @ 1.36 ⛔
Flavio Cipolla - Richard Gasquet DW 0:2 (przy stanie 5:3 w 1 secie) @ 1.2
⛔
@@3.43
Stawka: 100 PLN BILANS: -300 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
3:2 w 2 secie, na razie bez breaka. Wiem, że szanse są minimalne, ale przy tym kursie trzeba spróbować, to w końcu WTA, a Peng to nie Wozniacki.

Peng - Al Nabhani 2 set 2 @ 21.0 ⛔

Stawka: 20 PLN BILANS: -320 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Tamira Paszek - Anne Keothavong 1 @ 3.0 ⛔
Anastasia Pavlyuchenkova - Ksenia Pervak 1 @ 1.53 ⛔
Feliciano Lopez - Paul-Henri Mathieu 1 @ 1.53 ⛔

@@7.05
Stawka:
50 PLN BILANS: -370 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Kerber - Lisicki 1 @ 4.33 Bet365 ( w tym momencie nawet 6.0) ✅
Zagrałem chwilę wcześniej. Na razie 4:3 w drugim secie, Lisicki ma spore problemy przy swoim serwisie, Kerber znakomite podanie i od pewnego czasu spora przewaga na korcie, mimo zmęczenia. Jeśli wygra 2 seta to w trzecim widzę to jeszcze lepiej.
Stawka: 100 PLN BILANS: -37 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Simona Halep - Daniela Hantuchova 1 @ 2.5 Bet365 (live przy stanie 3:3 w 3 secie) ✅
Złapałem kurs ponad 3 przy break poincie, ale podam aktualny. Kurs spory, Daniela opada z sił warto spróbować.
Stawka: 40 PLN
BILANS: +23 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +4
mozi 552

mozi

Użytkownik
Ok Odisio nie zauważyłem tego punktu w regulaminie. Jednak żeby pozostał porządek w temacie rozliczę kupony podane do tej pory, w sumie większość ostatnich było podane na live, więc musiał bym &quot;anulować&quot; także kilka przegranych zakładów. Starałem się być uczciwym i podać kurs taki jaki był w momencie pisania postu na live, chociaż sam złapałem nieco wyższy.

No i od tej pory będę podawał typy przed meczem. Na wieczór mam już kilka propozycji, o tym za chwilę.

assassin84 119

assassin84

Użytkownik
Widać tylko, że trochę ze stawkami nakłamałeś ???? . Zamiast 40 zł stawka 10 zł na Halep, zamiast 100 zł to stawka 30 zł na Kerber. Można grać za drobne, ale po co dawać wyższe stawki w temacie, przecież nic z tego nie masz ?

mozi 552

mozi

Użytkownik
Widać tylko, że trochę ze stawkami nakłamałeś ???? . Zamiast 40 zł stawka 10 zł na Halep, zamiast 100 zł to stawka 30 zł na Kerber. Można grać za drobne, ale po co dawać wyższe stawki w temacie, przecież nic z tego nie masz ?
Nie zawsze gram całą stawkę od razu, podałem taki kurs chociażby przy Halep, bo resztę dograłem po breaku, gdy kurs spadł...
Zresztą mało istotne, teraz szybko typy na Ligę Mistrzów, bo mecz wieczora za chwilę.
Bayer Leverkusen - FC Barcelona 1 @ 10.0 ⛔
Stawka: 20 PLN
Bayer Leverkusen - FC Barcelona X @ 5.0 ⛔
Barcelona ostatnio w lekkim dołku. Ok, wiem że są wielką drużyną, że w LM mają patent na Niemców, ale to LM i każda drużyna się specjalnie mobilizuje. Dla Leverkusen to jeden z najważniejszych spotkań w sezonie, publiczność będzie żywiołowo dopingowała, uważam że spokojnie stać ich na remis po zaciętym meczu. Dla bezpieczeństwa podpieram się typem na win Leverkusen, gdyby przydarzyło się coś nadzwyczaj nieprawdopodobnego.
-120 PLN BILANS: -97 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Kubot - Nieminen 1 @ 2.62 ⛔
Halep - Benesova 1 @ 2.62 ✅
@@6.86 Bet365
Dosyć ryzykowny kupon, ale uważam, że ma szanse na powodzenie. Halep wczoraj zagrała bardzo dobry mecz z Danielą, co prawda Słowaczka mogła być zmęczona, ale na korcie nie specjalnie było to widać. Simona dobrze prezentuje się w tym turnieju i myślę, że powinna ograć Benesovą. Kubota nie widziałem, ale ogranie Dolgopolova to duży wyczyn. Łukasz bardzo podoba mi się na korcie w tym roku, jest agresywniejszy a na tym korcie może to przynieść dobre rezultaty. Nieminen w pierwszym meczu o włos od porażki, uważam, że Łukasz powalczy dzisiaj o awans do kolejnej rundy.
Stawka: 50 PLN
-50 PLN BILANS: -147 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Potito Starace - Paul Capdeville 1 @ 1.8 Bet365 ✅
Zdecydowanie wyżej cenie umiejętności Starace. Przy odrobinie szczęścia mecz powinien zakończyć się w dwóch, krótkich setach. Do tego H2H 2:0 i możliwość zdobycia pierwszego skalpu na cegle.
+80 PLN
BILANS: -67 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Pironkova - Kerber 1 @ 3.25 Bet365 ✅
Wszyscy zachwycają się Kerber, ale ona nie jest robotem. Wygrała turniej w Paryżu, zagrała tam przynajmniej kilka ciężkich spotkań. Wczorajszy mecz także może dać się we znaki, a Pironkova nie jest anonimową tenisistką. Potrafi trzymać piłkę w korcie, a gdy trafia jest groźna dla każdego. Uważam, że ma wielkie szansę w tych okolicznościach.
Stawka: 77 PLN
+173.25 PLN BILANS: +106.25 PLN

mozi 552

mozi

Użytkownik
Matthew Ebden - Dudi Sela 1 @ 2.05 ✅
Parma - Juventus 2 @ 1.72 ⛔
@@3.54 Bet365
Stawka: 100 PLN BILANS: +6.25 PLN

Do góry Bottom