>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis-team picks (ATP, WTA + NBA)

mozi 552

mozi

Użytkownik
Nie gramy za grosze, stawki tak jak już pisałem znaczyłem 1j/2j/3j/6j (ostatnia tylko podczas szlemów i dużych turniejów tenisowych) i takie są ich porcje do budżetu. Mogę napisać, że wynosi on około 40j. Łatwo więc policzyć, że jeśli dojdziemy do stanu konta -40j będzie to oznaczało bankructwo. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie ;) Dziś w nocy kolejne typy, głównie tenisowe.

Erlich/Ram - Paes/Tipsarevic 1 @ 2.10 Bet365 ⛔ 4:6 4:6 2j Bet365
Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 2 @ 2.25 ⛔ 93:72
Espanyol - FC Barcelona 2 @ 1.22 ⛔ 1:1
@@2.74 3j Bet365
Gilles Muller - Florian Mayer 1 @ 2.31 zwrot
Espanyol - FC Barcelona 2 @ 1.21 ⛔ 1:1
@@2.795 3j Pinnacle
Orlando Magic - Sacramento Kings 2 @ 3.56 ⛔ 104:97 2j Pinnacle
San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder 1 @ 3.05 ⛔ 96: 108 2j Pinnacle
Statystyki po kolejnych 5 kuponach:
Postawione: 12j (bez zwrotu)
Wygrane: 0
Zysk/Strata: -12j

Ogólna statystyka (10 kuponów):
Postawione: 22j (bez 2 zwrotów)
Wygrane: 26.21j
Zysk/Strata: +4.21j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Mimo, że wczorajsza noc bardzo nieudana to dziś wracamy do typowania, tym razem głównie białego sportu. Poniżej krótko opisane poszczególne kupony:
#1 Jeśli chodzi o pierwsze spotkania to zdecydowanie najbardziej podoba mi się ten typ. Dla Kevina Andersona będzie to pierwsze spotkanie w sezonie. 2011 rok był dla niego najlepszy w karierze, wygrał nawet turniej w Johannesburgu (wtedy też wygrał w 1/2 z Mannarino 6:7 6:0 6:4). Dotarł także do 1/2 w Brisbane w 2011, jednak w międzyczasie odpadał dwukrotnie w 1 rundach - w Melbourne i właśnie w Auckland, kolejno z Kevcicem i Hanescu. Moim zdaniem to świadczy o tym, że te korty (mimo turnieju w Brisbane, bo widać że w poprzednich latach też lepiej spisywał się na innych kortach) nie leżą mu najbardziej. Mannarino przeszedł rok temu kwale w Auckland i dotarł w 1/4 finału, w tym podejrzewam że będzie podobnie a przynajmniej przejdzie 1 rundę. Kwalifikacje jak błyskawica, solidne podanie, bardzo duża regularność, połączona z kontrolowaną agresją powinny dać niezły efekt na tym korcie. Ma też bardzo efektowny forhend i jest dobry technicznie, powinien poradzić sobie z drugim podaniem reprezentanta RPA, wiadomo przecież że po pierwszym i tak wygra prawie na pewno ponad 65-70% piłek, tak jest jednak w każdym jego meczu. Returny to mocna strona Adriana i wierzę że poradzi sobie w tym meczu z podaniem Kevina, bo z głębi kortu na pewno ma duże szanse z wyżej notowanym rywalem. Szanse Francuza oceniam na przynajmniej 50% a bukmacherzy jak widać sugerują coś innego.
#2 Poza tym zdecyduję się na pewno na Seppiego, którego już ktoś tu wcześniej podał. Seppi wyglądał naprawdę dobrze w Doha. Imponował nie tylko serwisem, ale także regularnością z głębi kortu. Co prawda nigdy nie robił wielu UE, ale przed tygodniem był także bardzo skutecznym a grane przez niego piłki naprawdę ustawiały mu grę na korcie (nawet z Federerem). Benneteau woli moim zdaniem znacznie szybszy kort, w sumie to im szybciej tym lepiej, szczególnie w ostatnich latach. Faworyt jest w tym meczu tylko jeden.
#3 Jeśli chodzi o ten kupon to po prostu stawiam na faworytów. Wszyscy to raczej doświadczeni tenisiści, którzy powinni awansować do 2 rundy swoich turniejów, tym bardziej zważywszy na ich rywali. Dlatego polecam zagranie ich na jednym kuponie, w Pinnacle może nawet złapać ich na akumulatorze po tak atrakcyjnych kursach.
#4 Agnieszka mocno weszła w sezon ogrywając wysoko dobrze wyglądającą Ulę (tak sądzę po wyniku jej spotkań z kwali). Petkovic nie miała nic do powiedzenia z Kanepi w Brisbane, to nie wstyd, ale nie wyglądała najpewniej. Miała bardzo duże problemy przy niemal każdym swoim podaniu. Agnieszka powinna zaszachować ją z głębi kortu i jeśli mecz będzie szedł po jej myśli od początku i będzie w stanie kontrolować grę to wygra i to prawdopodobnie 2:0. Co prawda w końcówce zeszłego sezonu Petkovic ugrała 2 sety w 3 meczach z Radwańską, jednak oglądając ją teraz wydaje mi się, że gra o wiele słabiej. Liczę na Agnieszkę, obawiam się też przy graniu na czysty win, że jeśli nie będzie jej coś wychodziło na początku to po prostu przegra a kurs na samo zwycięstwo bardzo przeciętny. Dlatego decyduję się na odważniejsze zagranie.
----
Kevin Anderson - Adrian Mannarino 2 @ 2.55 ✅ 3:6 3:6
3j Unibet
Andreas Seppi (-2) - Julien Benneteau 1 @ 1.901 ⛔ 3:6 4:6
3j Pinnacle
Marcos Baghdatis - Dmitry Tursunov 1 @ 1.265 ✅
Robin Haase - Alex Bogomolov Jr 1 @ 1.518 ⛔ 4:6 6:1 4:6
Radek Stepanek - Xavier Malisse 1 @ 1.473 ✅ 6:7 6:4 6:4
Philipp Kohlschreiber - Stephane Bohli 1 @ 1.238 ✅ 6:4 4:6 6:4
@@3.416
3j Pinnacle
Agnieszka Radwańska (-1.5 seta) - Andrea Petkovic 1 @ 2.4 ✅ 7:5 6:4
2j Pinnacle
+1.05j
Jeśli uważacie grupę za dobrą inicjatywę naciskajcie dzięki ;) Zmotywuje nas to do dalszej pracy ;)

Otrzymane punkty reputacji: +30
mozi 552

mozi

Użytkownik
Mimo, że typów już sporo to zdecydowałem na kolejne. Na razie jednak przedstawiam tylko jeden, kolejne wolę zagrać zaraz przed rozpoczęciem danych spotkań, gdy będę miał więcej informacji. Indiana dzisiaj mocno osłabiona, niepewny jest występ przede wszystkim Grangera, który ma zatrucie pokarmowe. Uważam, że mimo to jest duża szansa, że wystąpi, często już miałem podobną sytuację. W tym wypadku szanse na powodzenie typu byłyby ogromne, natomiast jeśli przewidywania się sprawdzą to może być troszkę gorzej. Niemniej jednak taki kurs biorę w ciemno i liczę na to, że gwiazda Pacers wystąpi w tym meczu.
Indiana Pacers - Philadelphia 76ers 1 @ 3.52 ⛔ 86:96
2j Pinnacle
-2j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Dużo zachwytów wyczytałem nad grą Harrisona i w końcu zdecydowałem się. Teoretycznie nawierzchnia też powinna mu bardziej pasować, ciekawe tylko jak będzie serwował, bo to może być klucz do zwycięstwa nad takim graczem jak Sam.
Ryan Harrison - Sam Querrey 1 @ 2.0 ✅ 6:4 6:3
3j Pinnacle
+3j

Otrzymane punkty reputacji: +2
mozi 552

mozi

Użytkownik
Muszę już wychodzić, mecz Lleytona opisany w dziale...

Lleyton Hewitt - Viktor Troicki 1 @ 2.65 ⛔ 6:4 3:6 2:6
2j Expekt

Yanina Wickmayer - Casey Dellacqua 2 @ 3.28 ⛔ 6:1 6:1
3j Pinnacle

-5j

Aż zrobiłem się czerwony, jak zobaczyłem te wyniki ????

mozi 552

mozi

Użytkownik
Chyba zauważyliście, że wyniki wpisałem poprawnie, zresztą tak też podliczyłem, pomyliłem tylko znaki.
Do kasacji

mozi 552

mozi

Użytkownik
Weź napisz kto wchodzi w skład tej grupy.
Z góry dzięki.
Na razie przynajmniej do Australian Open mamy właściwie okres próbny. Napisałem &quot;ogłoszenie w temacie&quot;, sporo osób się odezwało. Mimo to wiem z doświadczenia, że większość ma słomiany zapał, a później okazuje się, że nic od siebie nie dają. Na razie więc mamy 2 ludzi z poza naszego forum i kilku (w tym momencie około 5, zgłosiło się więcej osób, ale niektórzy od tego czasu się nie odzywają) użytkowników naszego forum. Nie wiem kto z nich będzie z nami współpracował podczas Australian Open, ale ok przed rozpoczęciem turnieju w Melbourne podam w tym temacie oficjalny skład grupy ;) Po turnieju zdecydujemy czy współpraca ma dalej sens.

Jeśli chodzi o typy z NBA to także konsultuje je z osobą z poza forum... Właściwie to dostaje sporo propozycji, sam czasami staram się coś wymyślić, mimo że wyniki na razie są kiepskie to liczę na sporą poprawę w ich skuteczności.

Po dwóch nieudanych dniach postanowiliśmy dzisiaj w nocy zrezygnować z typowania. Sporo tenisistów grało w nocy, mieliśmy kilka typów na oku, ale woleliśmy się skupić na obserwacji. Mam nadzieję, że przyniesie to wyższą skuteczność jutro w nocy, kiedy to typów już na 100% nie zabraknie ;)

Australian Open zbliża się wielkimi krokami w związku z tym podaje jeszcze raz numer kontaktowy dla zainteresowanych współpracą: 40321476.

PS. Proszę moderatora o usunięcie niepotrzebnych postów.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Strasznie ciekawa noc przed nami. Już teraz mogę zapowiedzieć około 5 typów/kuponów. Zaczynamy z grubej rury, trzy spotkania o 1:00, teoretycznie wyrównane, my widzimy tu duże szansę na zarobek ;)

#1 Długo zastanawiałem się nad pierwszym typem w tym meczu. W końcu doszedłem do wniosku, że to najlepsza opcja na dzisiejszą noc (a przynajmniej na pierwsze spotkania). Hawks przyjedzie do Indianapolis z serią 3:0, pokonali ostatnio m.in. Chicago Bulls, a oprócz tego dwie słabsze ekipy na wyjazdach (ostatni mecz przedwczoraj). Indiana przegrała tego samego dnia z 76ers, grając bez swojej gwiazdy - Danny&#39;ego Grangera. Dziś Danny zapewne zagra (choć jego występ jest wciąż niepewny), mimo to pod znakiem zapytania dalej stoi występ dwóch innych graczy, bardzo wartościowych zmienników - Tylera Hansbrough&#39;a i George&#39;a Hilla. Jak wartościowi to gracze? Wystarczy zajrzeć do statystyk, obaj zaczynając wszystkie spotkania z łatwki, rzucali średnio przynajmniej 10 punktów na mecz. Jeśli tak się stanie to może mieć to kolosalne znaczenie, bo obaj to kluczowe postaci łątwki swojej drużyny, na parkiecie spędzają średnio ponad 20 minut gry. Hawks dziś bez Hinricha (do tego zwykli przywynkąć) i Marvina Williamsa (bez którego grali już z Nets, mimo że wygrali to spotkanie to zdecydowanie im nie wyszło i dziś spodziewam się lepszego basketu w ich wykonaniu). Strata to może spora, ale na pewno niweluje ją to, że Hawks mają znakomitych graczy na pozycji Marvina (SF): Radmanovica i McGrady&#39;ego. Oczywiście możecie powiedzieć, że to wiekowi koszykarze i że najlepsze lata mają za sobą, ale uważam, że obaj idealnie pasują do drużynowej, szybkiej koszykówki drużyny z Georgii. Myślę, że T-Mac był ściągany właśnie na takie okoliczności (mimo że wielu nadal sądzi że był to jedynie zabieg marketingowy). W tym sezonie widać ewidentnie progres młodego rozgrywającego, któremu zaufali w Atlancie po kiepskim poprzednim sezonie - Jeff Teague (47.4% skuteczności za 3, co prawda rzadko rzuca, ale gdy już to robi to na ogół z dobrym skutkiem). JJ, Smith, Horford - wielka trójka może zatrzymać Indianę nawet jeśli Granger, czy Hansbrough zagrają. Moim zdaniem Atlanta Hawks to dużo mocniejsza drużyna jako team, potrafią grać drużynowy basket, mają bardzo równy skład a historia pojedynków w Indianapolis pokazuje, że teren ten nie jest dla nich specjalnie trudny. Pacers jak na razie run 3:0 u siebie, ale kogo pokonali? Pistons, Cavs (po dogrywce) i Bobcats... To nie są wielkie ekipy, dziś przyjdzie im się zmierzyć we własnej hali ze zdecydowanie najmocniejszym rywalem i moim zdaniem nie mają prawa tego spotkania wygrać. Jedno jest pewne, ktoś przerwie serię 3 wygranych po kolei.

#2 Philipp Kohlschreiber bardzo udanie zainaugurował nowy sezon. Najpierw urwał seta Rafaelowi Nadalowi w Doha a następnie pokonał już w Auckland kolejno Bohliego (3 sety, ale rywal ograny, po kwalifikacjach) i wczoraj energicznego - Harrisona. Wszystkie trzy mecze w tym sezonie mówią nam sporo o jego dobrej dyspozycji. Almagro w tym sezonie bardzo niemrawo rozpoczął, w Chennai był o krok od porażki z Sugitą, Raonic nie pozostawił mu już złudzeń. Tutaj pokonał na razie jednego przeciwnika - leszcza Giraldo. Używając słowa &quot;leszcz&quot; wcale nie chcę obrazić Kolumbijczyka, po prostu stwierdzam, że z jego stylem gry, opierającym się na regularności nie miał z Hiszpanem szans, bo ten gra to samo, tyle że na trochę wyższym poziomie. Dziś zagra z Kolbą, Niemcem, który ma dużo więcej do powiedzenia w ofensywie od poprzednich rywali z którymi grał Hiszpan. No i na koniec ciekawostka - H2H 3:3, wygrywali na zmianę, ostatni mecz wygrał Nico, wnioski wyciągnijcie sami :razz:

Atlanta Hawks - Indiana Pacers 1 @ 2.24 ⛔ 84:96
3j Pinnacle

Philipp Kohlschreiber - Nicolas Almagro 1 @ 2.10 ✅ 7:6 6:4
3j Bet365

Atlanta Hawks - Indiana Pacers 1 @ 2.20 ⛔ 84:96
Philipp Kohlschreiber - Nicolas Almagro 1 @ 2.10 ✅ 7:6 6:4
@@4.62
1j Bet365

-0.7j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Kto choć odrobinę interesuje się tenisem, lub w ogóle sportem wie co wczoraj zrobiła Agnieszka Radwańska. Polska tenisistka pokonała po raz drugi w karierze numer jeden na świecie - Karolię Wozniacki. Co prawda mecz kończyła Dunka w nienajlepszym stylu, ale przynajmniej do końca 2 seta grała swój najlepszy tenis. Agnieszka mimo to potrafiła utrzymać nerwy na wodzy i wyciągnąć spotkanie nawet ze stanu 6:3 6:5 (serwowała przeciwniczka). To na pewno duży &quot;kop&quot; dla Agi, która nie odpuści już tego turnieju. Bałem się trochę o jej formę tutaj, zważywszy na to co robiła na początku sezonu 2010, czy 2011, ale tym razem jest inaczej. Niezwykle zaangażowana, myśląca na korcie, potrafiąca naprawdę efektownie skończyć. To musi się podobać. Po drugiej stronie siatki stanie Vika Azarenka, Vika która tutaj jeszcze nie straciła seta, ale rywalki miała o wiele łatwiejsze. Z Białorusinką Polka ma ujemny bilans (3:6), ale pokonała ją w ostatnich ich spotkaniu. Mecz teoretycznie powinien być zacięty. Myślę jednak, że jeśli wygra go Polka to zrobi to w dwóch setach, dlatego że ma w nogach bardzo ciężki, blisko 3 godzinny mecz, który skończył się grubo po północy miejscowego czasu (ten rozpocznie się o 14:00 dnia następnego). Myślę, że warto zaryzykować.
PS. Jeśli Aga nie wygra to po raz pierwszy w historii tematu zejdziemy na ujemny bilans :-| Myślę jednak, że będzie inaczej.
Agnieszka Radwańska - Victoria Azarenka 1 @ 3.04 ⛔ 6:1 3:6 2:6
3j Pinnacle
Agnieszka Radwańska (-1.5) - Victoria Azarenka 1 @ 5.25 ⛔ 6:1 3:6 2:6
2j Pinnacle
-5j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Ogólna statystyka (do Radwańskiej):
Postawione: 55j (bez 2 zwrotów)
Wygrane: 50.96j
Zysk/Strata: -4.04j

mozi 552

mozi

Użytkownik
Na razie niestety wrzucę typy bez analiz, bo jestem bardzo zmęczony. W nocy postaram się dopisać trochę o spotkaniach ;)

Marcos Baghdatis (-2.5) - Julien Benneteau 1 @ 1.847 ⛔ 4:6 4:6
3j Pinnacle

Victoria Azarenka - Na Li 1 @ 1.73 ✅ 6:2 1:6 6:3
Denis Istomin - Jarkko Nieminen 2 @ 1.667 ✅ 6:7 3:6
Orlando Magic - Golden State Warriors 1 @ 1.645 ✅ 117:109
@@@4.744
3j Pinnacle

New York Knicks - Memphis Grizzlies 1 @ 2.66 ⛔ 83: 94
2j Pinnacle

+6.232j

Otrzymane punkty reputacji: +1
prodds 128

prodds

Użytkownik
Nikt chyba z Waszego teamu nie widział Azarenki i Na Li, Na Li po takim kursie jest zdecydowanie lepszym typem, Azarenka wygrała dzisiaj z Agą dzięki temu że Aga nie dorównała fizycznie. Co prawda zagrała dobre spotkanie ale cechuje ją nieregularność. Na Li jest w lepszej kondycji (niż Aga) i świetnie gra z głębi kortu. Kurs ponad 2.0 na Li jest jak prezent.
Drugi typ na Bagietkę, już trochę lepszy ale widziałem dzisiaj Bennego i powiem Wam że jest w formie i wykonał dzisiaj kawał dobrej roboty ! Dla mnie no bet ale gdybym miał stawiać to właśnie Julien.
Takie moje zdanie...
Mimo wszystko życzę skuteczności ! : )

mozi 552

mozi

Użytkownik
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero teraz znalazłem chwilę. Pierwszy typ maksymalną stawką, przeznaczoną na szelmy, bo typuje wynik kwalifikacji do szlema. Dwaj młodzi, zdolni, muszą przejść dalej, powinni awansować do głównej drabinki... Rywale na dużo niższym poziomie, zdziwię się jeśli któryś straci choćby seta.
Vasek Pospisil - Carsten Ball 1 @ 1.36 ⛔ 6:7 4:6
David Goffin - Guillerme Ruffin 1 @ 1.36 ⛔ 4:6 5:7
@@1.85
6j Bet365
-6j
Młodzi jednak jeszcze nie gotowi na AO... Szkoda, bo turniej stracił ciekawych graczy... Kiepski początek typowania pierwszego szlema.

mozi 552

mozi

Użytkownik
Dzisiejsza noc nie przyniosła wiele zysku (zaledwie 0.232j). Mimo to cieszę się, że nie zaliczyliśmy kolejnej minusowej nocy, mimo porażki najmocniejszego kuponu. Nie przeglądałem jeszcze oferty na jutrzejszą noc, ale podejrzewam, że znów znajdą się mecze nadające się do maksymalnej stawki, mam nadzieję że będą skuteczniejsze. Proponuję jeszcze dwa typy z finału z Sydney, tym razem debel.
Peschke/Srebotnik - Huber/Raymond 2 @ 1.90 ⛔ 6:1 4:6 13:11
3j Bet365
Peschke/Srebotnik - Huber/Raymond DW 0:2 @ 3.0 2 @ 1.90 ⛔ 6:1 4:6 13:11
1j Bet365
-4j
Piłka mistrzowska przy swoim serwisie i proty volley w taśmę. Niestety po takim czymś nie miały prawa tego wygrać...

Do góry Bottom