>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Table Tennis - tenis stołowy

v3471 223

v3471

Użytkownik
Myślę, że już dziś można podać ten typ:

środa, godz. 9:10

ZWICKL Daniel [HUN, 225/ 2597] - KRCIL Frantisek [CZE, NR/ 2781] 3,04 Pinnacle 8/10
Krcil est tu najbardziej niedoszacowanym zawodnikiem u buków, a Zwickl przeszacowanym - stąd mamy takie kurs a nie inny. Zwickl przegrywa w tym rozdaniu wszystko jak leci. Gra wprawdzie ambitnie,, ale wystarcza to do wygrywania pojedynczych setów. Ma aktualnie bilans 0-3, w perspektywie mecz z Wosikiem i w praktyce zerowe szanse na awans. Krcil zdążył już ograć po pięciosetówkach, lepszych wg mnie aktualnie od Zwickla, Olejnika i Bardona. Ma bilans 2-2 i niekorzystny bilans setów. Przed nim jednak rywale do ogrania (z najgroźniejszymi: Wosikiem i Achantą już grał), więc spokojnie może liczyć na awans do półfinału. Pod warunkiem, że ogra słabego Zwickla. I tak powinno być.
zgadzam się. istotnym czynnikiem jest również to, że moim zdaniem Krcil obok Horejsi, Szymańskigo, Davida, Wosika należy do grupy solidnych, na których magia piwnicy ma jakby minejszy wpływ... ????

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Podsumowanie
Postanowiłem podsumować moje typy podawane w tym temacie. Wygląda to następująco:
PRZEDZIAŁ CZASOWY: 5 MIESIĘCY
YIELD: 32,65 %
84 TYPY = 54✅ 30⛔
(Zwroty nieliczone ze względu na specyfikę dyscypliny, czyt. mecze drużynowe. Nijak nie mozna tego porównac do zwrotów z tenisa ziemnego czy innej skopanej!)
SUMA STAWEK 457j
SUMA WYGRANYCH 606,23j
Przedziały granych kursów (ogółem typów/trafione, %):
4,3&gt; 2/0, 0%
3,4-3,8 3/2, 67%
3,0-3,4 6/6, 100%
2,7-3,0 2/0, 0%
2,4-2,7 7/3, 43%
2,1-2,4 12/8, 67%
1,9-2,1 8/6, 75%
1,7-1,9 16/6, 37%
1,5-1,7 20/16, 80%
1,3-1,5 8/7, 87%
Wnioski nasuwają się podobne, jak w temacie, który dawniej założyłem. Najsłabsza skuteczność na typach w przedziale 1,6-1,9, na tzw. pozornych faworytach, których sztucznie promują buki... Najwyższa skuteczność na typach w przedziale 3,0-3,4 - wydaje się, że wynika to z mojego większego wyczulenia na błędy buków na tym poziomie:razz:. Jeszcze jeden wniosek - nie uzależniać w żadnym wypadku stawki od kursu, a tylko i wyłącznie od przeszacowania kursu przez buka!!!
Nie grać na siłę, wybierać starannie i do przodu;)

Otrzymane punkty reputacji: +10
v3471 223

v3471

Użytkownik
v3471 zapodaje ;)
kolejna faza rozgrywek na ME w stołowym. kilka niespodzianek już miało miejsce, gwiazdorzy pod formą ..w ogóle jakoś dziwnie. czyżby kryzys stołowego w europie?
typy na jutro:

Gerell-Carneros, typ 1 @1,1 ⛔
Boll-Monteiro, typ 1 @1,06 ✅
Karakasevic-Pistej, typ 2 @1,25 ✅
Ovtcharov-Lundqvist, typ 1 @1,13 ✅
AKO:1,65 1/4 Bwin

Oprócz tego może być kilka niespodzianek, więc można próbować wysokich kursów, ja czekam aż pinek wystawi kursy:
#1 Samsonov jest pod formą znacznie ...Bwin na jego przeciwnika daje 4,5
#2 Liam Pitchford doprowadza mnie do szoku ... ograł Smirnova i Samsonova !! w drużynówce więc może wygrać ..Bwin daje 2,81
#3 Jak na mój gust Baum zawsze gra niepewnie..często traci seta ale broni się w końcówkach, a Shibaev rozniósł dziś Lebessona więc może zrobić sporo kłopotu Niemcowi

--
--
nawet nie wiecie jak mnie to wpienia ...bałem się o karasia..a tu Gerell ograny przez kogo ..kurw...jakiegoś no-nejma Carnerosa...jak ja uwielbiam jak mi kursy 1,1 nie wchodzą. Jeśli ktoś widział ten mecz to proszę o kometarz...Jak on grał..z opaską na oczach !!?

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
1/16 Finału
14.10 godz. 13:50

KNIGHT Darius
[ENG, 239/ 2635] - JUZBASIC Ivan [CRO, 228/ 2671] 2,25 Pinnacle 7/10⛔2-4
Z pozoru równa para.... Równie słaba... Jak na 1/16 oczywiście. Chorwat w poprzednich rundach bardzo blado: wymęczył po 4-3 ze słabymi Bułgarem Gabrowskim i jeszcze słabszym Holendrem de Vriesem. Knight zupełnie inaczej. Najpierw odprawił 4-3 solidnego reprezentanta Ukrainy Kou Lei, znanego m.in. z grania dla Charleroi, a potem zmiażdżył Florasa 4-0 (7,7,5,6). Ten wynik robi wrażenie, tym bardziej że Floras wcześniej ograł zawsze solidnego Legout. Młody Anglik od jakiegoś czasu gra na dobrym równym poziomie: na ostatnim protourze w Austrii wygrał z lepszymi wg mnie od Juzbasica, młodą nadzieją Egiptu Assarem i Szwedem Oversjo. W drużynówce nieco lepiej wypadł Juzbasic, ale generalnie grali oni w meczach o pietruszkę, więc trudno wysuwać z tego jakieś miarodajne porównania. Oceniając aktualną dyspozycję i możliwości: 60/40 Knight, co przy uwzględnieniu kursu zachęca do grania.
------------
Co jeszcze poza tym meczem?
Myslę, że reszta par jest w miarę prawidłowo oszacowana przez buki. Z pozoru interesującym wydaje się kurs na Freitasa w spotkaniu Wang Zeng Yi (1,529 Pinnacle). Tak, tylko H2H w ostatnich latach to 3-0 dla naszego grajka. Co nie zmienia faktu, że kurs na Portugalczyka zachęcający - pomijam wyłącznie przez pryzmat H2H. Tak jak wspomniał kolega wyżej można by również popróbować Pitchforda w starciu z He Zhiwenem (2,94). Problem w tym, że stary He Żiwen to zaprawiony w bojach, chytry lisior i pewno swoimi blokami da nieźle popalić młodemu Angolowi. Ale kurs również zachęcający - choć osobiście w Anglika nie wierzę. Poza wymienionymi zwyżkę formy na ME, w stosunku do tego co wcześniej widzę u Gardosa, Pisteja i Seredy (słowaccy challengerowcy rules!!!) - nie pozbawiałbym ich szans.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Tym razem typ wyjątkowy. Pierwszy tutaj dotyczący kobiet:
1/2 Finału ME
godz. 10:00
IVANCAN Irene [GER, 55] - PESOCKA Margaryta [UKR, 61] 2,60 Bet365 6/10⛔4-1
Ukrainka od jakiegoś czasu jest w rewelacyjnej formie. Na poprzedzającym ME protourze w Austrii ograła wysoko notowane Koreankę Yang Ha Eun i Rumunkę Dodean, poległa dopiero na Chince Liu Shiwen. W Gdańsku bierze kolejne przeszkody zadziwiająco łatwo: Samarę, Lovas czy wcześniej Noskową (pogromczynię Wiktorii Pawłowicz). Nie ulega wątpliwości, że to są jej tygodnie, że jest w życiowej formie. Ivancan również jest w sztosie, ale mimo wszystko nie gra z takim polotem jak Margaryta. Miała jakieś tam problemy w większości rund - z Francuzką Grundisch, Hu Melek, czy Toth. Jak wiadomo chorwacka Niemka gra allroundową defensywę, nie ma problemów w przechodzeniu na atak. Ważne, że Pesocka nie powinna mieć z tym kłopotów - ma już w swojej kolekcji skalpy najlepszych obrończyń w Europie - ograła wszak naszą Li Qian i holenderską Li Jie, do tego ma bilans 1-1 z nie kim innym, a samą Wiką Pawłowicz. Więc myślę, że Irena nie będzie jej straszna.
Jako że obie są w formie, ranking podobny, szanse oceniam 50/50, z lekkim wskazaniem na Ukrainkę ze względu na jej predyspozycje przeciw grze obronnej. Decydującym czynnikiem będzie to, kto lepiej zniesie ciśnienie półfinału. A skąd Bet365 wyczarował kurs 2.60? Może ktoś z czytelników podpowie:razz:
--------
Zaczęło się bardzo dobrze, wysoko wygrany set Piesockiej. Potem niestety juz tylko gorzej... Jakoś nie mam szczęście do typowania tych Mistrzostw :-| Tylko 1 trafiony typ na 4????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
jak wygrywa sie 11-2 1 seta by potem przegrac do 7 i wygrywac w 3 secie 7-3 by przegrac to nie dziwie sie ze taki kurs.. ale dzieki za emocje i mozliwosc kontry na zwroty po 1 secie ;)

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Ostatnie typy na gdańskie ME.
godz. 15:00
BOLL Timo [GER, 4/ 3076] - BAUM Patrick [GER, 23/ 2863] 1,253 Pinnacle 10/10✅4-1
BOLL
- BAUM (-1,5 seta) 1,35 Bwin 8/10✅4-1
Ostatnie spotkania międzynarodowe tych panów mówią wszystko:
2010 Finał ME 4-1 (9,7,-7,7,9)
2009 Polish Open 4-0 (5,8,5,6)
2009 Danish Open 4-0 (6,3,1,7)
2008 Austrian Open 4-0 (7,8,7,2)
Wprawdzie trenują na co dzień razem w Dusseldorfie, ale nie wydaje mi się by był to jakikolwiek atut (jak zwykle to bywa) słabszego w tej parze Bauma. H2H w tym wypadku nie jest przypadkowe...

------
Mecz kompletnie bez historii. Nie ma to jak udanie zakończyć wielką (chyba wielką powinienem w cudzysłowiu?) imprezę;)

Otrzymane punkty reputacji: +6
R 40

rodzi

Użytkownik
Ostatnie typy na gdańskie ME.
BOLL Timo [GER, 4/ 3076] - BAUM Patrick [GER, 23/ 2863] 1,253 Pinnacle 10/10
BOLL - BAUM (-1,5 seta) 1,35 Bwin 8/10
Ostatnie spotkania międzynarodowe tych panów mówią wszystko:
Wprawdzie trenują na co dzień razem w Dusseldorfie, ale nie wydaje mi się by był to jakikolwiek atut (jak zwykle to bywa) słabszego w tej parze Bauma.H2H w tym wypadku nie jest przypadkowe...
Typy dość pewne, oglądałem mecze zarówno Bolla jak i Bauma - Boll gra lekko z finezją, widać,że gra go cieszy. Baum natomiast we wczorajszym pojedynku z Vladimirem Samsonovem był bardzo spięty, gdyby nie postawa Samsonova, który robił wszystk by przegrać i &quot;olewał&quot; przeciwnika dzisiejszym rywalem Bolla byłby właśnie Samsonov. H2H podane przez Ciebie potwierdza,iż warto grać właśnie na Bolla.
Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +7
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Challenger Series
Poniedziałek, godz. 19:00
PISTEJ Lubomir [SVK, 134/ 2689] - SEREDA Peter [SVK, 135/ 2721] 2,21 Pinnacle 7/10✅3-2
Ewidentnie zawyżony kurs na Pisteja. Ich H2H w Challengerze to 4-0 dla Lubomira (3x 3-2 i 1x 3-1). W słowackich mistrzostwach również przeważnie wygrywał Pistej. Na niedawnych ME obaj dotarli do 1/16, ale w drużynówce o wiele lepiej spisywał się Pistej. Nie wiem skąd taki kurs. Jak dla mnie 60/40 szanse dla Pisteja (oczywiście biorąc pod uwagę czysty mecz..)
-------
Szaleństwo....przed meczem kursy wzrosły na Pisteja do 2.64, gdybym wiedział:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +4
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Dwa typki na jutro:
godz. 10:20
SEREDA Peter [SVK, 135/ 2721] - FADIEJEW Jewgienij [RUS, UNR/ 2728] 1,662 Pinnacle 5/10✅3-1
godz. 12:20
SADILEK Tomas [CZE, UNR/ 2675] - FADIEJEW Jewgienij [RUS, UNR/ 2728] 2,72 Pinnacle 4/10⛔2-3
Analiza zbiorcza.
Fadiejew zawodzi na całej linii w tego tygodniowym challengerze. O ile u progu sezonu zawodnik Borussii Dortmund nawet nieźle pogrywał w lidze (przegrywał raczej z renomowanymi zawodnikami), to tutaj jest pod formą, a porażka z Chodorskim na pewno chluby mu nie przynosi. Aktualnie ma bilans 1-4 i zerowe szanse na półfinał, może jedynie pograć o miejsce i parę dodatkowych Euro. Sadilek grający razem z Krcilem w Fortunie Pasawa, wszedł w sezon nieźle: potrafił w lidze pokonać 3-0 Ionescu, też 3-0 Nagy&#39;a, wygrywał z solidnym Schlichterem i Christem. Przegrywał z nie byle kim, bo z wysoko notowanym Łotyszem Burgisem i tylko 2-3 ze znanym z challengera Mu Hao. Tutaj również gra o niebo lepiej od Rosjanina: pokonał już Vybornego i Seredę, ma bilans 4-1 i spotkaniem z Fadiejewem będzie chciał postawić kropkę nad &quot;i&quot; w kwestii swojego awansu do 1/2. Kurs 2.72 wydaje się w tym przypadku prezentem.
Sereda gra tutaj bardzo nierówno, lepsze momenty przeplata słabszymi. Na słabego Fadiejewa powinno to jednak wystarczyć. Aktualnie Słowak ma bilans 2-3 i będzie bił się z Vybornym o czwarte miejsce w półfinale. By to osiągnąć nie może przegrać z Fadiejewem. Ale po pogromcy Jakaba i Gionisa na ostatnich ME można chyba tego oczekiwać, a nawet należy...
-----
Bardzo dziwny mecz Sadilka.. pierwszy set prowadzenie 7-0 i porażka, 4. set prowadzenie 3-0&gt;3-8&gt;11-8. W ostatnim doszedł Rosjanina, by przegrać.. zwariowany mecz.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
15:15
1/8 Swedish Open
SKACZKOW Kiriłł [RUS, 58/ 2809] - GAUZY Simon [FRA, 216/ 2693] 2,48 Bwin 3/10⛔4-2
17-letni Gauzy wprawia w osłupienie obserwatorów Międzynarodowych Mistrzostw Szwecji. Przechodzi kolejne rundy deklasując o wiele wyżej notowanych rywali. Ogrywa ich bezlitośnie: 4-0 (4,9,6,5) z Kaii Yoshidą i 4-1 (9,-9,9,3,7) z Gerellem. Jeśli radzi sobie z nimi, to dlaczego miałby nie pokonać Skaczkowa? Rosjanin wg mnie prezentuje w tej chwili niższy poziom niż dwaj wymienieni, na ME, poza medalem w deblu nie pokazał niczego nadzwyczajnego. Tak samo w lize Mistrzów, w bundeslidze też nie zachwyca. Kurs 2.48 wart ryzyka.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Swedish Open
16:40
MA Long [CHN, 1/ 3207] - WANG Hao [CHN, 2/ 3093] 2,63 Pinnacle 2/10⛔4-0????
Ma Long nie miał tu jeszcze przeciwnika na poziomie... Wang Hao zahartowany w okrutnej walce z Wang Liqinem, po wcześniejszym zmiażdżeniu Mizutaniego i Yan Ana. Starszy z Chińczyków dwukrotnie w tegorocznych międzynarodowych rozgrywkach ogrywał już Ma Longa (między innymi na MŚ), dlaczego miałby tego nie zrobić teraz po takim kursie:cool: Stawka niska, bo również faktem jest, że Ma Long niszczy wszystko na swojej drodze od 0,5 roku. Ale myślę że teraz właśie trafi na silny opór.
Aktualne staty, jakby kogoś to interesowało (spadły trochę):
Typy 58✅ 35⛔
Yield 28,36%

v3471 223

v3471

Użytkownik

Obraz człowieka który dba o higienę..dobrze się odrzywia i w ogóle nie za często nadużywa alkoholu ????
..nie no ..jak to zobaczyłem, to przez chwile nawet pomyślałem o zmianie avatara ...Rysiek jest porażająco fotogeniczny :grin:
Jutro rusza piwnica..i trochę zatęskniłem ..choć rano mogę doznać szoku poznawczego jak zobaczę różnicę poziomu w porównaniu do Swedisch Open. To co ci chińczycy grają to jest koniec...dobrze jednak że tu kursów nie wystawiałem..bo oba finały źle wytypowałem ...i oba &quot;dziwnie&quot; się skończyły po 4:0 ..ale do rzeczy

na jutro na pierwszą rudnę, chyba tylko Mirek, bo 1) Placek grał za dobrze jak na niego ostatnio a Davida dawno nie było więc trzeba zobaczyć jak sobie poczyna, 2) Dodean zrobił skok w rankingu, ale nie wiem czemu nie był w reprezentacji na ME tylko Szocsa wystawiali..a Ozawa to znowu nie taki chłopiec do bicia 3) Ionescu-Keinath ..meczy z keinathem unikam, to straszny zjeb, Ionescu wygrał na ME jeden mecz z czecztkinem!!, przegrał po walce 4:3 z Perssonem i przy kursie 3,24 można by szukać value..tyle że tu nie ME jeno piwnica, 4) no i Mirek z Selem, Mirek trochę spuścił z tonu 3 tyg temu (choć wygrał cały turniej), 4tyg temu był b.mocny (skończył jak nr2 ale bez wstydu, bo puknął go brązowy medalista ME - Karaś) ..a Sel moim zdaniem będzie w tym tygodniu na ogonach
tak więc
Horejsi-Sel @1,581 2/5 Pinnacle ⛔
Ionescu-Keinath @3,24 0,5/5 Pinnacle (jak będzie okazaja to radze to zamknąć na live) ZWROT

następna tura typów, jeśli w ogóle to ok 11:00
GENERALNIE ZAPRASZAM NA MÓJ TEMAT W &quot;KUPONACH ZE STATYSTYKAMI&quot;...bo soe czasem nie wyrabiam i tam daje więcej typów ..for free ???? ????

--
--
zadecydował czynnik losowy (oczywiście nie tylko), przy 11:10 w set4 Sel sprzedał Mirkowi podwójną świnię, piłka po siatce uderzyłą w kant...3mm dalej i mecz skończył by sie 3:1 dla Mirka ...????

Otrzymane punkty reputacji: +10
v3471 223

v3471

Użytkownik
jutro rusza drugi dzień piwnicy (challenger w stołowym , dla mniej zorientowanych). Post wyżej nietrafiony, ale dzień na plus .. BARDZIEJ SUMIENNIE PROWADZĘ SWÓJ TEMAT NA KUPONACH ZE STATYSTYKAMI - ZAPRASZAM

8:30 Ionescu-Ozawa @1,444 2/5 Pinnacle ⛔
9:50 Horejsi-Dodean @1,694 1/5 Pinnacle ✅
12:30 Placek-Dodean @3,87 1/5 Pinnacle ⛔

to jest przesada, nie ma takiej różnicy pomiedzy Plackiem a Dodeanem, zdziwiłbym się, gdybym nie zrealizował tego value na live.

--
bez sensu ..

v3471 223

v3471

Użytkownik
na jutro tylko Mirek

Horejsi-Ozawa @1,355 4/4 Pinnacle ✅

--
zauważyłem prawidłowść, im mniej analizy daje tym lepszy rezultat.
Jednak Bóg istnieje i Mirek puknął Ozawę 3:0.

Zapraszam na swój temat w &quot;kupony ze statystykami&quot;, na razie mam średnio ok +7% miesięcznie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Pingisligan, dzisiaj od 18:30
Falkenberg - Halmstad
RYDEN Lukas [SWE, UNR/ 2586] - KARLSSON Kristian [SWE, 261/ 2661] 1,521 Pinnacle 7/10✅

SODERLUND Hampus [SWE, 343/ 2567] -
KARLSSON Mattias [SWE, 159/ 2655] 1,515 Pinnacle 5/10
Kavlinge - Eslov

MOLIN Magnus
[SWE, UNR/ 2699] - AXELQVIST Johan [SWE, UNR/ 2785] 2,44 Pinnacle 3/10
- Z W R O T Y - Z W R O T Y - Z W R O T Y -
Z W R O T Y -

I znowu: jak to w drużynówkach.... najpierw trzeba utrafić parę jaka zagra w meczu, a dopiero później można próbować rezultat....szkoda słów....

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Pingisligan, dzisiaj od 18:30
Falkenberg - Halmstad
RYDEN Lukas [SWE, UNR/ 2586] - KARLSSON Kristian [SWE, 261/ 2661] 1,521 Pinnacle 7/10

- Z W R O T Y - Z W R O T Y - Z W R O T Y -
Z W R O T Y -

I znowu: jak to w drużynówkach.... najpierw trzeba utrafić parę jaka zagra w meczu, a dopiero później można próbować rezultat....szkoda słów....

Akurat mecz Lukasa Rydena z Kristianem Karlssonem jest rozgrywany zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami.
Wynik: RYDEN Lukas 2:3 KARLSSON Kristian
(6:11 5:11 11:9 11:9 6:11)

Otrzymane punkty reputacji: +2
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Euro-Asian Cup
Mińsk, 29.10,
GAO Ning [SIN, 17/ 2898] - MAZE Michael [DEN, 21/ 2935] 1,694 Pinnacle 6/10✅3-0
Gao Ning potrafi grać z mańkutami. Wygrywał w przeszłości np. z Chen Qi. Ogrywał Maze&#39;a w latach 2008-2009 trzykrotnie na Euro-Asian Challenge, DMŚ i China Open (3-0, 3-1 i 4-3). Obecnie Maze nie jest w takiej formie jak w tamtych latach. Od dłuższego czasu zmaga się z kontuzjami. 5 dni temu w lidze rosyjskiej przegrał m.in. z nienajwyżej notowanym Własowem 0-3 (połowa drugiej setki na Świecie!), wygrał wprawdzie z Samsonowem 3-2, ale w aktualnej dyspozycji Wołodii nie jest to chyba jakieś szczególne wydarzenie. Poza tym przegrywał w Lidze Mistrzów z Apolonią, wygrywał jedynie ze średniakami (w LM) i słabeuszami (na DME). Do indywidualnego turnieju na ME w ogóle nie przystapił, co też o czymś świadczy. Jeśli Michael nie wygrywał z Gao Ningiem u szczytu formy, to ma wygrać teraz? ja tak nie uważam.

godz. 15:30
CHUANG Chih-Yuan [TPE, 11/ 2921] - SMIRNOW Aleksiej [RUS, 20/ 2942] 2,76 Pinnacle 4/10✅2-3
Smirnow ograł równo miesiąc temu Chuanga w Austrian Open 4-2. Poza tym wcześniej również wygrywał z wyżej notowanym Chińczykiem z Taipei. Rosjanin w dobrej formie, ogrywał w DME Samsonowa (choć nie wiadomo jak to interpretować), Perssona, a przegrał jedynie z Gerellem. I w Pro-Tourach i w innych rozgrywkach wygląda aktualnie dobrze. Jeśli doliczyć do tego niezłe H2H z Chuangiem - ma jak najbardziej szanse. Tym bardziej, że zagra na &quot;prawie&quot; swoim terenie:razz: Chuang w lidze wygrywa wszystko, ale z przeciętnymi graczami. W Lidze Mistrzów ostatnio np. przytrafiła mu się porażka z niżej notowanym od Smirnowa Li Hu. Kurs mocno przesadzony...

Zzzielono:cool:
Staty podskoczą:grin:
TYPY OGÓŁEM 96
✅61
⛔35 YIELD 30,26%

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom