Obraz człowieka który dba o higienę..dobrze się odrzywia i w ogóle nie za często nadużywa alkoholu ????
..nie no ..jak to zobaczyłem, to przez chwile nawet pomyślałem o zmianie avatara ...Rysiek jest porażająco fotogeniczny :grin:
Jutro rusza piwnica..i trochę zatęskniłem ..choć rano mogę doznać szoku poznawczego jak zobaczę różnicę poziomu w porównaniu do Swedisch Open. To co ci chińczycy grają to jest koniec...dobrze jednak że tu kursów nie wystawiałem..bo oba finały źle wytypowałem ...i oba "dziwnie" się skończyły po 4:0 ..ale do rzeczy
na jutro na pierwszą rudnę, chyba tylko Mirek, bo 1) Placek grał za dobrze jak na niego ostatnio a Davida dawno nie było więc trzeba zobaczyć jak sobie poczyna, 2) Dodean zrobił skok w rankingu, ale nie wiem czemu nie był w reprezentacji na ME tylko Szocsa wystawiali..a Ozawa to znowu nie taki chłopiec do bicia 3) Ionescu-Keinath ..meczy z keinathem unikam, to straszny zjeb, Ionescu wygrał na ME jeden mecz z czecztkinem!!, przegrał po walce 4:3 z Perssonem i przy kursie 3,24 można by szukać value..tyle że tu nie ME jeno piwnica, 4) no i Mirek z Selem, Mirek trochę spuścił z tonu 3 tyg temu (choć wygrał cały turniej), 4tyg temu był b.mocny (skończył jak nr2 ale bez wstydu, bo puknął go brązowy medalista ME - Karaś) ..a Sel moim zdaniem będzie w tym tygodniu na ogonach
tak więc
Horejsi-Sel @1,581 2/5 Pinnacle
Ionescu-Keinath @3,24 0,5/5 Pinnacle (jak będzie okazaja to radze to zamknąć na
live)
ZWROT
następna tura typów, jeśli w ogóle to ok 11:00
GENERALNIE ZAPRASZAM NA MÓJ TEMAT W "KUPONACH ZE STATYSTYKAMI"...bo soe czasem nie wyrabiam i tam daje więcej typów ..for free ???? ????
--
--
zadecydował czynnik losowy (oczywiście nie tylko), przy 11:10 w set4 Sel sprzedał Mirkowi podwójną świnię, piłka po siatce uderzyłą w kant...3mm dalej i mecz skończył by sie 3:1 dla Mirka ...????