>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Table Tennis - tenis stołowy

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Ćwierćfinały China Open
Dzisiaj, 14:15-15:15
XU Xin [CHN, 9/ 3068] - YAN An [CHN, 161/ 2993] 1,699 5/10 Pinnacle⛔3-4
Yan An gra tutaj rewelacyjnie, w 1/8 wygrał dość gładko z Wang Hao. Jego marsz w turnieju powinien się jednak zakończyć na Xu Xinie. Zmierzyli się ze sobą niecały miesiąc temu w finale Uniwersjady w Shenzhen i łatwo wygrał Xu Xin 12, 8, 7, 6. Jeśli Xu Xin będzie w stanie przejąć kontrolę nad początkiem spotkania powinien przejść rewelację tego turnieju.

MIZUTANI Jun [JPN, 8/ 2992] - OVTCHAROV Dimitri [GER, 14/ 2997] 1,741 5/10 Pinnacle✅4-2
Mizutani nie leży Ovtcharovowi. Niemiec przegrywa z nim regularnie.
Ich oficjalne mecze rankingowe /bilans 6-0/:
2010 maj DMŚ 3-0 (12, 10, 8)
2009 październik PŚ 4 -3 (6, 7, 5, -8, -3, -9, 6)
2009 sierpień Korea Open 4-0 (7, 7, 8, 3)
2008 marzec DMŚ 3-0 (11, 8, 1)
2006 wrzesień Japan Open 4-0 (8, 4, 6, 10)
2005 maj Spanish Junior Open 4-1 (6, -10, 7, 6, 9)
Jedyne zwycięstwo Ovtcharov odniósł w rozgrywkach Bundesligi w 2007 roku. Stawka 5/10 z tego względu, że Ovtcharov jest od dłuższego czasu w bardzo dobrej formie, a Mizutani miał problemy w poprzednich rundach z Crisanem i Stegerem. Szykuje się zacięte spotkanie (wbrew ich wcześniejszym meczom), gdzie mimo wszystko dla mnie zdecydowanym faworytem jest Japończyk.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Finał China Open z Suzhou, godz. 15:15:
MA Long [CHN, 5/ 3161] - ZHANG Jike [CHN, 4/ 3133] 1,714 6/10 Pinnacle✅4-2
Grają ze sobą często i Ma Long nie zwykł przegrywać z Zhang Jike. Łącznie z rozgrywkami wewnątrz chińskimi bilans brzmi 14-2 na korzyść Ma Longa (od 2007 roku). Faworyt stracił dotychczas w całym turnieju jedynie dwa sety, podczas gdy Zhang Jike męczył się w jednej ze wcześniejszych rund z Cheung Yukiem, wygrywając 4-3. Obaj spotkali się m.in. w finale ostatnich Mistrzostw Azji, wygrał 4-2 Ma Long. Podobnie było też w półfinale końcowych rozgrywek Pro Touru w styczniu 2010 w Makao: 4-2 dla Ma Longa. Dla mnie kurs zdecydowanie za wysoki na Ma Longa, ale z racji tego, że w pojedynkach wewnątrz chińskich &quot;różnie&quot; bywa, stawka tylko 6/10.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
1. kolejka Ligi Mistrzów:
Piątek, 19:00
Bogoria Grodzisk - Istres
WANG Zeng Yi [POL, 90/ 2796] - LEGOUT Christophe [FRA, 68/ 2805] 2,10 7/10 Pinnacle ZWROT
Bogoria wzmocniona niesamowitym Oh Sang Eunem z pewnością będzie chciała zwyciężyć w pierwszym pojedynku przed własną publicznością. Patrząc na składy - rywal na podobnym poziomie. Cegiełkę do tego powinien przyłożyć nasz Chińczyk - być może w spotkaniu z Legoutem. Dlaczego stawiam na Wandżiego - 1) dobry kurs, 2) mecz u siebie, 3) trzykrotnie grał z Legoutem i 3 razy był górą: w 2009 DME - 3-1 (8,-8,5,7), 2008 German Open 4-3 (-9,11,-10,10,8,-11,2), 2005 Swedish Open 4-1 (-5,5,10,8,7). Formą Wang Zengyi wprawdzie ostatnio nie zachwycał, ale myślę że została ona przed 1. kolejką LM podbudowana (pewno u Legouta również:razz ???? . Dla mnie faworytem Wang Zeng Yi.
Chartres - Dr. Casl
GAO Ning [SIN, 16/ 2908] - RYU Seung Min [KOR, 13/ 2929] 2,01 5/10 Pinnacle ZWROT
Obydwaj nie są w najwyższej formie ostatnio. Jednak pingpongistą o większych możliwościach wydaje się być zdecydowanie Ryu Seung Min. Gao Ning zdecydowanie lepiej spisuje się w barwach reprezentacji, niz w swojej francuskiej drużynie. Myślę, że po takim kursie warto zaryzykować Ryu Seung Mina. Aż dziw bierze, że obaj zawodnicy nie potykali się dotychczas ze sobą..
Ochsenhausen - Lokomotiva Vrsovice
APOLONIA Tiago [POR, 40/ 2869] - MATSUDAIRA Kenta [JPN, 48/ 2840] 1,741 5/10 Pinnacle ZWROT
Portugalczyk zdemolował w zeszłym roku podczas Austrian Open rywala 4-0 (6,5,4,5). Faktem jest, że Apolonia był wtedy w życiowej formie. Gra u siebie, do tego zeszłoroczny mecz musiał pozostać w głowie młodego Japończyka..
Piątek, 19:30
Dusseldorf - Niederosterreich
JAKAB Janos [HUN, 93/ 2754] - HABESOHN Daniel [AUT, 108/ 2820] 2,10 6/10 Pinnacle ZWROT
Grali ze sobą wieki temu w juniorach, wygrał Austriak. Ale dla mnie Węgier jest nieco lepszym graczem, do tego atutem będzie na pewno gra we własnej sali. Austriak zrobił w ostatnim czasie spore postępy, co pokazał m.in. na ostatnim China Open (swoją drogą, czy nie będzie mu ta podróż tutaj przeszkadzać?). Liga Mistrzów to jednak zupełnie inne granie niż ProToury.
BAUM Patrick [GER, 23/ 2871] -CHEN Weixing [AUT, 33/ 2869] 1,84 6/10 Pinnacle ZWROT
Wicemistrz Europy, Baum nie radzi sobie ze stylem &quot;austriackiego&quot; defensora. W tym roku, w LM dwukrotnie przegrał: 2-3 (1,9,-4,-9,-6) i 0-3 (9,8,5). W ubiegłym roku raz na German Open 3-4 (-8,-6,8,7,8,-8,-9). Ogólnie bilans 5-2 na korzyść doświadczonego Chen Weixinga.
BAUM Patrick [GER, 23/ 2871] - SCHLAGER Werner [AUT, 26/ 2894] 1,70 7/10 Tobet⛔0-3
Schlager powoli schodzi ze sceny, od wiosny praktycznie nie gra, problemy ze zdrowiem, przygotowania projektu europejskiej akademii tenisa stołowego itp. Jego forma jest wielką niewiadomą. Do tego Baum zaskakująco dobrze sobie z nim radził, gdy Werner był jeszcze w lepszej formie. Od 2008 roku Niemiec wygra 5 spotkań, a Austriak zaledwie 2. Na swoim terenie nie powinien mieć problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
sobota, 19:30
1. kolejka Bundesligi
Borussia Dusseldorf - SV Pluderhausen
BOLL Timo [GER, 2/ 3096] - LEUNG Chu Yan [HKG, 75/ 2818] 1,405 10/10 Pinnacle ZWROT
Generalnie Boll wygrywa z Chińczykiem (bilans do którego dotarłem 8-1). Często były to jednak zacięte spotkania, np. w styczniu tego roku 3-2 (9,-9,12,-15,6). Boll często gubił z Leungiem sety na przewagi, by kolejne wygrywać zdecydowanie. W związku z tym może nieco dziwić stawka 10/10. Spowodowane jest to tym, że Chińczyk z Hongkongu gra naprawdę bardzo przeciętnie jak na swój potencjał w Bundeslidze (bilans w zeszłym sezonie 13-12). Mało tego, wygląda na to, że Leung Chu Yan jest aktualnie w nienajlepszej formie. Na China Open przegrał w kwalifikacjach z przeciętnym Austriakiem Fegerlem3-4 i Japończykiem Kishikawą 2-4, gdy w tym czasie Timo szlifował formę na 1. kolejkę Ligi Mistrzów i inaugurację bundesligi...

Edit:
Leung Chu Yan nie znalazł się w składzie meczowym Pluderhausen...????

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Już kiedyś o tym pisałem (i nawiasem mówiąc - zarzekałem się że nie będę więcej grał spotkań drużynowych) w czym tkwi problem...
Buki wystawiają wcześniej zupełnie intuicyjnie spotkania, krzyżując zawodników z konkretnych ekip. Później w praniu okazuje się, że albo nastąpiło inne parowanie, albo są zmiany w składzie. Stąd też typowanie spotkań drużynowych najczęściej kończy się zwrotami. I tak też było w tej kolejce... (@koziur22)
A odnośnik do strony Ligi Mistrzów podawałem w osobnym poście z linkami (@Gystlik)

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Jutrzejszy Challenger w Ochsenhausen:
godz. 10:30
BIAŁEK Artur [POL, 463/ 2572] - JENDRZEJEWSKI Patryk [POL, 538/ 2498] 4,31 Pinnacle 2/10
Jak dla mnie to tu kursy powinny być co najwyżej 1,60-2,20 na korzyść Białka.... Obydwaj grają w jednym klubie, znają się bardzo dobrze i tak naprawdę szanse są wyrównane. Pod koniec lipca wygrał Jendrzejewski 3-2, w połowie lipca Białek 3-1 - już wnioskując z tego typowac można równe spotkanie. Nie wiem skąd buki wzięły takie kursy na ten mecz, być może wiedzą o jakichś czynnikach dotyczących obu zawodników o których ja nie wiem, ale nie sądzę.... Polecam.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Mocny atak na jutrzejsze challlengerowe granie:

VRABLIK
Jiri [CZE, 152/ 2799] - ZWICKL Daniel [HUN, 224/ 2597] 1,971 Pinnacle 9/10⛔1-3
HOREJSI Miroslav [CZE, 227/ 2670] - ZWICKL Daniel [HUN, 224/ 2597] 2,36 Pinnacle 8/10✅3-0
VYBORNY Richard [CZE, NR/ 2846] - MORIMOTO Kohei [JPN, 278/ 2690] 2,18 7/10 Pinnacle✅3-2
Analiza zbiorcza:
Pierwsze dwa dni i faworyzowani Zwickl i Morimoto grają po prostu beznadziejnie. Zwickl, niegdyś jeden z najlepszych juniorów w Europie (poczatek XXI wieku) obecnie jest kompletnie bez formy. Młodziutki Japończyk wystartował tu w ostatniej chwili w zastępstwie Anglika Baggaleya i zupełnie się nie odnalazł. Przegrywa mecze z zzawodnikami typu Molnar... Jeśli Vyborny podejdzie poważnie do tego spotkania wygra na jednej nodze. Zwickl będzie jutro dostarczycielem punktów dla Czechów. Ot co.
Kursy lecą straszliwie, szczególnie na dwa pierwsze mecze:grin::grin::grin:
-----
Nie najgorzej wyszło:cool:, choć Vrablik niezbyt poważnie podszedł do swoich obowiązków niestety...

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Czesc dzieki za odpowiedz . Tylko mam do ciebie jeszcze jedno pytanie .

Zeng Yi Wang (Bogoria) vs Christophe Legout (Istres) dla Mecz.
Ning Gao (Chartres) vs Seung Min Ryu (Dr. Casl) dla Mecz.
Tiago Apolonia (Ochsenhausen) vs Kenta Matsudaira (Lokomotiva) dla Mecz.
Janos Jakab (Dusseldorf) vs Daniel Habesohn (Niederösterreich) dla Mecz.
Patrick Baum (Düsseldorf) vs Weixing Chen (Niederösterreich) dla Mecz.

Łącznie obstawilem za te mecze 100 GBP.
Przy kazdym spotkaniu mam status usuniete. Wiec nie wiem czy mam pisac do nich o zwrot kasy czy to juz za pozno . Bo pisales ze masz zwroty . |Dzieki
Jeśli obstawiłeś to w Pinnacle to &quot;usunięte&quot; jest równoznaczne ze zwrotem (policz dokładnie kasę.... na pewno się zgadza...).

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Austrian Open
1. runda, godz. 16:15
APOLONIA Tiago [POR, 41/ 2838] - SZCZETININ Jewgienij [BLR, 64/ 2849] 3,10 6/10 Pinnacle✅3-4
A więc tak. Apolonia nie gra ostatnio najlepiej. Szczetinin, wiadomo - gra to co zwykle - czyli czary-mary w obronie - standard w jego wykonaniu. Apolonia gra dosyć dobrze przeciw obrońcom. Z jednym wyjątkiem. Tym wyjątkiem jest właśnie Żenia. Spotkali się czterokrotnie i za każdym razem wygrywał Białorusin - ostatnio 3-1 na DMŚ w Moskwie w 2010 roku. (Dla nie kumatych, którzy będą szukać w bukach: Szczetinin w transkrypcji angielskiej &quot;Chtchetinine&quot;).
Podziękowania za skorzystanie z typu mile widziane:cool:

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Zgodnie ze wcześniejszymi postanowieniami, jeden typ na jutrzejszy dzień challengerowego grania:
godz. 9:50
HOREJSI Miroslav [CZE, 227/ 2708] - GOŁOWANOW Stanisław [BUL, 294/ 2618] 1,971 Pinnacle 8/10✅3-1
Horejsi gra na tym turnieju o niebo lepiej od Bułgara, będzie chciał w tym meczu przypieczętować awans. Do tego jest wyżej notowany od Bułgara, dysponuje całkiem dobrą formą w ostatnich tygodniach i w ogóle patrząc obiektywnie jest lepszy. Nie wiem skąd buki dają 50/50 w tym spotkaniu...

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
DME w Gdańsku
Sobota, 16:00
GIONIS Panagiotis [GRE, 41/ 2868] - MATTENET Adrien [FRA, 26/ 2911] 2,77 Pinnacle 9/10⛔3-2
Ewidentne value na Matteneta - o pomyłce buków raczej nie może być mowy , gdyż wszyscy dają ok. 2.50 - 2.70 na Francuza. Mattenet dwa tygodnie temu ograł w lidze Greka 3-2 na jego terenie (-9, 4, 9, -2, 10). Gionis gra specyficzną kombinowaną defensywę, a Francuz nieźle sobie radzi z defensorami - co pokazał już parę razy w tym roku w swojej lidze. A że jest sporo wyżej notowany i nic nie wskazywało w ostatnich meczach by coś mu dolegało, to nie znajduje wytłumaczenia skąd buki wzięły te kursy. Promocja.
-----------
Parę słów komentarza. Że value było, to mecz wykazał dobitnie. Mattenet miał 1-0 w setach i 5:1 w drugim, potem jeszcze 7:6 w piątym. Niestety sięskończyło jak skończyło. Mecz na live dostępny był na Bwin i Bet365 i może ktoś miał okazję skontrować bardzo korzystnie po pierwszym lub w połowie drugiego seta Greka, bądź nawet w piątym przy 7-6 (2,60 na Gionisa).

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Kolejne z serii promocyjnych kursów (mam nadzieje że z lepszym skutkiem niż ostatnio:razz ???? :
Challenger Series, poniedziałek, 13:10
ACHANTA Sharath Kamal [IND, 91/ 2753] - ZWICKL Daniel [HUN, 225/ 2597] 1,459 Pinnacle 10/10✅3-1
Wprawdzie kurs nie super wysoki, ale umiejętności zawodników i przede wszystkim forma zasługują na wystawienie na Hindusa najwyżej 1,20. Dzieli ich aktualnie przepaść. O Zwicklu tu już pisałem. A Achanta, choć nie jest w swojej życiowej formie, to osiągnął już stabilizację na zadowalającym poziomie.
OLEJNIK Martin [CZE, 184/ 2707] - KRCIL Frantisek [CZE, NR/ 2781] 3,33 Pinnacle 7/10✅2-3
Znani i sprawdzeni challengerowcy. Olejnik gra u progu sezonu słabo zarówno w polskiej lidze (przegrał wszystkie mecze), a w challengerach gra w kratkę. Krcil podobnie. Na początku sierpnia spotkali się dwukrotnie wyniki w grupie 2-3 i w półfinale 3-0. Jak dla mnie to w tym meczu 50/50, a kursy przemawiają zdecydowanie za Krcilem.
----------
Liczę, że po tych spotkaniach znaczaco skoczą moje punkty reputacji, hehhehe:razz:

Otrzymane punkty reputacji: +9
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Typek pojawia się trochę później niż przypuszczałem:

Godz. 11:00
SMIRNOW Aleksiej [RUS, 20/ 2964] - SZCZETININ Jewgienij [BLR, 58/ 2873] 1,847 Pinnacle 8/10✅3-0
Smirnow nie z tych, którzy mają kompleks Szczetinina (Chtchetinine, jakby ktoś szukał w sieci), ostatnio jest w świetnej formie - wygrał w Austrian Open z Yang Zi i przede wszystkim Chuang Chih-Yuanem. Szczetinin w normie. Obaj powinni się doskonale znać z ligi rosyjskiej, ale o dziwo - nie spotkali się w niej w sezonie 2010/2011. Aleksiej ograł jednak już Białorusina w drużynówce w 2009 roku. Wszystko przemawia za Rosjaninem. Dlaczego więc 8/10? Z dwóch powodów: 1) nieobliczalność Szczetinina, 2) dawanie z siebie 110% w drużynówkach przez Szczetinina.
Smirnow zmasakrował Szczetinina do 6, 5 i 4!!! :cool::cool::cool: Typów na Polska-Chorwacja jednak nie podam, gdyż buki mnie ubiegły i zdjęły przed 18:30 oferty na mecze międzypaństwowe (było 1,25 na Chorwację). Tak czy owak polecam granie Chorwatów, którzy wytaczają przeciw Polakom najcięższe armaty ;) U nas nie gra Wang Zeng Yi, a u Chorwatów brak Tosicia.

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Myślę, że już dziś można podać ten typ:
środa, godz. 9:10
ZWICKL Daniel [HUN, 225/ 2597] - KRCIL Frantisek [CZE, NR/ 2781] 3,04 Pinnacle 8/10✅0-3
Krcil est tu najbardziej niedoszacowanym zawodnikiem u buków, a Zwickl przeszacowanym - stąd mamy takie kurs a nie inny. Zwickl przegrywa w tym rozdaniu wszystko jak leci. Gra wprawdzie ambitnie,, ale wystarcza to do wygrywania pojedynczych setów. Ma aktualnie bilans 0-3, w perspektywie mecz z Wosikiem i w praktyce zerowe szanse na awans. Krcil zdążył już ograć po pięciosetówkach, lepszych wg mnie aktualnie od Zwickla, Olejnika i Bardona. Ma bilans 2-2 i niekorzystny bilans setów. Przed nim jednak rywale do ogrania (z najgroźniejszymi: Wosikiem i Achantą już grał), więc spokojnie może liczyć na awans do półfinału. Pod warunkiem, że ogra słabego Zwickla. I tak powinno być.
---------------------
Małe ostrzeżenie: właśnie Zwickl ograł słabego w tym tygodniu Wosika (????dla tego pana) 3-0... Może to wskazywać, że jednak to ja niedoszacowałem trochę Węgra i zaszalałem ze stawką. Ale słowo się rzekło i oczywiście pozostaję przy typie, i nie zmieniam 8/10, choć proponuję większą ostrożność:-|.

Weszło na &quot;miętko&quot; - łatwiej niż się spodziewałem!!

Otrzymane punkty reputacji: +1
Do góry Bottom