>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Table Tennis - tenis stołowy

v3471 223

v3471

Użytkownik
po emocjonnującym PŚ wracamy od poniedziałku do piwnicy...w sumie dość ciekawy tydzień się szykuje..awans do semis powinni zaliczyć Karaś, Wosik, Vrablik i ..być może Keinath. Wszyscy wiedzą jaki ranking ma Keinath i też wszyscy wiedzą jaki to pajac...Zagrozić mogą mu Lei Yang czy Fadeev, Placek też nie jest bez szans..Habesohn powinien być jedynie częścią krajobrazu...

na pierwszą rundę dwa niskie kursy:
Karaś-Placek @1,225 2/5 Pinnacle✅
Fadeev-Habesohn @1,334 1/5 Pinnacle✅

dwa pozostałe - no bet

Otrzymane punkty reputacji: +3
v3471 223

v3471

Użytkownik
no to zaszalejmy...
11:50 Yang Lei-Fadeev @1,971 1/5 Pinnacle ⛔

tylko intuicja, chińczyk o wiele lepiej prezentuje się niż na wiosnę a u fadeeva jakaś zadyszka ostatnio, gubi koncentrację zbyt często

--
bez komentarza

v3471 223

v3471

Użytkownik
kolejny dzień w piwnicy i wiemy już nieco więcej, ale czy ta wiedza pomoże czy wręcz przeciwnie. wierzę, że pomoże. w końcu na czymś trzeba oprzeć typy. Jutro będzie dniem Vrablika, przynajmniej początek dnia..stawka jest ciasna i vrab mam nadzieję, że zdaje sobie sprawę, że jak odpuści w jednym z nw. meczy to fadeev może wskoczyć na jego miejsce w semis..
zatem
8:30 Vrablik-Habesohn @1,263 2/5 Pinnacle✅
11:20 Vrablik-Lei Yang @1,606 2/5 Pinnacle ✅ (chińczyk zabłysnął w zeszłym tygodniu ale chyba się wypalił...) ten mecz ma jedno ale, jeśli keinath odda mecz ruskowi to szanse vraba spadają i może nie mieć motywacji do grani z chińczykiem, więc w realu trzeba wziąć pod uwagę mecz o 9:10 keina-fadeev..ale na forum wystawiam ...

Fadeev naprawdę nieżle sie pokazał, po pierwszym dniu 2-1, przegrał 2:3 z Karasiem (który trochę cieniuje) ale w tym meczu pokazał kilka piłek na które myślałem że go nie stać .. powinien ogarnąć niemrawego placka...
11:50 Fadeev-Placek @1,382 1/5 Pinnacle✅

Poza tym, jutro ok 16tej będzie arcyciekawy mecz Japonia-Chiny w MŚ U18..Japończycy mają rewelacyjnego mańkuta Koki Niwę i bardzo ciekawego modern-defensora Muramatsu; jest mocno niedowarściowany w rankigu (213), o ile dobrze sprawdziłem to nie przegrał jeszcze seta..Robinota rozjechał że aż żal..
aha..zapomniałem dopisać gdzie..bwin to daje na live

--
Japońce przegrali 3-1, ale &quot;mój człowiek&quot; pozamiatał ???? kursiwo 2,85 ????

v3471 223

v3471

Użytkownik
trzeci dzień w piwnicy ..zwykle bywa &quot;dziwny&quot;...

1)Uwaga, bo będzie trochę kombinacji.. ciągle stawiamy na Vrablika ale z małym ALE..
o 8:30 gra Fadeev z Wosiem a o 9:10 Vrab z Keinathem, jeśli obaj (Fade i vrab) przegrają to ich starcie będzie decydowało o semis i tu więcje argumentów ma Vrab
i wtedy
11:10 Vrablik-Fadeev @1,588 1/5 Pinnacle✅

jeśli w rannych meczach Fade + a Vrab - , to też powyższy typ
jeśli w rannych meczach Fade - a Vrab +, to bym sie zastanowił..bo Vrab będzie miał taką przewagę w setach, że nie bedzie miał motywacji bo i tak wejdzie do semis
i jeszcze jedna kombinacja ????
jeśli w rannych meczach Fade + a Vrab + , to też powyższy typ

2) Karaś sobie troche skomplikował, ale zostało mu dwóch najsłabszych. widać że za bardzo mu sie nie chce...i to jest czynnik ryzyka, bo sportowo z Habeshonem dzieli ich przepaść. zakładam że chce zagrać w semis i schylam sie nawet po marne 1,187..
Karaś-Habesohn @1,187 1/5 Pinnacle✅

3) i jeszcze ciekawostka, dla tych którzy lubią progresywne sporty ekstremalne ????
jest sobie taki PAJAC, który nazywa się Keinath ..co on potrafi odpierd...ać to co poniektórzy wiedzą. Generalnie nie tykam palanta, ale wystąpiło ciekawe zjawisko ..koleś od poniedziałku ugrał 5na5... nie przypominam sobie by tak kiedyś było ..zawsze coś oddawał. zostały mu dwa mecze i nie sądzę że do semis wejdzie (a awans ma już pewny) ze stanem 7/7..
9:10 z Vrabem za 2,84
11:50 z Habesohnem za 5,43 (szczególnie w tym meczu byłoby ślicznie, on jest do tego zdolny)

--
możecie mi mówić KRÓLU Piwnicy ????

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Proszę nie śmiecić w takim fajnym temacie:zoltakartka:

Liga Mistrzów
21.11, godz. 20:15
SVS Niederosterreich - Borussia Dusseldorf
Bardzo ważny mecz dla obu drużyn w perspektywie awansu do ćwierćfinału.
CHEN Weixing [AUT, 33/ 2835] - BAUM Patrick [GER, 19/ 2913] 2,06 Pinnacle 4/10 (Tobet 2,00)✅3-2
Baum nie lubi grać z defensywnym Chen Weixingiem - wnioskuje po jego tegorocznych porażkach z nim (w tym jedną bardzo przykrą dla Niemca). Obydwaj nie zabijają formą, Patryk wyraźnie zjeżdża w dół po zdobyciu wicemistrzostwa Europy. Do tego Chen Weixing gra na swojej sali - co w LM często pomaga. 1,5 miesiąca temu na to samo spotkanie buki wystawiły kursy odwrotne, mimo że odbywało się ono w Dusseldorfie (znaczy miało się odbyć - bo się nie odbyło);)
HABESOHN Daniel [AUT, 99/ 2799] - JAKAB Janos [HUN, 105/ 2760] 1,80 Bwin 5/10 (Pinnacle 1,77)⛔2-3
Habesohn cudów nie gra, ale na swoim terenie jest groźny dla każdego. Do tego Jakab w beznadziejnej formie - w DPŚ przegrywa z Matsumoto, w Bundeslidze z Korbelem, który oczywiście jest bdb graczem, ale w tym sezonie przegrywał wszystko - do czasu aż trafił na Jakaba... Na ME ciekawa sytuacja: Jakab wyeliminowany w 1. rundzie przez Seredę, a w 1/16 Habesohn eliminuje właśnie Seredę - w ogóle bardzo udana impreza dla Austriaka. Jakab od poczatku jesieni nie może się wyrwać z dołu.
*Szkoda typu z Habesohnem miał 2-1 w setach i praktycznie ugotowanego Węgra... po czym sam się zagotował. Sprawia wrażenie jak gdyby psychika nie była jego najmocniejszą stroną... Skąd jednak mogłem wiedzieć, że spotkają się w decydującym 5. meczu, bardzo prawdopodobne, że decydującym również o wejściu jednej z ekip do ćwierćfinału?

v3471 223

v3471

Użytkownik
trochę nietypowo, bo nie znam kursu ...mecz będzie na live na bwin ..powiem tylko, że dziś ????

Muramatsu-Shamin @? 5/5 bwin

biorę, go po każdym kursie ???? , pewnie będzie ok 1,3..

..
kurde bez sensu, minute po poście dali kurs 1,09 ????..widać już się na nim poznali...
ale i tak zarobiłem, dodałem do AKO Gauzego po 1,18 (łącznie 1,29 5/5) i weszło jak w masło.. w ostatniej chwili wystawiłem ten typ u siebie na &quot;kuponie ze stats&quot;. kurcze ..kłopotliwe jest umieszczanie postu i tu i tam ... ma ktoś jakąś sprawną metodę?

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen 21.11.2011 godz. 11:10

Adrian Dodean - Woo Jin Jang @ 2.4 bet365 ✅

Młody Koreańczyk to mistrz Azji kadetów sprzed roku, więc nie należy go lekceważyc. Dobrze pokazał się w meczu z Vybornym, przegrywając dopiero na przewagi. Liczę jednak na doświadczenie i obycie piwniczne Dodeana, ktory całkiem nieźle tutaj sobie poczyniał. Jest równiez narazie najlepszym zawodnikiem 2 bundesligi.

edit: poszlo dużo łatwiej niż się spodziewałem - ogral go w 13 minut

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
21.11.2011 godz. 11:50

Ovidiu Ionescu - Richard Vyborny @2.95 bwin ✅ 3-2

40 letni Richard nie jest chyba w wybitnej formie, co pokazal w 1 meczu. Ovidiu juz w tym roku zaliczył kilka całkiem niezlych wyników (m. in. przegral z Perssonem 3-4 na przewagi na ME). Mysle ze ma szanse powalczyć z Ryśkiem.

edit: Skonczylo sie zgodnie z planem - niemrawy Vyborny poległ z Rumunem po 5 setowej walce

Otrzymane punkty reputacji: +16
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Skoro tak dobrze poszło to kontynuujemy zabawę:

Challenger Ochsenchausen
22.11.2011 godz. 09:10

Ovidiu Ionescu - Woo Jin Jang @1.65 Bwin ✅ 3-1

Nie wiem dlaczego bwin wystawił tylko 2 mecze Koreańczyka na jutro. Nie sądze aby jego słaba postawa w dniu dzisiejszym to była tylko podpucha. Aż w tak wielkie teorie spiskowe nie wierze ???? Bukmacherzy też wyciągneli wnioski i obniżyli jego notowania. Dzisiejszy dzień pokazał, że ten turniej to jeszcze za wysokie progi dla tego dzieciaka z Korei. Niczego wielkiego nie pokazał, przegrywając pokolei z niemrawym Vybornym, Dodeanem (łomot) i z przeciętnym Szocsem. Odwrotnie Rumun – wydaje się być w bardzo dobrej dyspozycji ogrywając wyżej notowanych rywali. To zawodnik o porównywalniej klasie do Dodeana. Teoretycznie wiec wszystkie logiczne argumenty wskazują łatwego zwycięzce - i nawet obecne kursy wydają sie być za wysokie. Jest tylko jedno ale. Z tego co zauważyłem Ionescu to bardzo niepewny gracz do typowania – może walczyć z lepszymi, by potem przegrywać ze słabszymi. Wydaje mi się, że jest to typ walczaka z charakterem (ja takich lubie), więc jeżeli rozluźni się w tym meczu i przestanie walczyć tak jak dotychczas to istnieje możliwość ze ten mecz przegra. Jeszcze mu nigdy w challengerze tak dobrze nie szło jak dotychczas i myśle ze będzie tym tak podniecony że i jutro przynajmniej w tym pierwszym meczu będzie chciał kontynuowac passe 3 zwyciestw.

edit: na szczęście rozluźnił sie tylko w 1 secie - potem to już tylko egzekucja

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Aktualne staty me po 106 typeczkach:
STAWKI: 577,00
ZWROTY: 756,09
YIELD: 31,04%
Typ jutrzejszy, trochę zbieżny z tokiem myślenia poprzednika:
GOŁOWANOW Stanisław [BUL, 274/ 2585] - JANG Woo Jin [KOR, 384/ 2554] 1,75 Bwin (Pinnacle 1,72) 5/10✅3-0
Stach ograł Krcila 3-1 i Vybornego 3-0, a to może świadczyć że czuje się nienajgorzej w tym tygodniu. Stoi przed szansą zapewnienia sobie jutro awansu - jeśli o tym myśli powinien ogarnąć młodziutkiego Koreańczyka, sprawiającego wrażenie zagubionego w piwnicznym blasku fleszy:razz:
*Koreańczyk okazuje się totalnym nieporozumieniem w tegotygodniowej piwnicznej przygodzie... miazga do 3, 8 i 8.

Otrzymane punkty reputacji: +6
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
22.11.2011 godz. 13:50

Dodean Adrian - Krcil Frantisek @2.00 bet365 ✅ (3-0)

Wydaje mi się, że tutaj kursy powinny być na odwrót. Rumun po dwóch porażkach musi wygrać aby przejść do fazy play off, więc powinien potraktować ten mecz poważnie. Krcil ma na awans zdecydowanie mniejsze szanse. Jego obecna forma nie powala na kolana. Obaj tenisiści stołowi spotkali się ostatnio ze sobą 10 dni temu w ramach rozgrywek drugiej bundesligi. Dodean pokonał wówczas Krcila w stosunku 3-1 (5,13,-9,4). Liczę na powtórkę.

edit: Poszło w miare gładko - grali tylko 16 minut

Otrzymane punkty reputacji: +6
v3471 223

v3471

Użytkownik
Dziwnie się ten tydzień poukładał w piwnicy...
Przed nami łamigłówka polegająca na odgadnięciu, kto będzie miał motywację...
pierwszy z analizowanych meczy jest pod tym względem trudniejszy, bo Golona chyba i tak będzie dugi, chyba że założyć wtopę Ionescu z Krcilem, wtedy wskoczy na pierwsze miejsce i uniknie Wosika w półfinale, co moim zdaniem jest teraz najważniejsze ???? . Od strony sportowej jest w stanie ogarnąć Szocsa, który może być zrezygnowany bo nie osiągnie awansu..
10:30 Golovanov-Szocs @1,82 1/5 Unibet✅

w drugim meczu nad którym się pochylam będzie chodziło o uniknięcie Wosika w półfinale, poza tym Krcil słabo się prezentuje w tym tygodniu i na niczym już mu nie będzie zależeć

11:10 Ionescu-Krcil @1,67 1/5 Unibet✅

--
pozwole sobie na żarcik..sorry koledzy ale Król piwnicy jest tylko jeden and that would be me ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +17
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
23.11.2011 godz. 10:30

Golovanov Stanislav - Szocs Hunor @1.80 bwin ✅ (3-1)

krótko, bo zaraz mecz: Golovanow po przegranej z Ionescu bedzie gral o przypieczetowanie awansu do półfinału. Nie mial do tej pory problemów z pokonywaniem Szocsa. Ograł go tutaj w challendzeze 3-1. Spotykali sie też w ramach rozgrywek miedzynarodowych: tam rowniez Bułgar ograł dwa razy Szocsa (ale było to trzy lata temu, wiec to juz nie ma wiekszego znaczenia) edit: o widze ze kolega mnie ubiegl z tym typem ????

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Pingisligan
24 listopada 18:30
Oesterlens BTK - BTK Kaevlinge
NILSSON Peter [SWE, UNR/ 2701] - SONDELL Johan [SWE, 426/ 2565] 1,70 Tobet 6/10✅3-2

*Nilsson wyciągnął w 5. secie z 7-9 na 11-9:cool:

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Pro Tour Grand Finals
Londyn
24.11 , godz. 22:00
MA Lin [CHN, 5/ 3023] - GAO Ning [SIN, 18/ 2901] 4,78 Pinnacle 3/10 (4,60 Unibet, 188Bet)✅3-4
Kto choć troszeczkę interesuje się tenisem stołowym, wie że Ma Lin powoli przechodzi do historii, ostro rozmieniając się ostatnio na drobne. W krótkim odstępie czasu drastyczne porażki z mniej lub bardziej przeciętnymi (w porównaniu do niego) Liwencowem, Robinotem i Skaczkowem. Widać buki szacują Ma Lina na 1.20 za zasługi i nazwisko. Tymczasem Gao Ning to na pewno zawodnik innego formatu niż wymienieni trzej pogromcy dawnego chińskiego mistrza (Skaczkowowi najbliżej do niego). Ostatnio zimą na protourze w ZEA miał już Ma Lina na widelcu prowadził 3-1 (-7,8,8,8), by przegrać 3-4 (9,11) na przewagi w ostatnim secie - tylko wówczas to był inny Ma Lin, jeszcze w niezłej dyspozycji. Również wcześniej toczył zacięte boje z Ma Linem np. na PŚ w 2009 2-4 w setach: -10,-4,9,9,-10,-7. Jak widać, takie kursy mogłyby być adekwatne 2-3 lata temu (a może nawet właściwsze ok. 1.28), ale w tym momencie... no po prostu szok. Aż żal nie wejść.
Warto zainwestować w obliczu dzisiejszej perskiej katastrofy.
To jest odpowiedź dla kolegi v3471: NA TYM FORUM PINGPONGOWY KRÓL BYŁ JEST I BĘDZIE JEDEN:grin::grin::grin:

Otrzymane punkty reputacji: +27
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Liga Francuska
29.11, godz. 18:30+
SAG Cestas - La Romagne
PISTEJ
Lubomir [SVK, 114/ 2745] - SALIFOU Abdel-Kader [FRA, 138/ 2698] 1,901 Pinnacle (1,90 Tobet) 4/10 ZWROT
LIN Ju
[DOM, 101/ 2788] - SALIFOU Abdel-Kader [FRA, 138/ 2698] 2,01 Pinnacle (2,00 Bet365/Tobet) 3/10 ZWROT

*Drugie spotkanie doszłoby do skutku, gdyby Pistej nie zawalił 5. seta z B. Ollivierem - prowadził 8-5 i przegrał 9-11...
Salifou ostatnio słabo spisuje się zarówno we Francji, jak i poza nią. Pistej w dobrej formie od gdańskich ME, w challengerach też ładnie pogrywa. A Lin Ju gra w kratkę- jednak w lidze francuskiej w miarę daje radę. Krążą opinie jakoby Salifou dobrze radził sobie z obrońcami (Lin Ju). Poniekąd jest to prawdą, ale wówczas gdy czarnoskóry Francuz jest formie, a to aktualnie nie ma miejsca. Zresztą ostatnie ich spotkanie dość swobodnie 3-1 wygrał Lin Ju w lutym 2010. Wg mnie przewartościowanie kursów na Abdel-Kadera Salifou.

v3471 223

v3471

Użytkownik
no dobra królu, niech ci będzie..zatem przemianowuję się na Cesarza podziemia, czyli naszej zakręconej piwnicy. A w tym tygodniu set jest ciekawy
na pierwszą rundę:
9:50 Crepulja-Lei Yang @2,59 1/5 Pinnacle✅

młody Serb zrobił na mnie dobre wrażenie przy swoim ostatnim piwnicznym pojawieniu się, wszystkie przegrane po 2:3 i to z mocniejszymi zawodnikami (Vrab, Keinath, Klep..). Powalczy i 2,59 do zaknięcia ...

dla amatorów tzw. niskich kursów mamy spotkanie dwóch światów
Kuzmin-Yordanov @1,23 1/5 Pinnacle✅

--
no było ostro..3-2 i to w bólach..sporo racji miał Jelszan pisząc o wątpliwej formie Serba..w pierwszych dwóch setach wywalał doś proste piłki..No ale tak jak się z kolegą umawialiśmy zostałem Papierzem Piwnicy - Habemus Papam !! mamy już królów, cesarzy i papieży..dokąd to prowadzi ????

drugi mecz 3-0, i bez historii ..tak to jest jak się spotkają dwa światy i nie mogą zanleźć wsólnego języka

ZAPRASZAM TEŻ NA SWÓJ TEMAT w &quot;kuponach ze statystykami&quot;, bo zdarzają mi się typy z innych dyscyplin (WTA, ATP, siatka) - listopad miałem natchniony - już +36%, no i trzeci miesiąc na plusie co nie jest bez znaczenia :smile:

Otrzymane punkty reputacji: +1
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Challenger Series
godz. 9:50
YANG Lei [GER, UNR/ 2624] - CREPULJA Bojan [SRB, 349/ 2554] 1,625 Pinnacle 7/10⛔2-3
Yang Lei należy do czołowych graczy 2. Bundesligi (klub ASV Gruenwettersbach), a Crepulja... do najgorszych. Chińczyk ma w tym sezonie świetny bilans 10-2 (a Serb z 1.FC Saarbruecken 3-10...). Najistotniejsze - Crepulja jest ostatnio w tragicznej formie: przegrał ostatnie 5 spotkań, ugrywając w nich co najwyżej jednego seta (3x 0-3, 2x 1-3). W challengerze obaj grali w kratkę. Miesiąc temu Crepulji udało się nawet fuksem załapać do półfinału (przy ujemnym bilansie). Yang Lei jeden turniej może zaliczyć do udanych, a drugi już mu nie wyszedł. Ostatnie ich ligowe spotkania:
25.09.2010 Lei Yang 3-1 (7,-4,8,7)
10.04.2011 Lei Yang 3-2 (-8,6,-8,1,7)
18.09.2011 Lei Yang 3-1 (-9,7,4,5)
Tegoroczna dobra postawa Yang Lei nie jest przypadkiem, już w ubiegłym sezonie był najskuteczniejszym zawodnikiem 2.Bundesligi, a Crepulja co najwyżej przeciętniakiem. Ja bym tu zaproponował kurs ok. 1,45. Zdziwię się jeśli wygra Crepulja...
* Rzygać się chce przy okazji takich meczów. Chińczyk pod pełną kontrolą wygrywa pierwsze dwa sety po czym przestaje grać. Nagle w 5. secie budzi się z letargu wyciąga z 8-10, ma piłkę meczową przy 11-10 i przegrywa. Challengerowa magia kur.. mać! Gratuluję v3471 - nominuję na papieża piwnicznej &quot;orkiestry&quot; :]

Otrzymane punkty reputacji: +1
v3471 223

v3471

Użytkownik
skoro zostałem już papieżem piwnicy to pozwole sobie na kolejny błogosławiony typ ;)

13:10 Schaffer-Gabrovski @1,481 1/5 Pinnacle⛔

Gabrovski był pewnego rodzaju niespodzianką pod koniec września w piwnicy, powalczył wtedy z wyżej notowanymi rywalami, przegrał już dziś z Silvą i wierzę że bedzie chciał odreagować, poza tym jeśli myśli o semis z Schafferem musi wygrać ... a Schaffer to etatowy chłopak do bicia, choć w poprzenim meczu z Keinathem pokazał że coś tam gra.

--
piwniczny klasyk, chciałem dobrze, ale Gabrovski NIC nie chciał ..tzn. może jednak coś chciał, bo wyglądał jakby spieszył sie na jakiś pociąg. no i może zdąrzył bo szybko oddał ... 0:3. a może zapodał 3 redbule przed meczem ..bo normalne jego zachowanie to raczej nie było ...

v3471 223

v3471

Użytkownik
... Gabrovski totalnie się skompromitował...gdzieś się spieszył tylko nie wiem gdzie, za to mam przeczucie że jutrzejszy dzień będzie należał do chińczyka, dziś głupio przegrał z Bojanem, powalczył z Kuzminem i wygrał z Silvą. Przy tym składzie ma realne szanse na semis i on to wie! ???? Stawiam że jutro ogarnie pajaca z Bułgarii
Yang Lei-Gabrovski @1,568 1/5 Pinnacle✅ 3-2

Do góry Bottom