>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Table Tennis - tenis stołowy

v3471 223

v3471

Użytkownik
zgadzam się co do meczu Gauzy - Hu Li, sam chciałem go wstawić, ale widać nie mam refleksu ... ????

od siebie dodam jeszcze

Weixing Chen - Zeng Yi Wang @1,424 2/5 Pinnacle

--
ktoś wie czemu w Bogorii nie gra Oh?

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
zgadzam się co do meczu Gauzy - Hu Li, sam chciałem go wstawić, ale widać nie mam refleksu ... ????

od siebie dodam jeszcze

Weixing Chen - Zeng Yi Wang @1,424 2/5 Pinnacle

--
ktoś wie czemu w Bogorii nie gra Oh?
Bo jest w Korei na zgrupowaniu olimpijskim kadry...

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
19.12, godz. 18:30
Soederhamns UIF - Falkenbergs BTK

PERSSON Jon
[SWE, 195/ 2792] - ASSAR Omar [EGY, 150/ 2697] 1,60 Bet365 (1,57 Pinnacle/Tobet) 4/10⛔2-3
Jon Persson wciąż w bardzo dobrej dyspozycji, tydzień temu wygrał Finlandia Open, pokonując między innymi młodych Francuzów Angles i Lorentza. W lidze zanotował ostatnio trzy pechowe porażki po 2-3: 2x z Jorgenem Perssonem i raz z Kristianem Karlssonem. Na pewno będzie się chciał odegrać za te niepowodzenia. Gra u siebie na sali na której czuje się znakomicie (b. 9-2 w domu i 14-5 ogółem). Assar spisuje się ostatnio nieco słabiej niż w październiku i na początku listopada, w lidze porażki z An Shu 0-3 i Peterem Nilssonem 1-3 nie wróżą niczego dobrego w spotkaniu ze Szwedem.

*Po Wang Xi, kolejny przypadek... no nie wiem czego, k-wicy mozna dostać. Kolega Persson ma 2-1 i 7:3 w 4. secie, następnie 10:8 i 2 meczbole, po czym przegrywa 2-3.
Już wiem czego przypadek, nieprzewidywalności tej dyscypliny.... to dla tych, którym się wydaje, że typowanie tenisa stołowego to taka bułka z masłem.....

v3471 223

v3471

Użytkownik
piwnicy ciąg dalszy, o 11:10 Mirek Horejsi zagra z nierównym aczkolwiek wyżej notowanym Siruckiem ..moim zdaniem źle wystwiony kurs. Mirek ma motywację (jak zawsze) i jest ograny w piwnicy, a Sirucek gra tu nierówno..i przed chwilą męczył się z jakimś Schreyerem ...

Horejsi - Sirucek @2,34 1/5 Pinnacle

2:3, młody rozpracował Mirka, głęboki BH co druga piłka i podstarzały lewus nie dał rady...

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
piwnicy ciąg dalszy, o 11:10 Mirek Horejsi zagra z nierównym aczkolwiek wyżej notowanym Siruckiem ..moim zdaniem źle wystwiony kurs. Mirek ma motywację (jak zawsze) i jest ograny w piwnicy, a Sirucek gra tu nierówno..i przed chwilą męczył się z jakimś Schreyerem ...

Horejsi - Sirucek @2,34 1/5 Pinnacle

2:3, młody rozpracował Mirka, głęboki BH co druga piłka i podstarzały lewus nie dał rady...
Kompletnie nie rozumiem określenia &quot;nierówny&quot; w odniesieniu do Sirucka. Zawodnik z Havirova gra tej jesieni świetnie i właśnie wyjątkowo równo. W lidze czeskiej wygrał 17 spotkań (z nie ogórkami również), przy zaledwie jednej porażce..

v3471 223

v3471

Użytkownik
Kompletnie nie rozumiem określenia &quot;nierówny&quot; w odniesieniu do Sirucka. Zawodnik z Havirova gra tej jesieni świetnie i właśnie wyjątkowo równo. W lidze czeskiej wygrał 17 spotkań (z nie ogórkami również), przy zaledwie jednej porażce..
w piwnicy jest nierówny ..w meczu z Vrabem o 14:30 to pokazał ...on odpuszcza w piwnicy, potrafi wygrać z dobrymi i olać mecze ze słabszymi i dlatego jest nierówny
.. zresztą kogo obchodzi liga czeska ..jak czegoś nie ma u buka to to nie istnieje (tak jak z google) ???? ????

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Pingisligan, Szwecja 19.12.2011 godz. 18:30+

Chang Hong Jiang (BTK Warta) – Harald Andersson (Spårvägens BTK) @ 1.392 pinnacle ✅ (3-2)

Chińczyk ostatnio zagrał dwa dobre wyjazdowe spotkania pokonując Rydena i Assara. Myślę że na swoim stole będzie chciał kontynuować tę passe, tym bardziej że ma dodatni bilans bezpośrednich spotkań z Haraldem. Ostatnio go pokonał 3-0 na wyjeździe (9,9,9). Andersson zanotował ostatnio 3 porażki - z Molinem, przeciętnym Sondellem i Xu Huiem.

Otrzymane punkty reputacji: +6
v3471 223

v3471

Użytkownik
19.12, godz. 18:30

Soederhamns UIF - Falkenbergs BTK

PERSSON Jon
[SWE, 195/ 2792] - ASSAR Omar [EGY, 150/ 2697] 1,60 Bet365 (1,57 Pinnacle/Tobet) 4/10⛔2-3
Jon Persson wciąż w bardzo dobrej dyspozycji, tydzień temu wygrał Finlandia Open, pokonując między innymi młodych Francuzów Angles i Lorentza. W lidze zanotował ostatnio trzy pechowe porażki po 2-3: 2x z Jorgenem Perssonem i raz z Kristianem Karlssonem. Na pewno będzie się chciał odegrać za te niepowodzenia. Gra u siebie na sali na której czuje się znakomicie (b. 9-2 w domu i 14-5 ogółem). Assar spisuje się ostatnio nieco słabiej niż w październiku i na początku listopada, w lidze porażki z An Shu 0-3 i Peterem Nilssonem 1-3 nie wróżą niczego dobrego w spotkaniu ze Szwedem.

*Po Wang Xi, kolejny przypadek... no nie wiem czego, k-wicy mozna dostać. Kolega Persson ma 2-1 i 7:3 w 4. secie, następnie 10:8 i 2 meczbole, po czym przegrywa 2-3.

Już wiem czego przypadek, nieprzewidywalności tej dyscypliny.... to dla tych, którym się wydaje, że typowanie tenisa stołowego to taka bułka z masłem.....
a komu się tak wydaje ?

jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
a komu się tak wydaje ?
Byli tacy:razz: (i są).
Challenger Series
godz. 8:30
STOYANOV Niagol [ITA, 194/ 2700] - TOMASI Stefano [ITA, 276/ 2575] 2,18 Pinnacle 4/10✅2-3
H2H w lidze na korzyść Tomasiego, a jak grają w Czelu w tym tygodniu, to kto chciał to widział - Stoyanova praktycznie nie ma.
godz. 11:50
LI Kewei [MLT, UNR/ 2784] - VRABLIK Jiri [CZE, 189/ 2701] 1,60 Bwin 6/10 (1,59 Pinnacle)✅3-1
No wybaczcie, ale Vrabol z obrońcami?!? Nie wierzę...:grin:
Liga francuska
Istres - Levallois
LEGOUT Christophe [FRA, 80/ 2745] - LEBESSON Emmanuel [FRA, 72/ 2784] 1,70 Pinnacle 7/10✅3-2
Legout wrócił do formy z wiosny, w LM 3-0 z Baumem, w lidze 3-1 z Gardosem. Poza tym, a co ważne - ma patent na Lebessona wygrywa z nim regularnie w lidze, mistrzostwach Francji i Protourze (ostatnio 4-0 w Spanish Open wiosną właśnie). A Lebesson niewyraźnie, by nie rzec: słabo - porażki w LM z Konecnym i Pavelką na ten przykład.

ROBINOT
Quentin [FRA, 112/ 2732] - LEBESSON Emmanuel [FRA, 72/ 2784] 2,00 Pinnacle (i reszta) 5/10✅3-2
Krótko - Robinot jest w tej parze dla mnie faworytem, a o Lebessonie wyżej.
Angers Vaillante - Cestas
MARTINEZ Michel [FRA, 199/ 2816] - LIU Song [ARG, 95/ 2770] 2,00 Bet365 7/10 (1,93 Pinnacle)✅3-2
Martinez ma nadzwyczaj korzystne H2H w ostatnich latach z Liu Songiem 5-1 i w setach 17-7! Do tego Liu Song ostatnio przegrywał z Joverem czy Salifou... warto wziąć taki kurs z pocałowaniem ręki:]
*Dzisiejszy egzamin z piwnicy zaliczony, czas na Francję wieczorową porą:grin:
**Robinot robił w swoim meczu wszystko, żeby nie wygrać.. 11-7, 11-3 w 3. secie 9:6 i przegrana, w 4. secie 7:2 i przegrana, ale przypadkiem pomylił się i wygrał szczęśliwie piątego ????
***No szanowni Państwo! Będę nieskromny:grin: Mam nadzieję, że do jutra mój licznik podziękowań poprzez ten dzień podskoczy do co najmniej 300:grin::grin::grin: , co bym nie myslał o zawieszeniu działalności tutaj:grin::grin:

Otrzymane punkty reputacji: +35
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
20.12.2011 godz. 09:50

Jiri Vrablik – Niagol Stoyanov @ 1.8 bet365 ✅ (3-0)

Vrablik wczoraj nie zachwycił, ale w ostatnim spotkaniu ograł swojego rodaka Sirucka. Czech, aby awansować musi następne spotkania wygrywać i wydaje mi się że będzie się mocno starał pokonać Włocha, który nie jest w najlepszej dyspozycji.

edit: Wloch (czy tam Bułgar jak kto woli) sprawial wrazenie jakby mial problemy fizyczne.

Otrzymane punkty reputacji: +3
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
Challenger w Ochsenhausen
Środa, godz. 11:10
LI Kewei [MLT, UNR/ 2784] - TOMASI Stefano [ITA, 276/ 2575] 3,06 Pinnacle 6/10 (2,95 Bwin)⛔3-1
Na tym przykładzie widać, że analitycy wystawiający kursy nie za bardzo interesują się tym co się dzieje w lidze włoskiej:grin: Dla mnie taki kurs to babol miesiąca:grin:. Tomasi od pewnego czasu jak ryba w wodzie czuje się grając z defensorami, że przytoczę ich trzy ostatnie spotkania ligowe:
2011/2012 Tomasi 3-0 (7,6,5)
2009/2010 Tomasi 3-1 (8,-7,8,2)
2008/2009 Tomasi 3-0 (4,11,5)
Jak widać na załączonym obrazku z maltańskiego Chińczyka została tylko kupka trocin przy stole... Do tego Włoch gra tu naprawdę poprawnie (bilans 5-0), wiele lepiej niż ostatnio w lidze, obaj będą pewni awansu, więc mecz powinien obyć się bez podchodów. Tylko pobierać promocyję;)
*Niestety, babol miesiąca nie wypalił:]. Nie oglądałem - nie komentuję.
** No i okazało się, że jednak typek dobry był, bo w finale Tomasi wygrywa 3-2. Ehhhhh....

v3471 223

v3471

Użytkownik
piwnica na jutro ..
ciągle wierzę w Mirka, z Siruckiem 2-3 (nie pamiętam czy prowadził), z Tomasim 2-3 i &quot;pechowo&quot; przegrany mecz z 10-8 w piątym ...ma przed sobą żenującego Stoyanova i jeszcze bardziej żenującego Schreyera..jest spore prawd. że Vrabowi powinie się noga z Yang Lei, więc Mirek wciąż ma szanse na awans do semis

Horejsi - Stoyanov @2,26 Pinnacle✅ 3-2

a o tym nic nie trzeba pisać ..jak dla mnie lokata (mirek to nie keinath...)

Horejsi - Schreyer @1,196 Pinnacle✅ 3-2

--
Stoyanov postanowił jednak zagrać jeden mecz porządnie i padło na Mirka, na szczeście dla mnie nie starczyło... Lei trochę skomplikował sytuację wygrywając z Kewei, ale i tak myślę że ta wygrana dała Horesjemu awans ..musi tylko upolować 3-0 z Schreyerem ...

oj Miruś..mecz ze Schreyerem obażył twoją kiepską formę ..w pófinałach trzymam się od ciebie z dala ...

Otrzymane punkty reputacji: +15
jelszan81 567

jelszan81

Użytkownik
jeśli rzeczywiscie ma taki rekord z keweie
To jeszcze odnośnie jutrzejszego meczu Tomasiego z &quot;Maltańczykiem&quot;, jakby jeszcze ktoś nie wierzył:
2011/2012 http://89.97.250.72/portale/statistiche/DettaglioPercentuali.asp?IDA=596611&amp;amp;CAM=1&amp;amp;ANNO=26&amp;amp;SQUADRA=1628 (mecz nr1)
2009/2010 http://89.97.250.72/portale/statistiche/DettaglioPercentuali.asp?IDA=596611&amp;amp;CAM=1&amp;amp;ANNO=24&amp;amp;SQUADRA=455 (mecz nr15)
2008/2009 http://89.97.250.72/portale/statistiche/DettaglioPercentuali.asp?IDA=596611&amp;amp;CAM=1&amp;amp;ANNO=23&amp;amp;SQUADRA=3 (mecz nr9)
Dodam, że we wcześniejszych latach toczyli zacięte pięciosetówki (3 z 4).
To że Włoch bdb radzi sobie z defensywą, potweirdza fakt, że w sezonie 2009/2010 ograł w lidze Ntaniela Tsiokasa, swego czasu najlepszego defensora Europy (obok Szczetinina) 3-1 (-8,5,8,9), choć rok wcześniej z nim przegrał. Ograł niegdyś również znanego tu i ówdzie słoweńskiego obrońcę Sasa Lasana.

Otrzymane punkty reputacji: +5
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Popieram w całej rozciągłości typ Leonidasafcb z ligi szwedzkiej (Molin - An Shu), sam go chciałem wrzucić, ale że mnie kolega ubiegł, to nie będę powielał:grin:
Wydaje mi się, że jest wskazane. aby podobnie jak w innych działach tego forum również i tutaj powielać swoje typy, jeżeli mamy podobny tok myślenia. Może to upewniać czytelników w podejmowaniu określonych decyzji. Po to jest forum, aby wymieniać swoje poglądy, upewniać się w swoim toku myślenia, bądź też nie zgadzać. Wiadomo że tenis stołowy to nie jest piłka nożna, gdzie istnieje niemalże nieograniczona możliwość jeżeli chodzi o ofertę. Tutaj niestety nie ma zbyt wielkiego pola manewru, jako że oferta jest dość wąska, zatem czymś normalnym jest że nasze typy mogą się powtarzać. Popieram w całej pełni typ Tomassi – Li Kewei. Też nawet chciałem to wystawić. Znają się obaj dobrze już od ładnych paru lat i wydaje się, że Stefan rozpracował styl przyszywanego Maltańczyka. Jedyne co mnie niepokoi to obawy o nastawienie mentalne Włocha do tego meczu. Nie jestem pewien czy mając awans w kieszeni będzie chciał się jeszcze podejmować kolejnego wysiłku, a wiadomo że gra z obrońcą może być męcząca i psychicznie i fizycznie. Powinien jednak wygrać, bo jest w dobrej formie co pokazały ostatnie dni i nie ma żadnego kompleksu grając przeciwko obronie.
Kolejny typ to J. Vrablik – Lei Yang. Spotkali się oni w chalandżerze jednokrotnie. Jiri pewnie pokonał chińskiego Niemca 3-0. Jeżeli chodzi o umiejętności, to chyba nawet nie ma sensu się tutaj rozpisywac. Sam fakt że Czech gra w obecnym sezonie na poziomie Ligi Mistrzów, potykając się z takimi graczami jak Maze czy Matttenet, świadczy o różnicy pomiędzy nim a Leiem, który jest czołowym zawodnikiem ale tylko 2 bundesligi. Vrablik powinien mieć motywacje aby ograć Leia, bowiem walczy o awans do czwórki. Aktualna dyspozycja Czecha troche martwi. Ze Schreyerem w ogóle się nie starał, a mimo to pokonał go na kompletnym luzie 3-0. Mam jednak nadzieje, że na Leia niepewna forma Czecha wystarczy. Reasumując:

21.12.2011 godz. 10:30

Lei Yang – Jiri Vrablik @ 1,55 bwin ✅ (2-3)

Godz. 11:10

Kewei Li – Stefano Tomasi @ 2,83 pinnacle ⛔ (3-1)

edit 1: W pierwszych dwóch setach Jiri grał tę samą padake co wczoraj ze Schreyerem - to nie wystarczało na Leia. Na szczęście potem wzniósł sie na swoje wyżyny i rozprawił się z nim. Co do drugiego spektaklu - w meczu o nic lepszy okazał sie tym razem Maltańczyk.
edit 2: W finale Tomasiemu się juz udało - jak to często bywa ???? - byl kurs 2.85 do zgarnięcia (bwin live)

Otrzymane punkty reputacji: +10
S 2K

szatan666

Użytkownik
Panowie zrobię wam mały off top ale naprawdę wymiatacie ???? Wchodzę na to forum praktycznie tylko dla waszych pingpongowych typów. Oby tak dalej

blads 187

blads

Użytkownik
gdybym jeszcze dostał jakiś livescore do tych waszych typów, byłbym wdzięczny ???? naprawdę szukałem dzis cały dzień i nic

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
gdybym jeszcze dostał jakiś livescore do tych waszych typów, byłbym wdzięczny ???? naprawdę szukałem dzis cały dzień i nic
Są różne stronki z wynikami live w zależności od rozgrywek które Cie interesują. Przykładowo:
Liga francuska: http://www.fftt.com/pro/
Liga niemiecka: http://www.ttbl.de/ticker_ttbl.php
Liga szwedzka: http://www.cupassist.com/pa/livecenter/
Liga polska: http://www.superliga.com.pl/index.php
Liga Mistrzów: http://www.ecl-ettu.com/
Wszelakie rozgrywki organizowane przez ITTF (MŚ, Pro Toury): http://www.ittf.com

Otrzymane punkty reputacji: +7
L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Turniej Gwiazd Polskiej Superligi Tenisa Stołowego

21.12.2012 godz 19:00
półfinał:
Lucjan Błaszczyk – Wenliang Xu @1.35 bet365 ⛔ (1-3)

Lucjan Błaszczyk po powrocie do Polski osiedlił się na stałe w Drzonkowie i gra w tamtejszym ZKS Drzonków. Jego drużyna jest obecnie wiceliderem Polskiej Superligi Tenisa Stołowego, a on najlepszym zawodnikiem całych rozgrywek (bilans 14-0). Jak wielu zawodników w jego wieku, trenuje już tylko ok. 2 godziny dziennie, ale to wystarcza by utrzymywać formę. W pierwszym spotkaniu Superligi Lucek spotkał się z Chińczykiem i gładko go pokonał w stosunku 3-0 (6,7,6). W tym turnieju tez radzi sobie nieźle, chociaż zdarzyła mu się wpadka z utalentowanym Chodorskim. Xu w polskiej lidze legitymuje się bilansem 6-6. Na turnieju gwiazd przegral z Gorakiem, zaś pokonał Chojnowskiego, Chmiela, i Wang Zeng Yi (krecz Wanga). Jest to typowy średniak, którego teoretycznie Lucek powinien zjeść.

Drugiego półfinału nie tykam - Chodorski to zawodnik nieprzwidywalny, którego stac na pokonanie każdego w Polskiej Superlidze, w tym także Góraka.

edit: Słowa Błaszczyka dla TVP są najlepszym komentarzem do tego meczu: &quot;Myślami byłem juz przy wigilijnym stole i na wycieczce na Maderze&quot; Cóż - w sumie mogłem to przewidzieć ????

L 78

leonidasfcb

Użytkownik
Challenger Ochsenchausen
27.12.2011 godz. 13:50

Jakub Kleprlik – Petr David @2.0 unibet (2.05 bwin live) ⛔ (2-3)

Zwykle nie obstawiam pierwszych meczów na tym turnieju, zwłaszcza jak się odbywają krótko po świętach. Te spotkania dają tylko pewien obraz dyspozycji, którą gracz prezentuje w danym dniu. Po tych meczach można już wyciągnąć określone wnioski. Jakub gra dzisiaj dużo lepiej i ostatnimi czasy sprawia wrażenie, że mu się bardziej chce. Dla Davida to nie jest najlepszy okres – w 2 bundeslidze przegrał z Mu Hao, a dzisiaj w chalendżerze nie ugrał jeszcze seta. Dotychczasowy bilans ich pojedynków prezentuje się pół na pół – tak było zarówno w chalendżerze (bilans 2-2, w tym dwa ostatnie pojedynki wygrane przez Jakuba) jak i rok temu w 2 bundeslidze. Teraz stawiam na Kleprlika, którego mam nadzieje poniesie zwycięstwo nad Keinathem.

* To nie byl mecz tylko trening. Juz po drugim secie widać bylo ze Kleprlik nie walczy jak dotychczas i to wtopi. Żenada :/. Na szczęście można było kontrować.

Do góry Bottom