Nie wiem dlaczego nie można do Ciebie wysyłać info na priv więc odpowiem tutaj.chce puścić w stsie ale sprawdź jak możesz czy dobrze zrobiłem kupon bo nigdy maxikombi nie stawiałem. oto kod 113041399401234681
dzieki
No powiem Ci, że trochę ryzykujesz bo ja nie wiem nic o składach w pucharze Rosji; to są tylko spekulacje; a Podbeskidzie może nic nie strzelić choćby Śląsk wycofał bramkarza (jak w hokeju) ????A bo jakies ostrzeżenie dostałem od admina. Wczoraj ten handi na osasune mi zjebal (w 12 minucie juz 2:0) wiec dzis słucham ciebie i stawiam ostatnie pieniądze na twoje typy
Wyluzuj ???? Pocieszające jest to, ze gorzej być nie może ???? Dobrze, ze wczoraj się powstrzymałem od wpisów bo dostałbym chyba dożywotniego BANA za przekleństwa ????Dobra skuteczność brawo !
Sorka, musiałem zrobić przerwę, już i tak za późno żeby coś doradzić, ale obejrzałem wszystkich rywali Juve w weekend i czułem, że Duńczycy u siebie mogą wygrać. Twój typ na Olympiakos też popierałem.Drogi kolego!
Śledzę twój temat od samego początku w chwili gdy założyłem na tym forum moje pierwsze konto , a było to niedawno. Piszę do Ciebie w sprawie zbliżającej się LM. Twoje typy według mojej opinii są bardzo dobre a niektóre z nich to prawdziwe perełki , które warto pograć za grubszą kasę. Oczywiście zdazaja Ci się dni gdzie nic nie siada ale to chyba norma u każdego typera. Ale do rzeczy. Moje pytanie brzmi czy mogłbys wskazac kilka meczy które warto by zagrać dzisiaj? Mam zamiar przeznaczyć około 90 zł na kupon i liczę na dobre AKO. W sumie mam juz kilka swoich typów ale wolę jednak sie podeprzeć opinią kogos doświadczonego :razz: Podaję ci moje typy. Chciałbym żebyś na nie zobaczył i ew. podpowiedział co byś Ty zrobił , a czego nie. Zależy mi na w miarę pewnym zysku ( wiem wiem nic w piłce nożnej nie jest pewne )
Ps. Przepraszam , że pisze tu i zaśmiecam ci twój temat ale niestety nie mogę wysłac do Ciebie wiadomości na priv
- FC Kopenhaga - Galatasaray
Remis - zwrot : Galatasaray
1,68- Paris Saint-Germain - Anderlecht
Wynik i gole : Paris SG i powyżej 2,5
1,40- Viktoria Plzen - Bayern
Handicap : Bay. -2
2,10- Olympiakos - Benfica
Remis - zwrot : Olympiakos
1,65- Borussia Dortmund - Arsenal
Wynik meczu : Borussia D.
1,65- Juventus - Real Madryt
Oba zespoły strzelą gole : Tak