>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

taśmy piłkarskie:)

K 8

kamilradom1910

Użytkownik
Witam. Użyłem dzisiejszych typów by podreperować trochę budżet przeznaczony na grę, bo ostatnio nie mam coś &quot;nosa&quot; i niestety wtopa. Twoje Typy grałem pierwszy raz ale widzę, że albo jesteś jasnowidzem, albo urodzonym zwycięzcą ????
Zacząłem źle grać jak zobaczyłem, że mi &quot;typy&quot; wchodzą, z 50 zł ugrałem prawie 1000zł i zacząłem myśleć, że jestem &quot;kozak&quot; i będę wygrywał cały czas. Stawiałem głównie tzw. &quot;pewniaki&quot;. Na ogół po 150zł na kupon, max 6 meczy, z niedużymi kursami (taki 1.70 to już był dla mnie za duży he he) bez bloków. Zwykły AKO. Nie wchodziło na ogół, jeden mecz, dwa. Nie powiem bo gdyby niektóre mecze odbyły się jeszcze raz to grałbym pewnie tak samo ???? (Braunschweig - Leverkusen 2, Swansea - Kuban 1). No ale cóż przeszłość.
No i stało się &quot;skurczyło się&quot; do 48 zł ???? Było dziś 100zł, ale liczyłem na farta stawiając Twoje typy i niestety nie udało się. 3 x kupon po 15zł, na jednym wszystko jak u Ciebie, na 2 pozostałych poodrzucałem te mniej prawdopodobne, i tak nie weszło.
2zł grałem na Live, kto pierwszy strzeli gola: Monaco, Hannover i Osasuna. Monaco straciło pierwsze, a 2 pozostałe nie zdobyły wcale ???? .

No noc puściłem sobie kupon za 5zł licząc na &quot;farta&quot;:

Bristol Rover - York City (Puchar Anglii) @ DNB 1 - w 86&#39; gol York na 3:3 :-|
Atl. Rafaela - Godoy Cruz (Argentyna 1) @ 1
Crucero - Patronato (Argentyna 2) @ DNB 1
Barcelona - CSKA (Euroliga) @ 1 79-70 ✅
R. Nadal - T. Berdych (Tenis) @ 1 2:1 ✅ (miałem obstawić wynik 2:0 ???? )
San Antonio - Golden State (NBA) @ 1
Indiana - Toronto (NBA) @ 1
Chacarita Juniors - Club Almagro (Argentyna 3) @ DNB 1

Zobaczymy rano ????

Czy masz jakiś pomysł na weekend ?? Jakieś najbardziej przeanalizowane dogłębniej typy ??
Chciałbym jakoś pomnożyć to co zostało - 48zł. Niekoniecznie jeden kupon za całość. Nawet parę kuponików. Takie max 100 - 200zł zysku by mnie uradowało na dalszą grę.
Pewnie puszczę jakiegoś &quot;wariata&quot; od Ciebie jak podasz, ale może masz coś co jest najbardziej prawdopodobne ???? Nie mogę niestety napisać na priv bo nie ma postów. Mam nadzieję, że admin mnie nie &#39;&#39;ukara&#39;&#39;.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Czy masz jakiś pomysł na weekend ?? Jakieś najbardziej przeanalizowane dogłębniej typy ??
Chciałbym jakoś pomnożyć to co zostało - 48zł. Niekoniecznie jeden kupon za całość. Nawet parę kuponików. Takie max 100 - 200zł zysku by mnie uradowało na dalszą grę.
Pewnie puszczę jakiegoś &quot;wariata&quot; od Ciebie jak podasz, ale może masz coś co jest najbardziej prawdopodobne Nie mogę niestety napisać na priv bo nie ma postów. Mam nadzieję, że admin mnie nie &#39;&#39;ukara&#39;&#39;.
Coś może jutro &quot;urodzę&quot;. Jeśli tylko znajdę czas to postaram się pomóc. Pozdrawiam ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
6z8
Ostatnio za często piszę, że jakieś moje typy to &quot;wariaty&quot; ????
Niestety tym razem muszę się powtórzyć.
Wszystko z powodu wyjątkowo fajnej pogody wczorajszego wieczoru:p

Nie ważne ???? W każdym razie dzisiejsza taśma będzie wg mnie udana jeśli trafię ponad połowę wyników. Wolę żebyście to wiedzieli ????
Pozdrawiam

A
Guingamp - Lille @ 2 (2,30)⛔
B
Celta - Rayo @ 1 (1,95)⛔
C
Hoffenheim - Hertha @ OVER 2,5 (1,75)✅
D
Wolfsburg - BvB @ 2 (1,67)⛔
E
Gladbach - Nurnberg @ 1 (1,60)✅
F
Piast - Cracovia @ 2 (2,75)⛔
G
Banska Bystrzyca (-1) - Dunajska Streda @ EH 1 (2,20)✅
H
Sivasspor - Bursaspor @ DNB 1 (1,73)✅

stawka: 112zł/28 kombinacji/4zł na rząd
EWK: 139zł - 6555zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Fiorentina (-1) - Sampdoria @ EH 1 (2,10)⛔
Sunderland - Manchester City (-1) @ EH 2 (2,05)⛔
Tuggen - Basel (-2) @ EH 2 (1,83)⛔

AKO: 7,88
stawka: 100zł
EWK: 788zł

Zmiana planów będzie jednak konieczna szybciej niż myślałem.
Parę dni przerwy bo piłki praktycznie i tak nie ma.
Ruszę z trzecim wątkiem na dniach. Taśmy wrócą jak odzyskam pewien rytm, ale też pójdziemy trochę bardziej w jakość, a nie ilość.
Pozdro dla Wszystkich

beron 1

beron

Użytkownik
Hej, będziesz coś jeszcze grał? Tak czekam i czekam na Twoje typy ???? Podobały mi się.

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
[...] smutek rodzi się zawsze z czasu, który upływa, a nie zostawia owocu
Antoine de Saint-Exupéry

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
wracam na mundial ????
to mój dziewiąty ????
a świadomie zaliczyłem 6 i pół:p
urodziłem się w kraju z kartkami, godziną milicyjną i trzecią pozycją na świecie w futbolowej hierarchii ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Takie moje wstępne typy

Wiadomo jak jest, obstawić &quot;z góry&quot; całą fazę grupową i mieć dobrą skuteczność to duża sztuka. Ja - tak dla zabawy - spróbuję szczęścia ???? Zdaję sobie sprawę ile jest w takiej sytuacji zmiennych: przemęczenie sezonem, aklimatyzacja, doświadczenie turniejowe, kontuzje i kartki, sytuacja po dwóch rundach i patrzenie na ewentualnego rywala z sąsiedniej grupy itd. itp.
Dlatego nie będą to jakoś mocno wiążące przewidywania. Tak dla FUNu ????

BRA-CRO 3:1✅✅✅ 3:1
MEX-CMR 1:1⛔ 1:0
ESP-NED 2:1⛔ 1:5
CHI-AUS 2:0✅ 3:1
COL-GRE 1:0✅ 3:0
URU-CRC 3:0⛔ 1:3
ENG-ITA 1:1⛔ 1:2
CIV-JAP 2:2⛔ 2:1
SUI-ECU 2:0✅ 2:1
FRA-HON 4:0✅ 3:0
ARG-BIH 3:1✅ 2:1
GER-POR 2:1✅ 4:0
IRN-NIG 0:2⛔ 0:0
GHA-USA 2:1⛔ 1:2
BEL-ALG 3:0
BRA-MEX 2:0
RUS-KOR 1:0
AUS-NED 0:3
ESP-CHI 2:1
CMR-CRO 1:3
COL-CIV 2:2
URU-ENG 2:1
JAP-GRE 2:1
ITA-CRC 2:0
SUI-FRA 1:1
HON-ECU 1:2
ARG-IRN 5:0
GER-GHA 3:1
NIG-BIH 1:1
BEL-RUS 2:1
KOR-ALG 1:1
USA-POR 1:2
AUS-ESP 0:3
NED-CHI 2:2
CMR-BRA 1:2
CRO-MEX 2:1
CRC-ENG 0:3
ITA-URU 1:1
JAP-COL 1:1
GRE-CIV 0:2
NIG-ARG 1:3
BIH-IRN 3:1
HON-SUI 1:3
ECU-FRA 0:2
POR-GHA 1:1
USA-GER 0:2
ALG-RUS 0:2
KOR-BEL 0:4

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Skoro inauguracja wyszła tak okazale to na podstawie powyższych typów spróbuję zrobić symulację całego turnieju. Ale będzie heca jak się sprawdzi:pPP
gr.A
1.Brazylia 9pkt.
2.Chorwacja 6pkt.

3.Meksyk 1pkt.
4.Kamerun 1pkt.
gr.B
1.Hiszpania 9pkt.
2.Holandia 4pkt.

3.Chile 4pkt.
4.Australia 0pkt.
gr.C
1.WKS 5pkt.
2.Japonia 5pkt.

3.Kolumbia 5pkt.
4.Grecja 0pkt.
gr.D
1.Urugwaj 7pkt.
2.Włochy 5pkt.

3.Anglia 4pkt.
4.Kostaryka 0pkt.
gr.E
1.Francja 7pkt.
2.Szwajcaria 7pkt.

3.Ekwador 3pkt.
4.Honduras 0pkt.
gr.F
1.Argentyna 9pkt.
2.BiH 4pkt.

3.Nigeria 4pkt.
4.Iran 0pkt.
gr.G
1.Niemcy 9pkt.
2.Portugalia 4pkt.

3.Ghana 4pkt.
4.USA 0pkt.
gr.H
1.Belgia 9pkt.
2.Rosja 6pkt.

3.Korea Płd. 1pkt.
4.Algieria 1pkt.
1/8
BRA-NED 2:1
CIV-ITA 1:1k.
ESP-CRO 2:1
URU-JAP 2:0
FRA-BIH 2:0
GER-RUS 2:0
ARG-SUI 3:1
BEL-POR k.2:2
1/4
FRA-GER 1:1d.
BRA-ITA 2:0
ARG-BEL 2:1
ESP-URU k.1:1
1/2
BRA-GER 2:1
ARG-ESP 1:1k.
O 3.MIEJSCE
ARG-GER d.1:1
FINAŁ
BRA-ESP 2:1
edit: Już po dwóch dniach część przewidywań mogę sobie wsadzić w buty ???? co nie zmienia faktu, że ciągle przy większości się upieram ???? Niedługo nie będzie się dało już tego wpisu edytować, więc niech sobie tak zostanie. Myślę, że co do awansów z grup dużo się nie pomylę, a później to już c&#39;est la vie ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Ależ MUNDIAL ????
Jest to mój szósty świadomy turniej MŚ (Italia&#39;90 nie liczę, bo to jeszcze było takie oglądanie po łebkach:p), ale takich emocji od samego początku nie było nigdy.
Na tę chwilę odbyło się 9 meczów i padło 31 bramek!!!
Mieliśmy już 5 comebacków!!!
Gospodarze byli już w dużych opałach, obrońcy tytułu dostali niesamowite bęcki, kopciuszek z Kostaryki zlał jednego z faworytów itd. itp.
Aż dziw bierze, że takie tuzy jak Neymar czy Balotelli dopiero co zaliczyli mundialowe debiuty.
Najbardziej mi żal, że nie zdążyłem napisać oddzielnego posta na temat Joela Campbella zanim pokazał się światu, bo obserwuję chłopaka od 2 lat i domyślałem się, że się będzie wyróżniał, ale to co zrobił wczoraj przerosło moje oczekiwania ????
Moje typy wychodzą na razie średnio ???? , ale - jak rzadko - nawet mnie to jakoś bardzo nie irytuje, bo te Mistrzostwa to uczta jakich mało.
Życzę miłego oglądania ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Jak się zaczynały ostatnie mundiale ????
USA&#39;94 (9 MECZÓW, 20 GOLI, 0 COMEBACKÓW)
GER-BOL 1:0
ESP-KOR 2:2
USA-SUI 1:1
ITA-IRL 0:1
COL-ROU 1:3
BEL-MOR 1:0
NOR-MEX 1:0
CMR-SWE 2:2
BRA-RUS 2:0
FRANCJA&#39;98 (9 MECZÓW, 26 GOLE, 2 COMEBACKI)
BRA-SCO 2:1
MAR-NOR 2:2
ITA-CHI 2:2
CMR-AUT 1:1
PAR-BUL 0:0
KSA-DEN 0:1
FRA-RSA 3:0
ESP-NIG 2:3 comeback
KOR-MEX 1:3 comeback
KOREA&amp;JAPONIA&#39;02 (9 MECZÓW, 26 GOLI, 0 COMEBACKÓW)
FRA-SEN 0:1
IRL-CMR 1:1
URU-DEN 1:2
GER-KSA 8:0
ARG-NIG 1:0
PAR-RSA 2:2
ENG-SWE 1:1
ESP-SLO 3:1
CRO-MEX 0:1
NIEMCY&#39;06 (9 MECZÓW, 22 GOLE, 1 COMEBACK)
GER-CRC 4:2
POL-ECU 0:2
ENG-PAR 1:0
TRI-SWE 0:0
ARG-CIV 2:1
SRB-NED 0:1
MEX-IRN 3:1
ANG-POR 0:1
AUS-JAP 3:1 comeback
RPA&#39;10 (9 MECZÓW, 15 MECZÓW, 0 COMEBACKÓW)
RSA-MEX 1:1
URU-FRA 0:0
KOR-GRE 2:0
ARG-NIG 1:0
ENG-USA 1:1
ALG-SLO 0:1
SRB-GHA 0:1
GER-AUS 4:0
NED-DEN 2:0
Jak widać obecny mundial zaczął się wyjątkowo (9 MECZÓW, 31 GOLI, 5 COMEBACKÓW!!!)

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Tak dla jaj zagram dokładny wynik żeby się lepiej oglądało ????

Argentyna - BIH @ DW 3:1 (11,00)⛔ ajjj, dziwny mecz; i blisko i daleko byłem od prawdy ????
stawka: 20zł
EWK: 220zł

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
MORDERSTWO NA FUTBOLU!!!
Ten mecz to będzie dla mnie trauma i to na długi czas!!! O co chodzi z tymi afrykańskimi drużynami, co oni mają w głowach?
Ci zawodnicy (Nigeria) grają od przedszkola w Europie, w najlepszych ligach świata, zarabiają grube miliony, a nie mają żadnego pojęcia o taktyce. Nie wspomnę już o szczęśliwym selekcjonerze. Chyba cieszy się, że po mundialu wakacje będą dłuższe.
Enyama (7 lat w Izraelu, 2 lata we Francji)
Ambrose (3 lata w Izraelu, 2 lata w Szkocji)
Oshaniwa (2 lata w Izraelu)
Oboabona (1 rok w Turcji)
Omeruo (2 lata w Holandii, 1 rok w Anglii)
Yobo (8,5 roku w Anglii, 3 lata w Turcji)
Do tego momentu jest ok, obrona i bramkarz właściwie nie zawiedli choć wyprowadzenie piłki od tyłu też wiele pozostawiało do życzenia.
Ale kluczem są kolejne formacje. I tak:
Azeez (3 lata w Hiszpanii)
Obi Mikel (1 rok w Norwegii, 8 lat w Anglii)
Onazi (3 lata we Włoszech)
Moses (7 lat w Anglii)
Musa (1,5 roku w Holandii, 2,5 roku w Rosji)
Emenike (2,5 roku w Turcji, 2,5 roku w Rosji)
Odemwingie (4,5 roku w Anglii, 3 lata w Rosji, 3 lata we Francji, 2 lata w Belgii)
Ameobi (14 lat w Anglii)
I tu był prawdziwy dramat!!! Zero pomysłu, niesamowita niedokładność, miliony zgubionych piłek, tysiące zagrań do nikogo, żadnych sensownych strzałów z dystansu, żadnego oskrzydlenia i dośrodkowań, beznadziejne stałe fragmenty gry, spowalnianie zamiast przyśpieszenia przy rekontrach, brak ruchu bez piłki, granie do boku i do tyłu do najbliższego kolegi, brak przenoszenia ciężaru gry i zmuszania do biegania przeciwnika, granie górą na ogromnych obrońców przeciwnika, bezsensowne i niecelne granie z pominięciem drugiej linii, gdzie pojedyncze celne zagrania i tak nie miały szans powodzenia bo druga linia była w rozsypce i wysoki napastnik nawet nie miał do kogo zgrać.
No po prostu dramat!!!
Jeśli dziś tak samo zagra Ghana to napiszę dosadniejszy post na temat afrykańskiej piłki ???? )), bo nie zdzierżę.
edit: na podstawie ostatnich meczów mundialu oraz naszego meczu z Litwą podejrzewam, że wyniki Polski wyglądałyby tak:
vs. Iran 0:0, vs. Nigeria 0:1, vs. Ghana 0:4, vs. USA 0:3, vs. Niemcy 0:8, vs. Portugalia 0:1, vs. Kolumbia 0:3, vs. Meksyk 0:3, vs. Australia 1:2, vs. Chile 1:4, vs. Włochy 0:3, vs. Anglia 0:3, vs. Francja 0:5, vs. Hiszpania 0:3, vs. Holandia 0:7, vs. Kostaryka 1:3, vs. Honduras 1:1, vs. Brazylia 0:4, vs. Chorwacja 0:3, vs. Urugwaj 0:1, vs. Argentyna 0:3, vs. Ekwador 0:1, vs. Japonia 0:2, vs. WKS 0:2, vs. Grecja 0:0, vs. Kamerun 0:0, vs. Szwajcaria 0:2, vs. BIH 0:3 ???? ))))
Aż jestem ciekaw meczu z Gibraltarem, bo przy naszym zaangażowaniu i umiejętnościach gry w ataku pozycyjnym to może być komedia

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
BŁĘDY SĘDZIOWSKIE
Póki pamiętam, spiszę to co udało mi się wychwycić odnośni ww. tytułu.
Obejrzałem wszystkie dotychczasowe mecze, poza spotkaniem WKS-Japonia (fragmentarycznie). Nagromadzenie błędów jest zatrważające, ale nie jest to specyfika jedynie tego mundialu. FIFA - na znak równości i globalnego charakteru imprezy - od lat preferuje &quot;parytet&quot; geograficzny przy obsadach sędziowskich najważniejszej imprezy na planecie. Pisząc to, w tym momencie sam nawet nie wiem, czy miało to wpływ, ale zapewne każdy wyciągnie własne wnioski z mojej subiektywnej analizy problemu.
Pisząc &quot;subiektywna&quot;, nie mam na myśli &quot;stronnicza&quot;. Ot, po prostu, każda niemierzalna ocena jest w pewien sposób zafałszowana z gruntu.
Sam jestem ciekaw jak owo studium przebiegnie. Zaznaczam, że nie jestem fanem żadnego konkretnego sędziego i to do tego stopnia, że nawet nie wiem, jacy sędziowie jakie mecze &quot;gwizdali&quot;. Niemniej na podejmowane decyzje sędziowskie jestem bardzo wyczulony, co mam nadzieję pomoże mi prawidłowo odnieść się do tego co za nami ????
Tak nawiasem mówiąc, przyjęło się, że piłka jest banalną grą, gdzie jedyny dylemat to zrozumienie przepisu o spalonym. Nic bardziej mylnego. To w koszykówce każde niemal dotknięcie jest odgwizdywane, tak jak w siatkówce - każde dotknięcie taśmy. Dodatkowo, co rusz mamy tam przerwanie gry, zebranie &quot;konsylium&quot; i narady. Czas nie gra roli, a pole gry i liczba uczestników jest wyraźnie mniejsza, co ułatwia sprawę. Dodatkowo, co jest dla mnie wciąż niewyobrażalne w piłce, istnieje w tych grach pewien szczególny rygor (zauważalny zwłaszcza w piłce ręcznej---&gt;ten dotyczący natychmiastowego odkładania piłki po przewinieniu, bez dyskusji), który budzi mój podziw a jednocześnie zadumę ????
Piłka nożna jest mocno nieskodyfikowana (co pewnie jest jej siłą w globalnym rozumieniu) i pole do interpretacji jest szerokie. Na tyle szerokie, że - o ile - przeciętny kibic może pleść bzdury z racji niewiedzy, to często i uznany sędzia nie ogarnie umysłem boiskowych zdarzeń.
Obserwuję ten stan wiedzy na co dzień, w rozmowach ze znajomymi lubiącymi piłkę, przez lata mając styczność z lokalnymi piłkarzami i sędziami (od &quot;okręgówki&quot; po mecze okazjonalne). Świetnym eksperymentem jest pójście na istotny dla społeczności mecz do baru czy pubu. Tam można usłyszeć niesamowite interpretacje przepisów boiskowych ???? i uświadczyć stanu wiedzy statystycznego kibica ????
Piszę to wszystko po to (tu ukłon dla tych, którym się chciało to wszystko czytać ???? ), aby pokazać jak trudną merytorycznie grą jest nasza kochana piłka nożna ????
[analiza, z racji obszerności moich dygresji, w następnym wpisie ???? ]

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
PIŁKARSKA ARYTMETYKA
BELGIA-ALGIERIA
Chelsea, ManCty, Bayern, Tottenham, Atletico, Tottenham, Zenit, Chelsea, Tottenham, Wolfsburg, Chelsea, Napoli, Lille, ManUtd, Arsenal, Liverpool, Everton, Zulte, FC Porto, Zenit, ManUtd, Anderlecht, Standard.
Kto chciałby żeby przy polskich powołaniach były takie nazwy? ????
Swoją drogą mogło się okazać, że suma takich nazw może się równać takiej:
CSKA Sofia, USM Algier, CS Constantine, Watford, Lekhwiya, Mallorca, Napoli, Academica, Reims, Livorno, Tottenham, Granada, Club Africain, Valencia, Getafe, Valenciennes, Ajaccio, Inter, Udinese, FC Porto, Leicester, Sporting L. Dinamo Zagrzeb ????
Ot, piłkarska arytmetyka ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Tematy do rozkminy (bo zapomnę) ????
  • globalizacja w futbolu, czyli jak imperializm i kolonializm wpływają na piłkę reprezentacyjną
  • idealny mix umiejętności, czyli drużyna niepokonana
  • c.d. o błędach sędziowskich
  • klimat i warunki atmosferyczne a wyniki
  • niemiecki czołg
  • wirtuozi futbolu i ich dorobek na dużych imprezach
  • zajezdnia autobusowa, czyli jak grać z Iranem
  • futbol afrykański i psychologia piłki nożnej
  • ile daje zgranie, czyli jak nie tworzyć kadry
  • ciekawy mecz, czyli czy bezbramkowy remis to nuda
  • komentowanie meczów i dobór &quot;spikerów&quot; w polskiej telewizji
  • fenomen włoskiej piłki
  • psychologia piłki, czyli syndrom drżących nóg
  • siła argumentu a argument siły, czyli o przemianach w myśleniu o piłce
  • polskie piekiełko, czyli o ambicjach i pracy u podstaw
  • taktyka, time-outy, rola trenera
  • Szpaku ????
  • piłka klubowa i reprezentacyjna, czyli dlaczego polscy kibice wciąż cierpią
  • selekcjoner: Polak czy straniero? [zwracam uwagę, że jeden &quot;stranieri&quot; to straniero, jeden &quot;paparazzi&quot; to paparazzo itd.; kiedy słyszeliśmy niemieckie: &quot;MaLisz&quot; na widok naszego genialnego skoczka narciarskiego to chyba nam się nie podobało; mnie na pewno, więc warto nie kaleczyć uszu rozmówców, nalegam ???? ]

Lista sowita, nader ambitna, a nie jest to spis tematów przepastnych prac doktorskich, a moje skromne postanowienie na najbliższy kwartał ???? Napisałem to sobie żeby nie zapomnieć. Żadnego z tematów nie wyczerpię, ledwie je napocznę, ale mimo wszystko uważam, że będzie warto: dla siebie samego jak i dla życzliwie zaglądających. Dzięki temu będę lepiej poznany i rozumiany. Szczerze w to wierzę ????

juvepany 435

juvepany

Użytkownik
Australia - Holandia (-1) @ EH 2 (1,91)⛔ 2:3 ehhh, szacunek dla Kangurów
Hiszpania - Chile @ [wynik/BTS] 1/TAK (3,10)*⛔ 0:2 masakra
Kamerun - Chorwacja @ [wynik/BTS] 2/NIE (2,62)**
✅ 0:4
stawka:100zł
EWK: 1551zł

*pierwszy raz tak gram na forum; w tym zdarzeniu chodzi o to, że Hiszpania musi wygrać i jednocześnie obie drużyny muszą strzelić choćby po jednej bramce
**adekwatnie do poprzedniego; innymi słowy: Chorwacja wygra bez straty gola
Hiszpania - Chile @ 1 (1,57)⛔ 0:2
Kamerun - Chorwacja @ (1,73)
EWK: 272zł

muszę się powtórzyć przez &quot;Torbaczy&quot;:p
Hiszpania - Chile @ [wynik/BTS] 1/TAK (3,10)*⛔ 0:2
Kamerun - Chorwacja @ [wynik/BTS] 2/NIE (2,62)**
EWK: 812zł

edit: to nie był mój dzień, ale i tak mam lepszy humor niż Xabi i Busquets; oni dziś nawet z linii bramkowej by spudłowali ????

Do góry Bottom