Oba pokerrooomy korzystają z softu Microgaming, a tak bardziej zrozumiale to masz dwa konta pokerowe które wykorzystują to samo oprogramowanie, dlatego np. nie możesz zarejestrować się do tego samego turnieju u obu klientów, lub uruchomić ich jednocześnie, itp. :roll:Mam zainstalowanego pokera z Unibet.com i teraz sobie zainstalowalem pokera z Bet365.com i widze podobieństwo w grafice pokera, ale nie oto chodzi. Chodzi o to, że loguje się w poka w bet365 i wyskakuje mi nick z Unibetu? Czym moze byc to spowodowane?
Prosze o odp.
Jeśli sie ma różne loginy to mozna sie zarejestrowac, ale uruchomic juz sie ich jednoczesnie nie da :/dlatego np. nie możesz zarejestrować się do tego samego turnieju u obu klientów, lub uruchomić ich jednocześnie, itp.
e tam jesli bedziesz mial malo kasy a chesz kolesia psrawdzic to mozesz dac all inJa się boję, że jak wpłacę, to mi zabraknie na to by chociaż sprawdzić
... nie byłbym taki pewny. Opcje-->Ustawienia-->Stół--> ??? Nic tam nie ma takiego, co mogłoby sugerować wyłączenie tych pedalskich kolorków! Nawet screeny z Bwin są w forcolourdeck. :-?Poszukaj w opcjach nabank jest