damianmularczyk
Użytkownik
Wpłacać nic nie musisz chyba ale skan musisz wysłąc
Minimalny depozyt z moneybookers wynosi 5$.Ok załóżmy że wplace ten minimalny depozyt do everest poker (ktory wynosi :?: :mrgreen: ) I Co dostane jakiś bonus do depozytu?
Gdy ktos decyduje sie na bonus 100$+50$ najpierw uwalnia premie powitalna a nastepnie bonus od promocje24.netPunkty Summit
Everest Poker jest dumny z posiadania najbardziej hojnego programu punktów gracza w branży gier online. My prawdziwie bardzo cenimy wszystkich naszych graczy i nagradzamy ich Punktami Summit. Każdy gracz przy stole otrzymuje od nas 1 Punkt Summit za każdy $1, który zabierzemy w prowizji, włączając w to ułamkowe punkty. Oznacza to, że możesz zarobić aż do 3 Punktów Summit za rękę! Większość innych stron ogranicza ciebie do jednego punktu na rękę; a niektóre nawet nie przyznają tobie punktów, jeżeli nie składasz zakładów. Jakby tego nie było mało, pierwszych dwóch graczy przy stole zarabia podwójne Punkty Summit za ich pełną sesję przy stole! Turniejowi gracze również wygrywają! Ty zarabiasz 8 Punktów Summit za każdy $1 złożony w opłacie za wejście do turniejów, zarówno jedno- jak i wielostołowych, bez limitów tego ile Punktów Summit możesz zarobić na turniej. Po tym jak już je masz, co możesz z nimi zrobić? Wymień Punkty Summit na wejścia do turniejów na prawdziwe pieniądze, zakup za nie wspaniałe towary Everest Poker i graj przy naszych "Punkty za Punkty" stołach oraz w turniejach. My zawsze znajdziemy sposób na znalezienie nowej drogi dla naszych graczy na zarobienie, wygranie i zamianę Punktów Summit. Upewnij się że nie przeoczysz żadnych specjalnych premii oraz oczekuj naszych emaili oraz promocji!
Musisz złożyć depozyty (np. Neteller, moneybokers - wystarczy minimalny) dopiero wtedy będziesz mógł wypłacić tą samą metodą którą wpłacałeś.Elo Elo !!
Wygrałem w paddypowerpoker 37,50$ ????
I tutaj pojawia się moje takie małe pytanko, pojawia mi się komunikat...:
"You currently do not have any active withdrawal methods.
If you have used a Mastercard to deposit funds to your account, it is not possible to withdraw funds to this card due to a decision taken by European Mastercard issuing banks. Please contact Customer Service to arrange alternative withdrawal methods. "
Może ktos przetłmuczyć ocb ? :mrgreen: