rafalec
Użytkownik
hehe smieszne, sam niewiem co za dziecko zamknelo ci temat, paranoja
Spirol delikatnie rzecz biorąc, czepiasz się mnie ^^?
hehe smieszne, sam niewiem co za dziecko zamknelo ci temat, paranoja
mylisz sie, tez niemam pojecia czemu temat zostal zamkniety, na innych forach widze ze tez zrobiles podobny temat i jak widac dalej funkcjonuje , komus sie bardzo ale to bardzo nudzi ze sobie takie cyry odprawia, najlepiej to dawajmy tylko tematy z jakimis promocjami, bonusami a inne sprawy zwiazne z pokerem olac bo jak widac naszego stroza prawa nie interesuja duperele????Spirol delikatnie rzecz biorąc, czepiasz się mnie ^^?
ale prosił bym chociaż o linijke wyjaśnienia czemu temat zamknięty, a nie musze sie domyslać co jest grane. Prosił bym o odrobine wyrozumiałości a nie jedynie czepianie się każdego i wszystkiego. Czy celem administarcji i moderatorów jest odstraszenie wszsytkich od tematu o pokerze i kasynach i jedynie pozostawienie tematu o bukmacherce? pytam sie serio, bo tak to wyglądaCzyżbyś nie zauważył ..że tam MINICZAT się robił???zaczęliście tam pisać nie o pokerze-ale o bzdurach połączeniach kolejowych itp ....najpierw poczytaj posty do końca , a poźniej staraj sie wypowiadać ...bo jak widzę robisz to w odwrotnej kolejności -temat może być odblokowany jeśli będzie to merytoryczna rozmowa , a nie kolejny czat - pozdrawiam
haahahha zal.pl, czyli krotko mowiac, mam haslo do jakiegos freerola to sie niedziele z innymi bo jak napisales cos za codaje w zamian z haslo na typteam na stryyke
Czy dla Ciebie nie ma różnicy temat kasyn (sloty) od bukmacherki? pozostałe tematy już dawno dawno temu były...a w jednym gość rzuca swój ref w podpisie-wiec jak sądzisz , mam na to patrzeć i śmiać się z tego czy płakać?AKTUALNE TEMATY SA OTWARTE.popatrzcie na dział bonusy w bukmacherce - na 3 tematy 2 zakmniete, hehe
warn<jupi> warn
hehe dyktatura ????
O ja pierdzele skad sie tacy ludzie biora serio?jesli ktos chce hasla na dwa tury z everest pisac na pw
daje w zamian z haslo na typteam na stryyke
haha,o takiego WAłA !????jesli ktos chce hasla na dwa tury z everest pisac na pw
daje w zamian z haslo na typteam na stryyke
PokerInside Leadrebroad podajcie hase łko prosze bo cos tam sie pozmienialo i teraz jest jakeis inne.Z gory wielkie dzieki Pozdro
polecam na GG się dogadać bo bodi zamknął tamten temat a i tutaj zaraz przyleci i porozdaje banyRafalec i co z tym turniejem?