>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
Q 0

quo87

Użytkownik
acha, no to dup.., czyli sobie nie pogram na freeroll, czy może jest tu jakaś osoba chętna do wpłacenia mi najmniejsza kwotę, żebym zagrał na freeroll&#39;u ?

To kulturalne Forum nie pisz tak brzydko.
Swoja droga to nie znalazlem zadnej zmianki ze trzeba zagrac o prawdziwe pieniadze wczesniej.. ..

M 0

mkiller

Użytkownik
wszystko masz napisane w lobby unibetu w informacjach o turnieju. coraz wiecej osob zadaje glupie pytania, wynikajace z nieczytania ze zrozumieniem..

Q 0

quo87

Użytkownik
no k... nie wiem, albo jestem slepy albo .. nigdzie nie widze tego ze niby trzeba zagrac za kase wczesniej a pozniej mozna na freeroll&#39;u, jak ktos ma czas i cierpliwosc to niech mi pokaze taka wzmianke, jezeli nie to nie musi odpowiadac na ten post zadnymi glupimy dogadankami itp, chcecie pomoc to pomagajcie a jak nie to nie utrudniajcie

piotrek__17 10

piotrek__17

Użytkownik
no k... nie wiem, albo jestem slepy albo .. nigdzie nie widze tego ze niby trzeba zagrac za kase wczesniej a pozniej mozna na freeroll&#39;u, jak ktos ma czas i cierpliwosc to niech mi pokaze taka wzmianke, jezeli nie to nie musi odpowiadac na ten post zadnymi glupimy dogadankami itp, chcecie pomoc to pomagajcie a jak nie to nie utrudniajcie
prościej nie umiem wytłumaczyc :p

dindek 41

dindek

Użytkownik
szkoda ze go nie ma ???? tak sie usmialem ze sie w pale nie miesci, a te kut.. to chyba jego. ???? najlepsze jak na reke se zwal..

lolmax 0

lolmax

Użytkownik
jeżeli byłby ktoś miły na forum i pomógł mi w napisaniu po angielsku meila do pokerstrategy bo z moim ang jest słabiuchno to byłbym bardzo wdzięczny :-?

a więc opisze jak to wszystko wygląda:

spory czas temu założyłem konto na PS i quiz oczywiście rozwiązałem no i sie okazało że mam na wszystkich platformach na których oferują hajsik już konto mam i niestety nie mogę skorzystać z promocji, więc musiałem cierpliwie czekać aż nawiążą współprace z innym poker roomem, no i się doczekałem, zaczęli rozdawać do full tilt. Ja wielce zadowolony z tego info wchodzę na PS a tu info na stronie głównej tej treści: &quot;Nasz support sprawdza Twoje dane osobiste i przelewa $50 kapitału startowego na Twoje konto pokerowe. Kolejne $100 możesz ugrać jako bonus&quot;. Oczywiści nigdzie sie nie rejestrowałem. Wydaje mi sie że problem jest tego typu iż kiedyś tam wpisałem do ich promocji mój TTR z titan pokera ale korzyści żadnych z tego nie wyciągnąłem gdyż jest napisane że moje konto titan pokera nie może być przypisane do PS (za długo już chyba z titan pokera korzystam).
No więc próbowałem działać na PS i się z nimi jakoś dogadać ale niestety, napisałem tzw ticketa i w odpowiedzi napisali że mam napisać po angielsku, niemiecku lub rosyjsku. No to napisałem na forum PS a oni napisali że musze napisać tego ticketa po ang, ros lub niem. I tu się sprawa zamyka... :-?

Więc jeżeli byłby ktoś tak uprzejmy i napisał mi kilka zdań po ang to byłbym bardzo wdzięczny.. ????

L 0

lukasz321_a1

Użytkownik
witam ostatno jakis fagas podszywal sie podmnie a moje konto zostalo odblokowane dopirro dzien temu ale juz wyjasnielm wszytko z Adminem

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
witam ostatno jakis fagas podszywal sie podmnie a moje konto zostalo odblokowane dopirro dzien temu ale juz wyjasnielm wszytko z Adminem

muehehehe. co, strach ci w oczy zajrzał dziaciaku ^^? chyba nikt ci w to nie uwierzy ???? ???? ???? nie pare dni takie posty tu leca. ty byłes upośledzony od samego początku i teraz na 99% tez ty to piszesz ???? DD proponuje przejrzeć jego wszystkie posty, od samego początku są na poziomie 1 klay gimnazjum ^^

L 0

lukasz321_a1

Użytkownik
nie chesz wierzc to nie ale mozesz sie spytac Admina ze jakis kolo zakladal podbne nazwy do mojej przeciez Admin ma Ip tego kolesia
????

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
hmmm....musisz długo pobyć na forum i dobrze się sprawować zanim znowu Ci zaufamy... wklejanie męskiego przyrodzenia i jeżdżenie po rodzicach oraz inne takie to nie przelewki ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom