cos mnie omineło ? ????hmmm....musisz długo pobyć na forum i dobrze się sprawować zanim znowu Ci zaufamy... wklejanie męskiego przyrodzenia i jeżdżenie po rodzicach oraz inne takie to nie przelewki ;-)
cos mnie omineło ? ????hmmm....musisz długo pobyć na forum i dobrze się sprawować zanim znowu Ci zaufamy... wklejanie męskiego przyrodzenia i jeżdżenie po rodzicach oraz inne takie to nie przelewki ;-)
przeciez to nie bylem ja mozecie sie spytac Adminahmmm....musisz długo pobyć na forum i dobrze się sprawować zanim znowu Ci zaufamy... wklejanie męskiego przyrodzenia i jeżdżenie po rodzicach oraz inne takie to nie przelewki ;-)
poza zasmiecaniem forum , dla mnie cala ta sprawa byla smieszna:jezora:cos mnie omineło ? ????
piszesz ze ktoś pare dni temu zaczą zakładac konta na twoój login. jakoś w to nie wierze... wczesnie tez twoje wypowiedzi były poniżej krytyki.... sorka ale cie nei wierze dzieciaku.... ciekawe jak administracji pokazałeś ze to nie ty to pisałes i wklejałes te zdjęcia?nie chesz wierzc to nie ale mozesz sie spytac Admina ze jakis kolo zakladal podbne nazwy do mojej przeciez Admin ma Ip tego kolesia
????
to wpisz sobei w treści posta tylko i nic więcej tylko "10" i wyślij ????10znkznkznk???? o co kaman?