>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Szybkie Pytanka >>> Szybkie Odpowiedzi

Status
Zamknięty.
bodi 70

bodi

Użytkownik
rafalec -ja napisałem do Ciebie na PW co i jak....a Ty nie raczyłeś odpisać!!! :zoltakartka:Teraz wyszło jak ludzi umiesz oczerniać na Forum....a prostej sprawy nie umiesz rozegrać po męsku i przypilnować swojego tematu żeby nie robił sie tam śmietnik -jak Ci proponowałem.To był Twój temat i sam zaproponowałem Ci rozwiązanie i proszę Cię nie buntuj ludzi -bo jak zauważyłem na to Cię tylko stać.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Takie jedno pytanie bodi od kiedy jesteś modem działu pokerowego. Podaj w przybliżeniu rok i miesiąc. Bo mam kolejne pytanie związane z twoją odpowiedzią.:spokodfhgfh:

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
If you have deposited funds via Moneybookers, you must withdraw those funds via Moneybookers.
co znaczy to zdanie z góry dzieki

artur202 4

artur202

Użytkownik
If you have deposited funds via Moneybookers, you must withdraw those funds via Moneybookers.

co znaczy to zdanie z góry dzieki
Jeśli zdeponowałęś (wpłaciłeś) pieniądze przez Moneybookers musisz wypłacić je przez moneybookers. :spokodfhgfh:

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
nie znam sie na pokerze jak mialem kiedys duzo kasy to za free to wszystko przegralem na tym pokerze ???? nie polecam ci stryyke bo niby bonus jest fajny ale masz 7 dzni zeby go obrócic moim zdaniem bet365 on wymiata jest jak bwin tylko ze w bwin nie dostaniesz bonusa jak wplacisz przez mb a tam tak ????

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Właśnie tak się zastanawiałem nad bet365 i też nad unibet.Pewna stronka daje bonus w unibecie na pokera 100E(po 5E za ugrane pkt.)A o unibecie słyszałem, że wiele dobrych słów, więc chyba go wybiorę.W każdym razie dzięki za odp:spokodfhgfh:
Teraz pytanie: gdzie szybciej dostanę kasę jak wyślę ją poprzez przelew bankowy? Do bukmachera czy na moneybookers?

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
rafalec -ja napisałem do Ciebie na PW co i jak....a Ty nie raczyłeś odpisać!!! :zoltakartka:Teraz wyszło jak ludzi umiesz oczerniać na Forum....a prostej sprawy nie umiesz rozegrać po męsku i przypilnować swojego tematu żeby nie robił sie tam śmietnik -jak Ci proponowałem.To był Twój temat i sam zaproponowałem Ci rozwiązanie i proszę Cię nie buntuj ludzi -bo jak zauważyłem na to Cię tylko stać.
Po pierwsze nie ja powinienem pilnować, tylko moderator (od tego jest), powinien napisać żeby nie robić OT, a nei zamykać bez słowa.

Po drugie, bardzo cie prosze nie oceniaj mnie bo mnie nie znasz. Ja cie nie oceniam i ciebie prosze o to samo.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Moderator jak sam wspomniałeś jest od pilnowania i jeśli się robi &quot;śmietnik&quot; w danym temacie może też zamknąć temat.WIĘC TAK ZROBIŁEM. I na tym zamykam całkowicie dyskusje.

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
jak szybko wstawić print screena lub jpga do posta? dopiero zaczynam więc proszę o pomoc.... :)
zaladuj zdjecie na jakis serwer np fotosik.pl nastepnie kliknij na taki maly obrazeczek żółto-szary i wstaw link
Pozdro

K 0

kerek

Użytkownik
ok, mam taki maly problem,.. jakis tydzien temu wygralem sobie 30$ we freerollku na Rossopoker
Okazalo sie ze jednak tam nikt nie gra cash tables, postanowilem wyplacic..
Aby wyplacic trzeba cos wplacic, minimum 10$.. OK, wplacilem..
Aby wyplacic trzeba poczekac 2dni od ostatniej wplaty.. OK poczekalem..
I teraz..
Po 2 dniach wszedlem w Lobby, kliknalem zakladke cashout wpisalem 40$ do wyplaty i kliknalem submit.. i pojawilo mi sie okienko ze ktos sie ze mna skontaktuje.. ???? z konta pokerowego zjadlo 40$ i tyle.. nic wiecej, zadnego miejsca gdzie trzeba wpisac swoje dane do moneybookers albo cos takiego.. Poczekalem 2dni, i nikt sie do mnie nie odezwal.. Napisalem do nich co jest z moja kasa, i po 1dniu (wczesniej odpisywali po mniej wiecej 2h) niejaki Jay odpisal mi ze spoko spoko, ktos sie ze mna skontaktuje..ale do dzisiaj wciaz nie mam zadnych wiesci..
I teraz pytanie, wyplacil ktos z was moze z RossoPoker kiedys kase? Ile to trwalo? I czy tez z takimi problemami?

artur202 4

artur202

Użytkownik
Mogę Ci jedynie potwierdzić,że są wypłacalni bo kiedyś grając we freerollu zapytałem czy ten pokerroom jest wypłacalny i 2 kolesi z innych krajów potwierdziło,że wygrywali w turkach i kasę wypłacali bez problemu a co do ich prodecur i czsu wypłacania to nic nie wiem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom