damianmularczyk
Użytkownik
z reguly 48hwypłacał ktoś z Titanpoker na moneybookers ? Ile szła wypłata . Ja zleciłem wczoraj po poludniu jeszcze nie ma ...
z reguly 48hwypłacał ktoś z Titanpoker na moneybookers ? Ile szła wypłata . Ja zleciłem wczoraj po poludniu jeszcze nie ma ...
Nie, ja wygralem ze 2 tygodnie temuCzyli na Unibecie masz nick Matematyka??
ale to zalezy czy to jest Twoja pierwsza wyplata, bo jesli tak to po uprzednim depozycie, musisz odczekac 3 dni i dopiero potem mozesz zlecic wyplate i potem sie czeka (do dwoch dni) ja wyplacalem 2 razy i 2 razy im musialem na live chacie przypominac, ale jak sie juz im przypomni to szybko wysylaja:-Da z Mansion ktoś wypłacał na MB? Ile mniej więcej idzie ?
masz możliwość uczestnictwa w freerollu dla Nowych DeponentówWitam jestem początkujący i licze na pomoc ???? W Everest Poker wpłaciłem 5 $ i w premiach mam Bonus za Pierwszy Depozyt 1x Token Freerolla. Czy coś za to mam ?
Dzieki grucel u mnie to juz trwa spokojnie 9. Moze dlatego ze wyplacam wiekszą kwote - 3000zł. Następnym razem biore od razu mb. PozdroJak ja wypłacałem to bite 9 dni roboczych:-? Może gdyby się wpłaciło przez bank to poszłoby szybciej bo na mb po depozycie leciało w 12h a bez chyba ze 3dni.