>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Sylwetki, kontuzje, spostrzeżenia, ciekawostki ze świata tenisa

M 15

maciekgks

Użytkownik
Bet365 zdaje sie tez. Tylko nie wiem czy jesli w srodku meczu, czy tez w trakcie 1 seta.

ps. Roxanne odnosnie kontuzji jest chyba inny temat ;).
pzdr

H 177

h3sus

Użytkownik
Ja nie wiem jakiegoś mam pecha strasznego do tego Wimbledonu.
Najpierw Karlovic później Davydenko po nim Djokovic a teraz Sharapova. Oczywiscie w każdym dniu miałem któreś z tej czwórki na kuponie.

gusto 695

gusto

Forum VIP
Kiedy dany zawodnik dozna kontuzji w czasie trwania meczu nie zwracana jest stawka. poprostu wygrywa przeciwnik ktory grał z ,,konuzjowaną osobą&quot;
Jeżeli nie znasz odpowiedzi to po co wprowadzasz go w błąd??

Krecz podczas meczu u niektórych buków jest liczony po kursie 1.0 u innych jako porażka danego zawodnika. To zależy tylko i wyłącznie od bukmachera u którego grałeś. Niestety u wiekszości buków jest to traktowane jako porażka. Na pewno zwrot czyli liczenie po kursie 1.0 jest też w centrebet.

H 177

h3sus

Użytkownik
Ja nie wiem już powoli tracę cierpliwość do tego Wimbledonu. Codziennie coś nie tak najpierw Karlovic później Davydenko po nim Gonzalez, Djokovic, Sharapova, a teraz Stepanek i Mathieu. Coś nie mam szczęścia do tegorocznego turnieju.

M 15

maciekgks

Użytkownik
Bo nie gra sie kursów 1,05 czy 1,10. Gonzalez wcale nie byl faworytem, podobnie Davydenko, Stepanek i Mathieu. Wielu fachowców określało ich mecze jako NO BET.

Aczkolwiek sam kilka razy zagrałem nie mądrze ;).
pzdr

/edit
No to sobie pada deszcz. A ostatnie dni było tak ładnie. Niestety to jest Anglia, a tam pogoda jest zmienna jak kobieta.

M 15

maciekgks

Użytkownik
Oglądał ktoś mecz Williams-Dementieva? U mnie Polsat Sport nie dziala (może to jakiś ogólnokrajowy error?). Będę wdzięczny za opinie odnośnie tego meczu.
pzdr

djhouse 0

djhouse

Użytkownik
Co myslicie o meczu Sereny z Zheng?

Oczarowała mnie ta Chinka super mecz zagrała. Szkoda że przegrała bardzo jej kibicowałem. Gdyby nie te serwisy Sereny to kto wie..

gusto 695

gusto

Forum VIP
Tez oglądałem. Nie tylko ty jej kibicowałeś. Większość publiki tez była za nią. Grała fantastycznie, mimo bardzo kiepskiego serwisu często ganiała Serenę po korcie. Masz rację, gdyby nie serwis Amerykanki, Chinka wygrała by ten mecz. Gra tenis piękny, widowiskowy, nietuzinkowy. Biegała po tym korcie niebywale i często dochodziła do piłek, do których wydawałoby się, że nie dojdzie. Pięknie, naprawdę pięknie.

M 15

maciekgks

Użytkownik
Czy jeżeli się gra zakład na tie-break w meczum to czy jeśli w decydującym secie (5 u panów, 3 u kobiet) bedzie np. 8-6 to zakład jest wygrany czy przegrany?

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
8-6 to 8-6, tb moze byc w setach w których jest w ogole przewidziany. Skoro w 3 i 5 nie ma tb to jak moze byc tb?

180michal 17

180michal

Użytkownik
W ostatniej chwili, z powodu kontuzji kolana, z tegorocznego turnieju wycofał się dwukrotny triumfator tej imprezy w 2005 i 2007 roku, rozstawiony z nr 1 22-letni Hiszpan Rafael Nadal (ATP 2). Jego miejsce w turniejowej drabince zajął lucky loser 29-letni Czech Jan Hernych (ATP 139). Chodzi o turniej w Stuttgarcie

asiek297 5

asiek297

Użytkownik
E tam kontuzja. Nadal się wykręca aby go nie oskarżali o zrywania kontraktu w którym ma zawarte, iż do 2009 r ma grać w Stuttgarcie...
Ale bardzo słuszna decyzja. Choć minimalna przerwa bardzo dobrze mu zrobi ????

munez 0

munez

Użytkownik
Najlepszy przekręt to mecz Isnera z Levine wczoraj......Isner wczoraj wygral...zas dzisiaj Levine :/

ester 87

ester

Użytkownik
Levine wygrał na 100%. Zamieszanie wzięło się stąd, że ktoś odpowiedzialny za live scoreboard ATP przypadkowo (celowo?) zamienił zawodników. I nieprawdziwe info poszło w świat. Nie wiem jak można tak odpieprzyć i jak można cały mecz sie nie zorientować, że coś jest nie tak.

jannek 389

jannek

Użytkownik
W ostatniej chwili, z powodu kontuzji kolana, z tegorocznego turnieju wycofał się dwukrotny triumfator tej imprezy w 2005 i 2007 roku, rozstawiony z nr 1 22-letni Hiszpan Rafael Nadal (ATP 2). Jego miejsce w turniejowej drabince zajął lucky loser 29-letni Czech Jan Hernych (ATP 139). Chodzi o turniej w Stuttgarcie
Nie wiecie jak to moze byc rozliczone jezeli przed turniejem postawilem na zwyciestwo nadala w Bahu ? (narazie nie rozliczyli)

Do góry Bottom