g_r_z_e_c_h_0
Użytkownik
na jutro mam wstepnie cos takiego
Moim zdaniem to trochę nie ten dział, ale... Nie, ako nie będzie równe 1. Wszystkie zadarzenia zachowują swoje kursy, ale zamiast mnożyć przez kurs, króry był na Monfilsa mnożysz razy 1.Regulamin STS-u mówi :1 "W przypadku obstawienia zakładu na zwycięstwo, ewentualnie na lokatę indywidualnego zawodnika lub zespołu, a wyżej wymienione osoby nie stawią się, bez względu na powód (kontuzja, niestawienie się w ustalonym terminie itd.) na zawody, stawka nie zostaje zwrócona:", 2 "W przypadku, kiedy mecz nie odbył się zgodnie z wcześniejszą informacją, zakład ten jest nieważny, a typujący otrzymuje zwrot stawki. W przypadku zakładów wielokrotnych, przyjęty zostaje kurs 1 bez względu na wynik." . W związku z tym czy ako w którym był Monfils będzie rozliczone jako 1,0 ?
Wygrałeś i Monfils będzie liczony po kursie 1.0Sorry że tak zapytam ale nic nie kapuje, postawiłem na:
Monfils - Guccione - 1
Gonzalez - Ginepri - 1
i tak dalej (w sumie 12 meczy) i wszystkie mi weszły tylko ten Monfilis.
Moje pytanie to czy wygrałem tyle że Monfils będzie liczony jako 1.0 zamiast 1.3?
Z góry dzięki
Mecze zaczynają się codziennie o 13, a na głownych kortach o 14 dopiero. Pewnie pomyślałeś że o 10, bo u buków póki nie znali drabinki dnia, o tej godzinie były zamykane zakłady. Ale granie każdego dnia zaczyna się o 13Mam, pytanie z jakiego powodu dzisiejsze mecze które miały być o godzinie 10,00, zostały przeniesione?
I jeszcze jedno pytanie na jakie dni jest przewidziana druga runda turnieju?