>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Sylwetki, kontuzje, spostrzeżenia, ciekawostki ze świata tenisa

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
http://www1.skysports.com/tennis/news/12110/8696209/

Bernie i jego stary nadal robia sobie jajca, nie ma co stawiac na parszywego kangura ktory pod koniec sezonu gada ze mu sie grac nie chce i wieszkosc meczy oddaje bez walki

co do madrytu - sytuacja taka sama jak w tamtym roku, posikali sie ze niebieski kolor byl (bardzo mily dla oka) a tak naprawde byla wina zlego przygotowania kortow tak jak w tym roku (o czym wspominalem w dziale atp..)

wiec moze sie posypac znowu fala &quot;odpuszczania&quot; djokow nadalow

/
Polka podkreśliła jednocześnie, że w czasie pojedynku miała ogromne kłopoty z poruszaniem się na śliskiej nawierzchni kortu nr 3: - Kort bardzo różnił się od tego, na którym grałam wczoraj. Lodowisko, nie dało się po tym biegać. Niestety, był podobny do tego w roku ubiegłym.
- Problem jest taki, że korty tutaj zawsze się od siebie różnią. Trenowałam na różnych kortach, także na bocznych, które są kompletnie inne niż te, na których przyszło mi grać mecze.
- Wczoraj grało mi się o wiele lepiej, bardzo dobry mecz na prawdziwej mączce. Tutaj za to jakiś hardkort posypany mączką, zrobiło się lodowisko i ślizgawka, z którą kompletnie nie mogłam sobie poradzić. Nogi mi się wręcz plątały - opisuje zawodniczka.
Polka tłumaczyła, że w takich okolicznościach problemy były niemal pewne: - Nie da się ukryć, że nie gram w sposób, który umożliwiłby mi walkę, gdy odbierze mi się bieganie. Nie mam czym nadrobić, jeśli nie mogę biegać, to jestem w kropce.
A jak wyglądają plany Radwańskiej na najbliższe dni? - Do domu nie będę wracać. Zawsze jest coś dodatkowego do roboty, potem tylko człowiek jest zmęczony. Ula też jeszcze zostaje, ale nie wiem, kiedy pojedziemy do Rzymu.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie jest taka sprawa,
ma ktos kalendarz turniejowy Rafy Nadala na ten rok?
bo nigdzie nie moge znalesc, mam tylko kalnedarz turniejow do wimbledonu , a co po nim ?
z gory dzieki za pomoc

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie Rafa Nadal wspominal cos ze zagra w tym roku w turnieju w szwajcari w pazdzierniku, wie ktos z was czy sa juz to pewne informacje?

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
sheva91 wielkie dzieki za ten artykul, jakbys cos wiedział wiecej na temat wystepow Nadala po Wimbledonie odrazu napisz, bo przegrzebalem neta i nigdzie nie ma informacji o kalanedarzu turniejowym Rafy.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie niedawno Rafa Nadal zapowiedział ze w tym roku wroci na pozycje numer jeden w ranginku. Myslicie ze to mozliwe , prosze o wasze opinie.

F 263

fidelio

Użytkownik
Przepraszam, że nie na temat, ale szlag mnie trafia jak widzę, że taki szlagier jak jutrzejszy mecz Nadal - Djokovic będzie rozgrywany o 13! Co to za pora? Przecież większość ludzi wtedy pracuje! Dlaczego nie grają przy sztucznym oświetleniu? Nie wiem kto wygra, ale pora rozgrywania tego meczu to dla mnie porażka.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Przepraszam, że nie na temat, ale szlag mnie trafia jak widzę, że taki szlagier jak jutrzejszy mecz Nadal - Djokovic będzie rozgrywany o 13! Co to za pora? Przecież większość ludzi wtedy pracuje! Dlaczego nie grają przy sztucznym oświetleniu? Nie wiem kto wygra, ale pora rozgrywania tego meczu to dla mnie porażka.
Absolutny idiotyzm ze strony organizatorów. To już oficjalne, że o 13:00? Potem Ferrer - Tsonga. Pierwszy powinien być mecz Hiszpana i Francuza ale widocznie dla Francuzów ważniejsze jest to, że gra ich pupil. Beznadziejne decyzje szefów turnieju - BEZNADZIEJNE!

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
No po prostu it can&#39;t be true! z tą godziną meczu Nadal-Djoko ???? Człowiek wróciłbym z pracy i na spokojnie obejrzał dobry mecz, a tu nic z tego. Too bad.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Moim zdaniem to dobra pora, nie bedzie trzeba czekac az do wieczora na tak ciekawe spotkanie jakim jest pojedynek Nadala z Djokovicem, napewno wiele ludzi czeka na to spotkanie z niecierpliwosci i beda zadowleni ze zaczyna sie tak wczesnie ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wyjście jest proste. Nie znać wyniku i obejrzeć powrótkę, na pewno będzie jeszcze tego samego dnia. Tylko jak tu nie znać wyniku skoro ciągle ma się przy sobie telefon, ipoda, laptopa :p

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Roxanne moge sie zalozyc ze nikt nie wytrzyma i zerknie na jakis live i zobaczy wynik , przed obejrzeniem powtorki:p
Dobrze ze ja mam to szczescie i jak dobrze pojdzie to do 13 lub 14 sie wyrobie i bede w domu i na spokojnie obejrze sotkanie nawet od drugiego seta, szkoda tylko ze bede musial ogladac w necie bo nie mam Eurosportu;/, a jak wiadomo jakosc w necie jest slaba;/

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Wyjście jest proste. Nie znać wyniku i obejrzeć powrótkę, na pewno będzie jeszcze tego samego dnia. Tylko jak tu nie znać wyniku skoro ciągle ma się przy sobie telefon, ipoda, laptopa :p
Raz pamiętam jak oglądałem jakiś mecz z odtworzenia, tyle że to była piła. Jak moja drużyna dostała bramę w 20 min to się wrukwiłem i sprawdziłem wynik. Zremisowali :? A co do tej pory to fatalna sprawa, byłęm przekonany że ruszą od 15 i na początek pójdzie Konga ale jednak Francuz jako drugi. Mam nadzieję, że uda mi się wyrwać, ostatecznie można by tą powtórkę ogarnąć ale na pewno na live uda się coś fajnego wyłapać i na to liczę.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie widze ze juz sie Nadal wycofal z turnieju w Halle, moze mi ktos powiedziec czy zagra w jakis turnieju przed Wimbledonem na trawie?

S 269

sztywny

Użytkownik
Panowie widze ze juz sie Nadal wycofal z turnieju w Halle, moze mi ktos powiedziec czy zagra w jakis turnieju przed Wimbledonem na trawie?
Najprawdopodobniej nie zagra bo nie jest na liście startowej do Hertogenbosch ani do Eastbourne .

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
hehe ale sie oszczedza, zapisany byl do halle to powinien wystapic, zawsze w ostatniej chwili sie wycofuje, nie bedzie mial zqadnego ogrania na trawie przed wimbledonem;/
Edit:
Pamietam byla stronka na ktorj bylo podane gdzie zagra danych zawodnich w przyszlym turnieju , poda mi ja ktos?

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
powiem szczerze ze sie wkurzylem na nadala , jak zawsze w ostateniej chwili rezygnuje, a tak sie nastawialem na ich final z federerem;/ a tu lipa, turniej w halle bedzie bez wiekszej historii. Napewno wygra Federer bo oprocz niego graja same ogorki , ktorych bez problemu bedzie golil na trawie, a wydaje mi sie ze jakbybyl Rafa Nadal w tym turnieju to czekalby nas ciekawy final ????

J 1,3K

jasper

Użytkownik
powiem szczerze ze sie wkurzylem na nadala , jak zawsze w ostateniej chwili rezygnuje, a tak sie nastawialem na ich final z federerem;/ a tu lipa, turniej w halle bedzie bez wiekszej historii. Napewno wygra Federer bo oprocz niego graja same ogorki , ktorych bez problemu bedzie golil na trawie, a wydaje mi sie ze jakbybyl Rafa Nadal w tym turnieju to czekalby nas ciekawy final ????
Musi się oszczędzać po prostu, po kontuzji przecież poważnej jest. Treningiem będzie dla niego 1-2 runda, o ile nie trafi znowu na jakiegoś Rosola ;)

Do góry Bottom