en.surebet.com
bmbets.com
Korzystam z tych wyszukiwarek od dlugiego czasu i jestem zadowolony. Okolo 80 pln(240 za 3 miesiace) za platna wersje to praktycznie tyle co nic ???? zeby nie bylo ze kogos reklamuje - darmowo z en.surebet tez idzie korzystac.
Bukmacherzy ...
Temat rzeka jak dla mnie - ja trzymam aktualnie kase u 7 + sporo na MB.
Pinnacle, Bet365, Bwin, Betcity, WH,
Betclic/expekt i
Bet-at-home.
Szalu nie ma, znani bukmacherzy ale zysk mozna uzyskac naprawde spory, wystarczy troche posiedziec.
Odnosnie limitow - na 365 i Bwinie nawet po otrzymaniu limitow idzie dalej stawiac ...
Betcity moim zdaniem oplaca sie trzymac kase nawet przy standardowym limicie 20 euro bo wystepuje tam mnostwo surebetow ze sporym procentem.
Do tego mozna spokojnie dodac Marathonbet. Tylko ze limituja coraz szybciej.
Unibet - sporo surebetow i dosc pozno limity. Nawet na zlimitowanym koncie idzie grac.
Na pinnacle pamietaj o jednej dqrmowej wyplacie w miesiacu.
Ja aktualnie czekam na vip konto moneybookers, jak dostane portfel w euro to zamierzam znowu zaatakowac Sbobet i gieldy typu
Betfair Matchbook czy Betdaq (znudzily mi sie juz ciagle oplaty za przewalutowanie i kombinowanie z tym zwiazane).
Do zaprawionych w temacie - z jakimi bukami lapiecie surebety w
Bet-at-home?
Zlapac tam surebeta to nie problem ale obrocic bonus z kursami ponad 2 to juz wieksza sztuka ????
Takze na poczatek najlepiej wybieraj bukow z
Polska waluta i takich u ktorych nie brales jeszcze bonusow zeby szybko zwiekszyc bankroll.
Ode mnie tyle, jak bedziesz mial jakies pytania to wal smialo
Pozdro
Edit. Betsafe/betsson tez elegnacko wchodza
sorry za brak polskich znakow ale pisalem z telefonu