Buki z walutą PLN u których grałem surki: Bet365, bwin,
Unibet, Betsson, Pinnacle, Betsafe, Expekt, Sportingbet,
Bah, Tobet. Dla tych, którzy chcą zacząć zabawę z surkami polecam założenie tam kont, to jest takie minimum.
Najwięcej surków - Pinnacle, Bet365, bwin,
Unibet, Expekt, Tobet.
Średnie stawki łączne ~1000zł. Limitów doczekałem się w Tobecie, Expekcie, Betssonie, Bet365 (Ci to mnie nawet wykluczyli z otrzymywania w przyszłości bonusów, zagrać tam mogę ze stawkami max 10zł ???? )
Osobiście grałem niewiele ponad miesiąc, zostało mi parę buków, dałem sobie już spokój z resztą bo pewnie i tak jestem bliski limitu.
Osobiście uważam, że można grać na 2 sposoby:
1) grać wszystko co się da, nawet 3 grupę 4 ligi norweskiej (czy coś takiego)
Wady: szybkie limity, krótki czas gry
Zalety: duży zysk (u mnie wyszło ok. 18% z zainwestowanego kapitału w miesiąc)
2) grać surki z tych bardziej popularnych lig
Wady: dużo mniejszy zysk niż w 1 opcji
Zalety: dłuższy czas gry, można dłużej czerpać korzyści
Żeby limitów unikać trzeba starać się tak grać, by w poszczególnych bukach mieć mały plus lub mały minus (jeśli np. w Bet365 będziemy kilka/kilkanaście tys na plus aby w Pinnaclu być na dużym minusie i nie płacić za dodatkowe wypłaty to wiadomo co się stanie)
Warto się w to bawić tak długo jak się da, zyski są pewne jeśli przestrzegamy paru zasad. Trzeba uważać na dyscypliny takie jak
koszykówka,
tenis,
baseball, ew. aby zminimalizować ryzyko w ogóle tego nie grać. Polecam też uważać na Expekt - na początku można grać za duże kwoty, później stawiamy 600 zł, akceptują 6 a resztę biorą do akceptacji, która trwa parę minut (w tym czasie surebet znika)
Podsumowując - jeśli ktoś ma odpowiedni kapitał warto się w to bawić, choć niestety trzeba być zdyscyplinowanym i zdawać sobie sprawę, że za dlugo to się nie pobawimy. Jednak ja osobiście ten system polecam.