Skeleton: "część stawki zostanie rozpatrzona przez bukmachera; wówczas albo zostanie zaakceptowana albo zwrócona"
To czy twoja stawka zostanie zaakceptowana czy zwrocona zalezy od
kilku czynnikow z tego co zaobserwowalem przez lata:
- co grasz (jakie kursy maja inni bukmacherzy)
- kto gra (czy ogrywasz bukmachera?)
- czy bukmacher "lapie" na dana opcje (buk czesto wystawia najwyzszy kurs na rynku, lapie okreslona stawke i zrzuca kurs)
Damian0012: "i uwazajcie na starlottosport bo tam duzo SB a przewaznie zdarzenie trzeba grac z min 3 innymi zdarzeniami ;/"
W takich bukach sie w ogole nie gra. Dobiera sie 3-5 i gra sie tylko tam zeby sie nie rozdrabniac. Najczesciej
zaklady na zywo, zeby szybko rozliczali. Szukanie surebetow przed meczem jest coraz ciezsze i zamraza kapital.
"a co do unibetu to gdzie pisze ile max mozna postawic?"
nie ma tam takiej opcji
"kolejny buk podziekowal mi za wspolprace obstawilem u nich az 1 zaklad
StanJames"
To nie jest bukmacher dla Polakow. U wielu bukow masz limit na dzien dobry
za sama narodowosc. Wielu pozbywa sie niechcianych graczy przez nakladanie wlasnie smiesznych limitow. U nich sie po prostu nie gra.
Amigo007: "Nie grałem surebeta, ale po prostu zagrałem 2 przeciwne zdarzenia w Tobet i Betsson. "
Ciekawe, ze ci LGA pomoglo z taka mala kwota ???? Byc moze grales kursy w stylu 2,0-2,0 albo jakis blad. Trzeba uwazac. Doswiadczenie powie ci co mozna gra, a czego nie. Tego typu sytuacje sa nieuniknione i trzeba je po prostu "
wliczyc w koszty".
slukasz123: "Dam Ci dobra radę ja po tygodniu grania surow na Bet365 dostałem taki limit ze zamknałem tam konto nie graj tam szczerze odradzam"
Znasz rynek bardzo
powierzchownie.
Jest sposob na ominiecie nalozenia limitu, ale nie bede go publicznie podawal.
ab178: "Prawda jest brutalna. Jeśli nie posiadasz kilkunastu id to o arbitrażu możesz zapomnieć. Z jednym id to możesz na waciki zarobić. Do tego kapitał powyżej 100K."
Twoja wiedza jest rowniez bardzo
powierzchowna. Jesli nie potrafisz unikac limitow lub nie wiesz u jakich bukmacherow trzeba grac surebety, to i kilkanascie ID bedzie za malo, bo bedziesz palil jedno po drugim. Ja wykorzystalem maksymalnie 2 ID pod surebety i gram do tej pory.
Wyciagam srednio
100zl/h na surebetach polaczonych z tradingiem. Drogie kupujesz waciki
Zaczynalem z kapitalem poczatkowym rzedu 1000zl. Gram od 2005 roku.
Do robienia zysku rzedu 2,5tys zl miesiecznie wystarczylby mi w zupelnosci kapital rzedu 5-10tys zl.
pzdr
KJ