Nie widać bonusu, bo nie spełniłeś jego warunków. W bonusie jest napisane, że masz wpłacić 50zł a nie 200zł.
|
Ostatnia edycja:
Nie widać bonusu, bo nie spełniłeś jego warunków. W bonusie jest napisane, że masz wpłacić 50zł a nie 200zł.
|
Ja w ten poniedziałek nie wplacalem bo nie dostalem emaila z informacją o akcji 50 za 50. Sprawdźcie czy mieliście taki email bo w Regulaminie jest zapis, że w akcji promocyjnej biorą udział gracze, ktorzy zostali poinformowani o promocji przez Organizatora. Kiedyś zwrócił uwagę na to konsultant na chacie. Przy okazji wspomnę, że mam duże szanse na pobicie rekordu kolegi Xavano - miesiąc bez wygranej w Superspinie, buki nie lubią gdy się zarabiaJa też nie dostałem jeszcze bonusu za poniedziałek, i to jest pierwszy raz że to długo, zawsze był już we wtorek a korzystam co tydzień.
U mnie ponad miesiąc nawet 5zl nie wpadlo. Trochę juz przesadzają i od kilku dni nawet nie probujeHej,
Też macie takiego "farta" w superspin ?
Od dwoch tygodni codziennie losuje i zawsze to samo.
Przecież wiadomo ze nie ma nic za darmo ale po co w ogóle takie cos maja na stronie.
Jak dal mnie tylko tracą tym wiarygodność
Nic nie ma wspólnego godzina, czy nawet aktywność "depozytowa" tak czy siak zawsze losuje, spróbuj ponownie.Ja znów napiszę, że to kwestia farta jest w dużym stopniu. Kiedyś, jak sporo stamtąd wypłacałem, często miałem właśnie szczęście i zdarzyło się nawet trafić 30zł 2 dni z rzędu. Przez cały kwiecień za to miałem podobnie, jak tu pisaliście - rzadko się udawało. Przez cały miesiąc jak już trafiałem, to tylko 5zł i było to parę razy, ale dłuższej serii niż 5 dni bez bonusu nie miałem. Teraz w maju jednak szczęście wróciło i jest dziś 6.05, a ja trafiałem już 3x 10zł, 1x wirtualne zakłady (5zł) i 1x 30zł, a dziś bez szczęścia. Nie wiem, czy ma cokolwiek wspólnego godzina kręcenia, ale w kwietniu sporo siedziałem w domu (Covid dopadł) i kręciłem zawsze chwilę po północy, taki rytuał to był. Może po prostu tym, co tak nie mogą się doczekać zakręcenia rzadziej się udaje? Te 3x 10zł wykręciłem po 4:00, jak wstawałem rano do pracy i wtedy wpadało. Tak czy siak jest to po prostu urozmaicenie i nawet, jak się Wam nie udaje, nie ma co narzekać, tym bardziej, że to i tak żadne wielkie pieniądze do wygrania. Bardziej na jakąś taśmę np.
kursy i wynik nie nie były aktualizowane poprawie i zwrócone zostały wszystkie zakłady na ten mecz.Wynik był 7:6 dla Rosjan wiec kursy poprawnie. Nic nie było kombinowane. Pierw napisałem na czacie do nich ale babeczka podała mi jedynie maila gdzie się składa reklamacje i info ze maja 2 tygodnie na rozpatrzenie