żaden bukmacher nie sprawdza pojedynczo kuponów, a następnie decyduje czy dać wynik X,Y czy zwrot. przecież przegrana w takim wypadku jednego klienta, oznacza wygraną drugiego. zwrot to najgroszy scenariusz bo bukmacher musi zapłacić podatek, a gracz dostaje zwrot całej stawki.BFA 1-0 SSU | Burkina Faso - Sudan Południowy
www.flashscore.pl
AFRYKA: Puchar Narodów Afryki - Kwalifikacje - Kolejka 6
29.03.2021 18:00
Burkina Faso - Sudan Południowy 1:0
Nie znalazłem nigdzie oficjalnych statystyk, pokazujących ilość rzutów rożnych w tym meczu i przez ten zwrot zamiast 1960zł wygrałem 1408zł (stawka 1000zł) - a w meczu było powyżej 6,5 rzutów rożnych, tak jak obstawiałem bo jest video z tego meczu, które oglądałem, żeby sprawdzić czy mój typ był trafny. Ich dział reklamacji odpisał mi, że takie video z meczu, nie jest dla nich wiarygodnym i oficjalnym źródłem i nie uznają mi tego.
No właśnie, oszukałem się tego wszędzie i nigdzie nie znalazłem oficjalnych statystyk rzutów rożnych. Szkoda bo widzisz po skrócie meczu, że było rożnych powyżej 6,5 tak jak stawiałeś, a dostajesz zwrot, który zabiera Ci z kuponu ponad 550złFaktycznie nie idzie to znaleźć, no ale jak wyżej mają zapis że rozliczają z oficjalnych statystyk federacji/organizatora a jak ich nie ma to zwroty więc to wykorzystali.
Przelew przychodzi z PEKAOSAMasz na koncie tylko 4gr a minimalna stawka zakładu do 2pln. Dlatego taki komunikat
Post automatycznie złączony:
Pośrednik (Przelewy24) podaje na swojej oficjalnej stronie i gwarantuje, że realizuje przelewy do PKOBP bez sesji elixir.
Numer rachunku: | 54 1240 6609 1111 0010 6191 2208 |
Suma kontrolna: | 54 (poprawna) |
Kraj Banku: | PL |
Numer Banku: | 12406609 |
Numer Konta w banku: | 1111001061912208 |
Nazwa Banku: | PEKAO O. w Poznaniu ul. Roosevelta 18 |
Adres Banku: | ul. Roosevelta 18 60-829 Poznań |
SWIFT: | |
Elixir: | Elixir pośredni Aktywny |
Pośrednik Elixir: | 12402076 - PEKAO Centrum Rozliczeniowe |
Euro-Elixir: | Elixir pośredni Aktywny |
Pośrednik Euro-Elixir: | 12402076 - PEKAO Centrum Rozliczeniowe |
ID konta: | 7796515 |
nie jest, przerabialem juz takie przypadki xd chociaz przed sadem bylby to argument... tak czy siak ten bukmacher wzial ten wynik z jakiegos zrodla, niech kolega napisze do bukmachera moze poda mu zrodlo.h. Zdarzenie nie zostało zakończone oficjalnym wynikiem lub Spółka nie ma możliwości ustalenia rezultatu Zdarzenia z oficjalnych lub innych wiarygodnych źródeł.
"Inny bukmacher nie jest oficjalnym źródłem wyników." Ale według mnie jest wiarygodnym źródłem ale wiadomo ciężko będzie ich przekonać.
zapytaj sie ich co uznaja za oficjalne zrodlo wynikow, bedzie latwiej. chyba ze maja w regulaminie co jest oficjalnym zrodlem wynikow, ale ja nie mam czasu tego szukac ;/sewerynkg - tak mi odpisali...
Szanowny Kliencie,
Inny bukmacher nie jest oficjalnym źródłem wyników.
Prosimy o przesłanie oficjalnych źródeł wyników jeżeli ma Pan do takich dostęp.
Na chwilę obecną, kupon zostaje rozliczony zgodnie z naszym regulaminem i reklamacja nie zostaje uznana.
Przelew przychodzi z PEKAOSA
Numer rachunku: 54 1240 6609 1111 0010 6191 2208 Suma kontrolna: 54 (poprawna) Kraj Banku: PL Numer Banku: 12406609 Numer Konta w banku: 1111001061912208 Nazwa Banku: PEKAO O. w Poznaniu ul. Roosevelta 18 Adres Banku: ul. Roosevelta 18 60-829 Poznań SWIFT: Elixir: Elixir pośredni Aktywny Pośrednik Elixir: 12402076 - PEKAO Centrum Rozliczeniowe Euro-Elixir: Elixir pośredni Aktywny Pośrednik Euro-Elixir: 12402076 - PEKAO Centrum Rozliczeniowe ID konta: 7796515
Przelewy24 nie realizuja przelewow PKOBP -->PKOBP co powoduje brak szybkich wyplat
Nieźle, nie wpadłbym nawet na takie rozwiązanie ;-) Dzięki wielkie, że napisałeś, jeśli Ci coś odpisze daj znać, będę wdzięcznynie jest, przerabialem juz takie przypadki xd chociaz przed sadem bylby to argument... tak czy siak ten bukmacher wzial ten wynik z jakiegos zrodla, niech kolega napisze do bukmachera moze poda mu zrodlo.
zapytaj sie ich co uznaja za oficjalne zrodlo wynikow, bedzie latwiej. chyba ze maja w regulaminie co jest oficjalnym zrodlem wynikow, ale ja nie mam czasu tego szukac ;/
Post automatycznie złączony:
https://www.facebook.com/people/George-Rogers-Jr/100007087277181 - to sedzia tego meczu, napisz do niego o pomoc xd nie boj sie, jest 21 wiek a internet nie ma granic. ja do politykow i dziennikarzy pisalem przed wyborami i mi odpisywali xd powaznie pisze, ja bym do niego napisal o pomoc skad wziac takie informacje. nie robie sobie jaj...
edit;
Pokaż załącznik 8102
niemiecki mialem w podstawowce i technikum a na studiach francuski i wloski jakby ktos sie smial z bledow xd wiem, ze moja angielska jest utykajaca xd w pismie... w mowie tylko kuleje xd
Mecz był na żywo u nich w ofercie i też u innych buków, bo sprawdzałem w trakcie jego trwania, ale z niewiadomych przyczyn zakłady wszędzie były zablokowane na ten mecz i nie pokazywało statystyk, więc domyślam się, że był jakiś problem, może z transmisją czy coś takiego.mozesz tez wziac ich pod uja albo na chacie napisac i sie zapytac o wynik rzutow roznych, bo mecz byl na zywo u nich w ofercie. nie wiem czy mieli w tym meczu na zywo opcje rzuty rozne, ale zawsze warto sprobowac. chyba, ze na zywo stawiales xd jabym sie zapytal xd niestety nie da sie rozwinac tego i sprawdzic wynikow dodatkowych ;/ pamietaj, zeby sie pytac o ten mecz co byl w ofercie na zywo. ja na bank odpisze jak mi sedzia odpisze tzn. najpierw musi przezytac wiadomosc xd
pomaganie to raczej normalna rzecz xd mialem niedawno podobna sytuacje, przerwany mecz, brak transmisji.Mecz był na żywo u nich w ofercie i też u innych buków, bo sprawdzałem w trakcie jego trwania, ale z niewiadomych przyczyn zakłady wszędzie były zablokowane na ten mecz i nie pokazywało statystyk, więc domyślam się, że był jakiś problem, może z transmisją czy coś takiego.
Dzięki wielkie za chęć pomocy
Dzięki za wyjaśnienie jak to działa. Spróbuje jeszcze w weekend coś pokombinować, gdzieś napisać, więcej czasu będzie to może akurat, chociaż już raczej się pogodziłem, że nic tutaj nie gram z bukiem.pomaganie to raczej normalna rzecz xd mialem niedawno podobna sytuacje, przerwany mecz, brak transmisji.
problem jest po stronie 'dostawcy' zdarzenia.
u mnie dostawca byl betradar do buka casinia. dostawca chyba ma skautow i oni przekazuja te wszystkie rzeczy do buka, staty itp. mi napisali, ze wyniku brak, bo dostawca go nie dostarczyl czy jakos tak w kazdym razie cos w tym sensie. zapytaj sie sewerynkg jaki to buk, jaki dotawca, moze to inny dostawca albo ten sam, w co watpie... i ten inny dostawca mial swojego skauta na meczu. tak czy siak to beda tylko statystyki z meczu, ktore wcale nie musza byc wiazace...
statystyki od bukmachera nie moga byc wiarygodnym zrodlem informacji nawet u tego samego buka... przy kazdym meczu jest to chyba napiane takie ostrzezenie xd
problemu nie rozwiazalem, minely 3 dni itp. nie upominalem sie, bo u jednego buka sie upominalem o to to mi skasowal wszystkie bety oskarzyl o oszustwo, stosowanie zabronionych taktyk podczas grania xd i kazal wyplacic depozyt xd
czasem jak sie upominam to daja mi z miejsca limity, nie wiem czemu, ale ja po krzakach gram xd
a w casinia minely 3 dni i bylo po ptakach... teraz jak przerwa mecz wczesniej tzn. zdejma z oferty to sie upominam od razu po zakonczeniu zdarzenia.
edit; przeprazam jednak na np. serie a mam limit 15e... czyli konto zlimitowane xd bo wczesniej 25e na gowniane mecze teraz 15e na serie a xd
edit2; ale i tak miloby bylo jakby ktos odpowiedzial czy te limity zejda po czasie. kiedys zdjeli mi limity w marathonbet i betrally xd nie wiem jak i dlaczego, ale zdjeli xd
ja nie wiem jak to dziala dokladnie xd ja po prostu opisalem swoje przypadki xd wiem, ze na tym forum sa osoby, ktore wiedza jak to dziala dokladniej. pozdrawiam i powodzeniaDzięki za wyjaśnienie jak to działa. Spróbuje jeszcze w weekend coś pokombinować, gdzieś napisać, więcej czasu będzie to może akurat, chociaż już raczej się pogodziłem, że nic tutaj nie gram z bukiem.
Polecam zrobić depozyt przelewem chociażby na 1 zł metodą przelewy24.Wypłaty faktycznie ok, robiłem 2 w tym tygodniu na łączną kwotę ok 2k w tym jedną w niedziele ok północy na koncie w poniedziałek ok 18tej pierwsza tak samo szybko więc w tym aspekcie fajnie.
Oni to liczą chyba od zatwierdzenia wypłaty, a ta już może trwać dłużej ja operuję na Superbet wpłaty i wypłaty na kartę paysafecard i wypłaty idą zawsze do 40 minut, więc tę metodę mogę polecić, jeśli ktoś ma kartę od PSC.Te ich ekspresowe wyplaty w 15min to jakiś żart chyba. Zlecona wczoraj o 21 i dalej nie ma.