No właśnie tez to dostałem, a że nigdy tam nie wpłacałem to mam jeszcze bonus 200 zeta do wykorzystania. Dziś zajadę, dowiem się coś i jak i napisze tu ????Wczoraj dostałem e-mail od STS, że przyjmują wpłaty w punktach naziemnych. Ktoś coś wie na ten temat? Wydawało mi się, że ustawa (choć nie czytałem) wymaga wpłaty przez osobiste konto bankowe. Na stronie nie widzę wzmianki na ten temat.
Jest jakas minimalna kwota wplaty?Wpłacałem wczoraj w punkcie. Kilka sekund i kasa na koncie. Tylko pesel potrzebny.
Od 1zł wzwyżJest jakas minimalna kwota wplaty?
No faktycznie jest tak jak tam wcześniej kolega pisał, dajesz maila + 2 losowe cyfry z peselu i wpłacasz. Kasa na koncie pojawia się automatycznie, a jak ktoś u nich z bonusu nie korzystał, to tą metodą może z niego skorzystać. Wpłaciłem 200 mam 400 na koncie.No właśnie tez to dostałem, a że nigdy tam nie wpłacałem to mam jeszcze bonus 200 zeta do wykorzystania. Dziś zajadę, dowiem się coś i jak i napisze tu ????
Dlaczego 2 losowe cyfry z peselu a nie caly pesel np ?No faktycznie jest tak jak tam wcześniej kolega pisał, dajesz maila + 2 losowe cyfry z peselu i wpłacasz. Kasa na koncie pojawia się automatycznie, a jak ktoś u nich z bonusu nie korzystał, to tą metodą może z niego skorzystać. Wpłaciłem 200 mam 400 na koncie.
Taki mają pewnie system zabezpieczenia, podobnie jest np. w banku ING czy BZWBK - przy logowaniu nie wpisujesz całego hasła, tylko Cię proszą o np. drugą, czwartą i piątą literę hasłaDlaczego 2 losowe cyfry z peselu a nie caly pesel np ?
Najlepsze w tym wszystkim jest że nie każdy dostał od nich bonus od wpłaty w punkcie ja dostałem info ale bez promocji....Taki mają pewnie system zabezpieczenia, podobnie jest np. w banku ING czy BZWBK - przy logowaniu nie wpisujesz całego hasła, tylko Cię proszą o np. drugą, czwartą i piątą literę hasła
Czy nie łatwiej iść do punktu i tam wpłacić sobie ?? STS daje taką możliwość od niedawna.Witam
Czy ktoś z Was wie, czy można zrobić wpłatę na internetowy sts poprzez przekaz pocztowy na takim specjalnym blankiecie? Na jakiego odbiorcę, jaki nr rachunku i jaki tytuł?