Żal.pl...czesc, moze byla juz na to odpowiedz, ale przynajmniej dla mnie niezrozumiala. powiedzmy, ze wplacilem 200 zl, dostalem bonus tez 200 zl i wyplacilem moje 200. teraz za caly bonus robie jeden zaklad na kurs powiedzmy 1,5. wygrywam brutto 300 zl (100 brutto zysku) to czy moge wyplacic te 100 zl, ktore wygralem i darowac sobie dalszy obrot celem zdobycia bonusu?
No jednak chyba nie da rady. Singla po 1.85 puściłem po przełączeniu, ale już singla po 1.41 nie - pojawił się komunikat: "Kupon bonusowy nie został aktywowany, nie spełnia warunku minimalnego kursu". :;/:Przełącz się na bonus i wtedy powinno przyjąć (klikając na kwotę bonusu na górnym pasku).
moze byc wyslany z innego konta, w definicji przelewu dostaniesz ich konto i tytul do wplaty. Im szybsza ksiegowosc tym szybciej na koncie bedziesz mial tj ING 24h, eurobank 3:00-23:00 etc uwazaj jakbys chcial na szybko kase ladowacA jak z przelewem z konta bankowego? Trzeba przelewać z konta bankowego o takich samych danych czy przelew może być dokonany z konta bankowego innej osoby?
Dziekuje bardzo za pomoc ????3. Tak, pójdą na konto podane przy rejestracji.
4. Tak, musisz łącznie postawić 800zł, żeby móc wypłacić to co będziesz miał z bonusu.
To ta wersja jest dobra, musisz w sumie postawić 800 zł, oczywiście po kursie 1.7 minimum.Czy z 200 zl ogolny obrot musi wynosic 800 zl? Przyklad. Stawiam mecz za 50 zl wygrywam 100 zl czyli obrocilem 50 zl i tak do 800?
Tak, zaraz po wpłacie bonus pojawia się na koncie.Czy bonus jest automatycznie dodawany przy wpłacie?
Ciekawe rozwiązanie. Można próbować z mniejszą ilością graczy, tylko wtedy będzie i mniejsza wygrana i potem już na własną rękę ten bonus trzeba będzie obracać. Problem może polegać na tym, że ciężko znaleźć 16 graczy którzy będą aż tak kumaci.Co myślicie o takiej opcji wykorzystania bonusu.Zbiera sie 16 graczy każdy ma te 200 zł bonusu i zaczynamy.8 meczy w kosza do każdego po dwóch jeden stawia na over drugi na under za wszystko.Do "drugiej rundy" przechodzi 8 bo ma trafione zakłady.Teraz 4 meczy i tak samo jak poprzednio.Ty sposobem jedno osoba z 16 wygra na 100% ok 1700zł. Bo obróci 4 razy kursem 1,85 i trafi wszystko grając va bank.co Wy na to?