dostaniesz kolejny, tylko on musi mieć swój rachunek bankowy. Ja już drugi bonus tak obracam.jezeli juz z bonusa skorzystalem. moge zolozyc jeszcze jedno na brata i dostane kolejy bonus ? czy jest blokada na jedna rodzine/gospodarstwo ?
Możesz spokojnie wypłacać, dużo osób tak robiło, nie było żadnych opłat, niczego.Nie zabijajcie, ale ten "myk" z wypłatą od razu po wpłacie depozytu przechodzi bez problemu? Nie chciałbym się nadziać, bo w większości firm nie jest to możliwe. Bez problemu można zlecić wypłatę od razu po wpłacie? Czy lepiej jak wpłacę dzisiaj, zlecić wypłatę jutro? I czy za wypłatę nie pobierają prowizji, albo nie odliczają od niej podatku?
ja w ing miałem kase w jakies 4 minuty wiec szybciutkoJak szybko pojawiła wam się kasa na koncie? Wpłaciłem i nic nie mam na koncie. Mam mBank, więc księgowanie 24h niby. Edit. kasa już na koncie. Niecałe 10 minut czekałem.
To nawet nie jest żaden "myk". Taka operacja nie narusza Regulaminu.Nie zabijajcie, ale ten "myk" z wypłatą od razu po wpłacie depozytu przechodzi bez problemu? [...]
Do 30 minut aby mi tak...jak szybko sts rozlicza kupony??
Tak oczywiście że ''doleci'', nie sprawdzają IP komputera. Zależy im na ilości ludzi i wypłacają jak leci.....Mam.pytanie. mam juz konto w sts i wykorzystalem bonus . czy jak zarejestruje nowe konto na swoje dane ale uzyje innego konta ,innego banku(swojego takze) doleci mi ten bonus, czy moze lepiej zalozyc np. na zone. a i czy sprawdzaja ip kompa. dajcie odp jak njszybciej