Ok kłóciłbym się, tzn. nie odnośnie tego czy 800 zł do obrotu czy więcej, bo tego nie wiem, ale o to od czego jest brany podatek.podatek jest od wygranej, ani stawki ani kursu nie zmniejszaja, tylko wygrana. Tak jak w regulaminie - 800 zl na min. kurs 1.7 i po paru minutach jest kasa na glownym koncie.
Jeśli dobrze rozumiem kurs całkowity to można łączyć zakłady byle AKO wynosiło 1,7?Aby otrzymać bonus, Klient musi w terminie 120 dni od dokonania wpłaty na ekonto, dokonać zawarcia jednokrotnie lub kilkukrotnie dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą czterokrotności otrzymanego bonusu, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1.7, w terminie wskazanym w pkt. 2.3.
Było już przynajmniej 2 razy, wszystko jest napisane w regulaminie sts, który należy przeczytać przed założeniem konta w sts.Witam. Mam takie pytanko. Jeśli już założyłem konto i został mi przyznany bonus to mój współlokator może również założyć tam konto? Adresy zameldowania mamy inne ale IP to samo i pytanie czy to system wykryje tam czy jednak jak on będzie chciał założyć to musi z innego IP?
Drugie pytanie jest takie , że dajmy na to może jechać do rodziców ewentualnie założyć ale jak jest wtedy z logowaniem w mieszkaniu skoro moje IP jest już zapisane w bazie danych STS to czy on może bez przeszkód się logować w naszym mieszkaniu?
Przecież wiele ludzi może mieć ten sam kod pocztowy, lub adres IP, więc to by było bez sensu. Na pewno chodzi o to, że podstawą do zamknięcia konta jest zgodność wszystkich wymienionych danych jednocześnie (kod pocztowy, dane osobiste, IP).Juz to widze jak oni konto zamykaja na podstawie kodu pocztowego, jak mieszka w chacie 10 osob to jedna moze zalozyc konto a reszta nie bo kod taki sam, nie robmy zartow. Chyba, ze ktos ze 100 zalozy.
tak jak większość z nas ???? jednak łatwość uzyskania bonusu jest zachęcająca dla graczy obracających kilkuset-złotowymi sumami. dodam jeszcze ze bonus obrócony wypłacony b.szybko-wieczorem zlecona wyplata i nast. dnia wieczorem już kaska na koncie (kredyt bank),Pozdrawiam i powodzenia !Co do STSu zrobilem tak jak wiekszosc ludzi, wplacilem 200zl dostalem 200zl. po tym wyplacilem moje 200zl i teraz gram bonusem, aczkolwiek uciazliwy jest dla mnie ten podatek, bo patrzac po sumach wygrane w porownaniu do innych bukow sa mniejsze i to zdecydowanie.. do tego nie ma nigdzie napisane ile jeszcze potrzeba obroc kwota zeby miec bonus na wlasnosc. Chyba, ze nie znalazlem takiej opcji. Do tego malo opcji do obstawiania, nie mozna live. i oczywiscie grajac jedynie bonusem kurs na mecz badz akumulacja musza byc powyzej 1.7... Generalnie gdyby nie to ze daja 200zl za friko to nie zalozylbym tam konta.
Uważam dokładnie tak jak napisałeś.Juz to widze jak oni konto zamykaja na podstawie kodu pocztowego, jak mieszka w chacie 10 osob to jedna moze zalozyc konto a reszta nie bo kod taki sam, nie robmy zartow. Chyba, ze ktos ze 100 zalozy.