Kuriozalna sytuacja, gdy dokonujesz wpłaty i stawiasz kupon spełniający wszystkie warunki do odbioru kuponu, ale okazuje się, że jak klikałeś zapisz się do promocji, to coś poszło nie tak i nie brałeś w niej nawet udziału (albo byłem niezalogowany). Ale tak na serio to chyba kliknąłem, kazało mi się zalogować, zalogowałem się i pojawiło się, że jesteś już zapisany do promocji. Na drugi dzień bonusu dalej nie było więc wszedłem ma stronę promocji i nadal mogłem się do niej zapisać. A zapisanie po fakcie już nic nie daje. Bonusu nie będzie
regulamin to jednak jest regulamin!
*edit*
Bardziej opiniotwórczy edit. No to ogólnie sts ostatnio, zresztą już od jakiegoś ma w zasadzie najwyższe kursy (przynajmniej zdarzenia, które ja gram - drużyna strzeli gola/zawodnik w tenisa wygra seta, itp.). Czasami zdarza się, że bardziej się opłaca zagrać w sts bez promocji, która obniża podatek, niż u niektórych z taką promocją. Z innych kwestii to właśnie trochę kłuje brak promocji, że biorą na siebie podatek, ale poniekąd wynagradzają to tymi kursami, które jak na polskie buki są niezłe. Kolejny raz chce dobrze i próbuje wrócić do naszych i zagrać u polskiego Buka i kolejny raz dostaje w dupę - u jednego dali mi śmieszny limit na zdarzenia, które gram, a bez obrotu wypłacić nie mogę. W stsie spełniam wszystkie warunki, żeby otrzymać bonus, ale przed depozytem nie kliknąłem „zapisz się do akcji”, a po depozycie/zagraniu już jest na to za późno
*edit2*
Miałem już identyczną sytuację 2-3 lata temu i wtedy pan mi powiedział na czacie, że się zapisałem po fakcie, ale wtedy o dziwo bonus po rozmowie na chacie się pojawił.