Cóż mogę powiedzieć - zawiodłem się. Pomimo dość długiej przygody z bukmacherka, konto w STS założyłem dopiero 3 dni temu. Dlaczego się zawiodłem?
1. Aplikacja mobilna to jakiś koszmar. Odświeżanie czy też kwestia sprawdzenia swoich zakładów, przez duży okres czasu wymaga ciągłego klikania i liczenia na farta - anoz teraz się uda zobaczyć swoje kupony
2. Dziwna praktyka w kwestii spotkań. Zauważyłem, że wiele spotkań dostępnych przed meczem jest wyłączona z sekcji
live - przykład to dzisiejszy mecz Milanu. Oczywiście było takich przypadków znacznie więcej
3. Wypłata pieniędzy na konto okazuje się nie być tak prosta czynnością jak mogłoby się wydawać. Pomimo, że na koncie widnieje kwota, która rzekomo możesz wypłacić (tak, wymagany był ode mnie obrót kwota depozytu - nie mylić z bonusem) i tak nie możesz jej wypłacić. Support argumentuje to punktem w regulaminie, w którym faktycznie jest to opisane. Oczywiście błąd leży również po mojej stronie - nie przeczytałem całego regulaminu. Sama praktyka wydaje się być jednak dość "krzywa". Pomimo wygranej, nie jesteś w stanie jej wypłacić, bo musisz obrócić środkami, które nie są bonusem? Przepraszam bardzo, dla mnie jest to przesada. Moja wypłata nie przeszła pozytywnie weryfikacji.
4. Wypłata trwa długo. W dzisiejszych czasach zdążyłem przyzwyczaić się do pojawienia się środków na koncie maksymalnie w godzinę - mówię u konkurencji. W wypadku STS po 3h jeszcze nie mam pieniążków
5. Jak to bywa u naszych cudownych bukmacherów funkcja cashout dostępna jest jedynie w wybranych przypadkach, o znacznie obniżonej kwocie. Ahhh gdzie jesteś becie365, tak dobrze Cię wspominam..
Podsumowując - zawiodłem się i to ogromnie. Jedyne co mogę pochwalić to szybkość z jaką moje konto zostało zweryfikowane. Sam kontakt również stoi na dość wysokim poziomie, kontakt na czacie z konsultantem był ok, nie musiałem czekać. Komunikacja mailowa również przebiegła sprawnie.