>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stary temat zbiorowy o Betgun

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Hej mam pytanie bo moj kumpel poslal pieniadze na nr i dane te co sa w szablonie na stronie BetGun czyli tam San Jose itp i co sie stanie czy przelew dojdzie jakie beda konsekwencje ???
Pieniądze przepadną lub przyjdą spowrotem

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
Wielki a nawet przeogromny plus dla BetGun,dzisiaj około 1 w nocy zleciłem wypłate wchodzę sobie na konto w mBanku żeby sprawdzic czy otrzymałem pewien przelew,godzina 15 dokładnie a tu patrze pieniądze z BetGun wpłynęły na konto.Aż niemożliwe wielki szacunek dla tego buka.POZDRO i polecam.

B 0

bartosx

Użytkownik
Mam jeszcze jedno pytanie.Jak chce zazadac wyplaty to pisze ze biore udzial w promocji i w tym momencie nie moge kiedy to bedzie mozliwe????

R 0

ra-v

Użytkownik
Czy jest możliwość wpłacić pieniądze niepłacąc żadnej prowizij, jeśli tak to w jaki sposób mam przeslać pieniądze ?

R 0

robert-20790

Użytkownik
Betgun&#39;a już nie lubię. Składam zakłady tam gdzie są większe kursy jedanak dzisiaj przy wypłacie troszeczke zbladłem...
korzytsam z Moneybookers i stamtąd dopiero wypłacam na konto bankowe (wiece PIS i jego prawo zakaz gry w sieci... itd.)
Dzisiaj chcę wypłacić z betgun&#39;a pieniądze na moneybookers a tu prowizja 2%. Więc sobie mysle: Wypłata z moneybookers to koszt 10 zł, wypłata z betgun to koszt 20 zł więc razem 30 zł. Więc do dupy z tkim bukmacherem, zeby pobierac prowzije z moneybookers, rozumiem oplata za wyplate np do 7 zł ale gdziesz to w procentach. Juz bym wolal dodac te 8% i zaplacic ten podatek.
Zawsze bylem z tego bukmachera zadowolony, kursy dobre (chyba najlepsze) jednak czasami sie to nie oplaca. Bukmacher dobrze mysli, pokryje ułamek z zawyzonego kursu prowizja od wyplaty.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Hej mam pytanie bo moj kumpel poslal pieniadze na nr i dane te co sa w szablonie na stronie BetGun czyli tam San Jose itp i co sie stanie czy przelew dojdzie jakie beda konsekwencje ???
To co w końcu wpisać w tych polach??
Nazwa posiadacza rachunku Adres posiadacza rachunku
EDIT: to chyba przelew zagranicę - nie ma żadnej extra opłaty?

sawas 27

sawas

Użytkownik
Bardzo dobry buk moim zdaniem. Porównywalny do Expekta, lepszy od GB. To moje odczucia po kilku dniach spędzonych w Betgun ???? Polecam jak najbardziej ???? Jedyny minus to brak live (czy może gdzieś jest a ja nie widzę? ;) )

gusto 695

gusto

Forum VIP
Betgun&#39;a już nie lubię. Składam zakłady tam gdzie są większe kursy jedanak dzisiaj przy wypłacie troszeczke zbladłem...
korzytsam z Moneybookers i stamtąd dopiero wypłacam na konto bankowe (wiece PIS i jego prawo zakaz gry w sieci... itd.)
Dzisiaj chcę wypłacić z betgun&#39;a pieniądze na moneybookers a tu prowizja 2%. Więc sobie mysle: Wypłata z moneybookers to koszt 10 zł, wypłata z betgun to koszt 20 zł więc razem 30 zł. Więc do dupy z tkim bukmacherem, zeby pobierac prowzije z moneybookers, rozumiem oplata za wyplate np do 7 zł ale gdziesz to w procentach. Juz bym wolal dodac te 8% i zaplacic ten podatek.
Zawsze bylem z tego bukmachera zadowolony, kursy dobre (chyba najlepsze) jednak czasami sie to nie oplaca. Bukmacher dobrze mysli, pokryje ułamek z zawyzonego kursu prowizja od wyplaty.
Pierwsza wypłata w miesiącu zawsze jest darmowa. Wypłacaj raz w miesiącu i będzie ok. A te 2% to i tak niewiele w porównaniu z kursami (NAJLEPSZYMI NIE TYLKO W SIECI).

Ktoś tu pisze o przelewach. Przecież są szybkie przelewy za pomocą allpay, paymaker czy, każdemu dobrze znane Moneybookers.

Sawas masz dostęp internetowy do swojego konta w banku? W jakim banku masz konto??

R 0

robert-20790

Użytkownik
No i proszę, prowizja z moneybookers znikneła. Widac że czytają forum.. ????

Buk znowu odzyskuje swoją pozycje w moich oczach. Najlepszy plus to obsługa klienta (no i kursy i oferta), tam się rozmawia z ludzmi a nie z robotami.
HOOAH!

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
mnie troszke denerwuja te szybkie limity ogolnie maja duzy tych limitow, a to na dobe a to na dyscypline. po dwoch kuponach dali mi limit 20zl dzieki bardzo

N 0

nevillmark

Użytkownik
Ostatnio zmieniły się zasady na jakich przyjmowane są wpłaty i realizowane wypłaty:

Przede wszystkim od wpłat i wypłat robionych przez Moneybookers i PayMaker.eu oraz od wpłaty przelewem prowizja to 0%!!

I PRZEKAZ ELEKTRONICZNY - PayMaker.eu oraz Allpay.pl - wybiera sie jednego lub drugiego oraz kanalł płatności dostępny dla serwisu betgun.com następnie kwotę jaką chce sie wpłacić i gotowe. (min. wpłata to wciąż 16PLN)
Dla każdego kanału płatności określona jest stosowna prowizja zdefiniowana przez operatora. Wysokość prowizji to od 1% do 2,4% kwoty doładowania konta, która będzie doliczana do przekazywanej kwoty.
Szybkość zaksięgowania wpłaty via PayMaker.eu oraz allpay.pl zależy tylko i wyłącznie od systemu transakcyjnego banku klienta i operatora.W momencie otrzymania potwierdzenia od operatora płatności klient może mieć pewność, że środki znalazły się na jego koncie w betgun.com

II. Odnosnie wpłaty za pomocą przelwu bankowego nie nastąpiły zmiany.

III. WPŁATA KARTĄ KREDYTOWĄ/DEBETOWĄ - Allpay.pl oraz Moneybookers.com
Można dokonać wpłaty na konto gracza kartą kredytową oraz kartą debetową niektórych banków za pośrednictwem akceptantów płatności kartami Allpay.pl z prowizją 2% oraz moneybookers.com z prowizją w wysokości 2,8%.

IV. WPŁATA Z KONTA MONEYBOOKERS.COM oraz PAYMAKER.EU
Natychiastowego zasilenia swojego konta gracza można dokonać z konta moneybookers.com oraz paymaker.eu przy zerowej prowizji.
Takie wpłaty są najszybsze i najpeniwejsze ????

Najważniejsze zmiany są związane z zapisem:
NIE PROWADZIMY USŁUG POŚREDNICTWA FINANSOWEGO.
Środki wpłacone przelewem lub kartą nie będą wypłacane via moneybookers.com. Dodatkowo zwróć uwagę na punkty 2.8.1 oraz 2.8.2 regulaminu betgun.com

A punkty 2.8.1 i 2.8.2 brzmią natsępująco:

2.8.1
W przypadku chęci dokonania wypłaty po wcześniejszej wpłacie, a braku dokonania zakładów lub dokonaniu zakładów za znikomą część wpłaconych środków (mniej niż 65% kwoty), lub dokonania zakładów przeciwstawnych procedura stanowi:
a. w przypadku kart płatniczych/kredytowych: wypłata może nastąpić po min 10 dniach od dokonania wpłaty, klient zobowiązany jest dodatkowo dostarczyć skan dowodu tożsamości oraz oświadczenie dot. postępowania z bezcelową wpłatą do systemu betgun.com.
b. w przypadku wpłaty z MB: wypłata może nastąpić po 5 dniach od dokonania wpłaty
c. w przypadku przelewu: wypłata może nastąpić po 1 dniu od dokonania wpłaty
2.8.2
Od każdej transakcji wypłaty wycofania środków określonej w pkt. 2.8.1 z konta w betgun.com będzie pobierana opłata manipulacyjna w wysokości 10% wypłacanej kwoty nie mniej niż: 16 PLN/4 EUR/6 USD

WYPŁATY:

Możliwe są na konto bankowe, Moneybookers.com, PayMaker.eu.

Wypłata następuje po uprzedniej weryfikacji, dokonywana jest dwukrotnie w ciągu doby - ok. godziny 9 rano i wieczorem.
Wypłaty na konta bankowe wykonywane są raz dziennie od poniedziałku do piątku ok. godziny 9 rano.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom