>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Stary temat zbiorowy o Betgun

Status
Zamknięty.
daimler 14

daimler

Forum VIP
No tak to jest bukmacher który nei sprawdza ile kto ma lat, i nie potrzebuje żadnych dokumentów o pełnoletnosci... Twoj kumpel powinien chociaz sobie zmienic date tak dla pewnosci... Ale chyba to ze podal normalna date nie bedzie przeszkodą ...

A najlepiej zarejstrowac sie na osobe pełnoletnia :jezora:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
No niestety oferat jest dosyc marna choc musze przyznac ze spory zmimowe maja sporo razwiazan i duzo typków na sporo jest pojedynków n.p w biathlonie i skokach tylko minus ze dopiero pare godzin przez rozpoczeciem.Ale na sporty &quot; nocne&quot; jest bardzo dobra oferta,

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Do Siego Roku z Moneybookers.com

promocja obowiązuje od dnia 21.11.2006 do 31.12.2006

Wie ktos co z ta promocja?? bo dzis chcialem sie zarejestrowac i moglem se ja wybrac , tylko sie obawialem ze spieprze konto gdyz promocja powinna byc zakonczona.

S 269

sztywny

Użytkownik
Mam pytanie...

Czy jak zarejerstruje sie na swoje dane nie majac 18 lat . groza mi jakies konsekwencje czy problemy z tego powodu??

Od razu mowie ze na rodzicow nie zaloze bo nie pozwola mi...

daimler 14

daimler

Forum VIP
Czy jak zarejerstruje sie na swoje dane nie majac 18 lat . groza mi jakies konsekwencje czy problemy z tego powodu??
no chyba jasne ze jak dasz w dacie urodzenia np. 1992 rok (niepełnoletni) to twoje konto może byc zablokowane :roll:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
2.4.2
Użytkowanie przez klienta do obsługi konta w betgun.com programów maskujących lub emulujących adresy IP, zdalnych pulpitów lub stosowanie innych technicznych/programowych czynności w celu zafałszowania adresu IP użytkownika jest zabronione.
Konto klienta obsługiwane przy użyciu takich programów/działań zostanie zablokowane i skasowane.
O co chodzi w tym punkcie :?:

I czy zawsze jest tam taka słaba oferta na tenis ? Znaczy tylko można typować kto wygra a nie ma żadnych handicapów czy over/under :?:

daimler 14

daimler

Forum VIP
I czy zawsze jest tam taka słaba oferta na tenis ? Znaczy tylko można typować kto wygra a nie ma żadnych handicapów czy over/under
No musze przyznać ze z tenisa nie ma dużej oferty... under/over tego tam nie ma... czasem sa chyba jakies &quot;dodatkowe&quot; opcje oprócz 1 or 2

Ale oferta NBA + NHL bardzo dobra :spokodfhgfh:

O co chodzi w tym punkcie :?:
krótko pisząc : chodzi o to ze jesli ktos w taki sposob bedzie chcial BetGuna wych... to zablokuja konto ;-)

pzdr ????

P 0

polak.

Użytkownik
Tak, jezekli bedziesz chcial zarejestrowac nastepne konto i skorzystac drugi raz z bonusów, podajac inne dane personalne i maskujac IP, teoretycznie mozna wyłudzić bonus, lecz w praktyce raczej to nie wychodzi. Jezeli dowiedza sie ze maskowales swoj prawdziwy adres IP moga zablokowac konto... Jezeli po wykryciu w ich sieci pojawia sie dwa takie same adresy IP do kont.. to GAME OVER

kepil 14

kepil

Użytkownik
witam czy u wam tez ten bukmacher stawia limity na stawki dzis chciałem posłac 2 mecze frolunde i koszyce za 200 zł a moge tylko za 14 maksymalnie ,dałem 200 i do akceptacji obsługi która mi ja odrzuca;/

P 0

polak.

Użytkownik
Tak, biedny jest ten buk i musi uważać na fundusze. To samo tyczy sie expekt ???? Ludzie przestancie wygrywac!!!!

edit: a juz niedlugo rowniez i bet-at-home poplynie... :spokodfhgfh:

Joke :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom