krzysiek5680
Użytkownik
możecie mi wkleić tą tabelkę z obrotem bonusu?
Proszę bardzo ;]rozwazam gre w tym buku i mam kilka pytan:
-odnosnie oferty:
czy mozna łączyć na jednym kuponie kilka zdarzen z F1?
H2H na pewno, resztę z tego co pamiętam też
czy posiadaja trzy linie under/over (1,5 2,5 3,5) na najwazniejsze ligi pilkarskie w europie?
TAK, zazwyczaj sam ustalasz linię bramek - dodatkowo masz AH 2.0 3.0 (czyli zwrot w przypadku 2 i 3 bramek). Jest nawet 1,75, 2,25, 2,75 także oferta szeroka
czy posiadaja zdarzenia typu ze dana druzyna strzeli lub nie trzeli w danym meczu? jest takie coś zazwyczaj (w przypadku głównych lig) - obie drużyny strzelą gola - TAK/NIE, dodatkowo często jest zakład - Drużyna X zachowa czyste konto, co oznacza że przeciwnicy nie strzelą ;] czystych zakładów - drużyna X strzeli - TAK/NIE nie ma.
czy posiadaja handicapy azjatyckie?
TAK, chyba największa oferta jeśli chodzi o takie handi z ogólniedostępnych, polskojęzycznych buków (zresztą sprawdź sam na stronie)
czy posiadaja zdarzenia ze dany pilkarz strzeli w danym meczu?
Czasami tak... zresztą sprawdź sam ;]
head to head na skoki narciarskie?
Tak, aczkolwiek na skoki lepszy jest inny buk - chociażby betgun, oferta w bet365 - taka sobie. Tak samo nie polecam bet365 do siatki i tenisa ;] do reszty sportów jak najbardziej (szczególnie do piłki, kosza (własne handi i suma punktów), hokeja, baseball'a)
- pozostałe:
to co wiem, bonus 100% do 100zl do obrotu po kurskie 1,8 ktory moze byc zlozony z kilku zdarzen, relacje live video, czat jako duzy plus (jesli sie myle to prosze o opinie na ten temat)
Bonus nie wiem jak z obrotem, relacje wideo fajna sprawa i działają płynnie na dobrym łączu (ja mam 4 MB i 1 MB i na obu działa ok ;]), czat w miarę sprawny, choć bywają lepsze ;]
jaka jest prowizja od wyplat? Wypłaty na MB bez prowizji, wypłata na konto bankowe - razn na 28 dni za free ;]
istnieje mozliwosc wplaty przez Przelewy24? Nie ;]
z gory bardzo dziekuje za pomoc, Pozdrawiam
Mi pokazuje 500 PLN kiedy che dokonac wplaty na konto, wiec 150 USD to i tak mniej ???? Z drugiej strony jak zmienie walute wplaty na USD to juz pokazuje mi.... 50 USD! Zagadaj wiec z supportem czy mozesz wplacic 100 PLN i dostac bonus.witam ponownie, mam problemy z depozytem do tego buka, chcialem wplacic kase na poczcie, wybralem forme wplaty jako przelew, po czym pokazuje mi sie ze jest to przelew zagraniczny i minimalna wplata to 150USD, czy jest mozliwosc wplaty do tego buka 100zl na poczcie i skorzystaniu z bonusa powitalnego, czy bet365 posiada konto w polskim banku?? prosilbym o w miare szybko odpowiedz bo chcialbym to jeszcze dzis zalatwic
na 100% bonus do pierwszego depozytu jest także jak wpłacisz przez MB. Sam niedawno wpłacałem.Czy bonus 100% dla nowych jest dla wpłaty z MB?
a)jeżeli 2 skreczuje w czasie meczu to rozliczają jako zwycięzcę 1 i odwrotnie czyli nie ma zwrotów jak się zacznie mecz(podobnie jak expekt,sportingbet czy np.buk naziemne)Mam pytania odnośnie tego buka:
a) Jak bukmacher rozlicza krecze?
b) Jeżeli nie korzystałem z bonusów to czy buk zażąda skanu dowodu ? Z tego co czytałem to weryfikacja dowodu trwa długo a chciałbym mieć w tym tygodniu jeszcze pieniądze ? Czy bukmacher zażąda odemnie skanu jezeli nie korzystałem z promocji/bonusów??
1- Krecz= zwrot, muszą rozegrać całe spotknie żeby rozliczyli zakłądMam pytania odnośnie tego buka:
a) Jak bukmacher rozlicza krecze?
b) Jeżeli nie korzystałem z bonusów to czy buk zażąda skanu dowodu ? Z tego co czytałem to weryfikacja dowodu trwa długo a chciałbym mieć w tym tygodniu jeszcze pieniądze ? Czy bukmacher zażąda odemnie skanu jezeli nie korzystałem z promocji/bonusów??
Jak w rejestracji konta na żonę wpisałeś taki sam adres zamieszkania i to same nazwisko - co w sumie wydaje się być logiczne;] i może jeszcze to samo IP (domostwo) to z miejsce się skumali o co chodzi. Zakładanie konta na dziewczynę - inne nazwisko, adres, bank itp to ma sens i przynosi określone korzyści;]
Specjalnie wziąłem notebooka i logowałem się z hot-spota na mieście nie z domu, żona ma podwójne nazwisko, a adres zamieszkania trochę zmodyfikowałem, podając nr domu/ mieszkania w drugiej formatce, żona ma konto w innym banku ...Jak w rejestracji konta na żonę wpisałeś taki sam adres zamieszkania i to same nazwisko - co w sumie wydaje się być logiczne;] i może jeszcze to samo IP (domostwo) to z miejsce się skumali o co chodzi. Zakładanie konta na dziewczynę - inne nazwisko, adres, bank itp to ma sens i przynosi określone korzyści;]