Skan dowodu wysyłasz po wpłaceniu kasy , a przez poczte nie wpłacisz $Panowie czy zwykłym przelewem na poczcie można wpłacić kasę na Bet365??
I kiedy ten skan dowodu trzeba wysłać,dopiero jak się kasę wpłaci??
Dokladnie to o scan poprosza Cie mailem wtedy gdy obrócisz depozytem, zeby juz moc grac za bonus.PRzynajmniej tak bylo w moim wypadku.Panowie czy zwykłym przelewem na poczcie można wpłacić kasę na Bet365??
I kiedy ten skan dowodu trzeba wysłać,dopiero jak się kasę wpłaci??
zaloz sobie MB robi konto sie chwile, a kozysci bardzo duzo, takze nie boj sie niczego.A jak najłatwiej przelać tam kasę jeśli nie mam Moneybookers??
o co w tym chodzi . kto to "gracz rekreacyjny" :-?10. Oferty bet365 są skierowane do graczy rekreacyjnych i bet365 może wedle uznania ograniczyć prawo udziału klientów do udziału w dowolnej promocji.
Wplacasz 500 dostajesz 500.Pierwsza rzecz musisz obrocic depozytem(w tym wypadku 500) po ako 2.0 potem pisalo sie maila o bonus, oni Cie poprosza o skan dowodu( w moim wypadku) i jak masz juz bonus to musisz nim obrocic 5 razy po ako 2.0( czyli 2500) czyli, zeby wyplacic to musisz postawic zaklady za laczna sume 3000 zł( w tym wypadku - mniejszy depozyt tym mniej trzeba) mozesz obstawiac single duble obojetnie.Mam pytanie
Planuje się zarejestrować, i nie wiem na czym polega dokładnie promocja.
Bo jest coś że za pierwszą wpłatę otrzymuję 100% aż do 500zł. Ale nie wiem jakie są dokładniejsze warunki, przeczytałem że kasę trzeba obrócić co najmniej 3 razy, ok ale minimalny kurs musi być chyba 2.0 zł (to prawda ? ). I jak już dokonam tej wpłaty to jak zdobyć ten bonus ?
Ps. w regulaminie wyczytałem coś takiego
o co w tym chodzi . kto to "gracz rekreacyjny" :-?
Wielkie dzięki i Pozdro !! :-D
Jeśli AKO wyjdzie 1,90 to po prostu kupon nie będzie liczony do obrotu.Ok, ale jeśli postawie kupon załóżmy co kurs wyjdzie 1.9 to on najwyżej nie będzie się liczył jako obrót ? Czy w ogóle nie mogę póki nie obrócę ?
I jeszcze jedno, jeśli wpłacę przelewem z konta bankowego (które jest założone na mnie) to chyba już nie muszę wysyłać skanu dowodu ? I na e-mail mam im wysłać ten skan czy gdzie ? :-?
Teraz sprawdzaja recznie przy wyplacie takze to nie przejdziechyba jest podobnie , bardzo nie dawno też obracełem po kursach 1.001 ????