Jaką polecacie grę w bet365 w której idzie coś wygrać, bo ja grałem w konie, ale nawet te z najniższym kursem zawodziły !!! ???
Edytuj człowieku posty edutuj ...a nie piszesz jeden pod drugim!Jaką polecacie grę w bet365 w której idzie coś wygrać, bo ja grałem w konie, ale nawet te z najniższym kursem zawodziły !!! ???
Zweryfikowali Ci juz ? Ja czekam od 30.01 i na razie lipa :-?Dziś zostałem poinformowany na live chacie, że weryfikacja dowodów trwa teraz do tygodnia!! ja już czekam 4 dni i nie zweryfikowane jeszcze...
1.gdy wpłacisz pieniądze to piszesz pani na czacie i ona ci go od razu podwoj, i wtedy będziesz miał 1000zł... najpierw chyba będziesz miał pieniądze zabierane z puli którą wpłaciłeś a jak już obrócisz wpłatą (czyli 3x 500zł) to wtedy będziesz musiał jeszcze obrócić bonusem też dokładnie 3x 500zł... jednym słowem musisz postawić obojętnie ile zakładów za łączną kwotę 3000zł i masz na to 3 miesiące...Witam. Mam pytanie do konpetentnej osoby bo kilku rzeczy nie rozumiem czytajac warunki bonusu?
1. Na jakiej zasadzie przyznawany jest bonus? Gdy wplace 500 zł automatycznie bede miał 1000 zł do grania czy moze jakos tak ze najpierw gram bonusem a jak przegram to dopiero za moje piniedze które wplacilem
2. Weryfikacja dowodów po założeniu konta, przy wplacie depozytu czy moze dopiero przy wyplacie?
3. Czy sa jakies problemy z obrotem bonusu? Czy normlanie ako 2 zł x3krotny obot?
Tego nie rozumiem: "Aby móc grać za Twój bonus, po prostu postaw zakłady za łączną kwotę Twojego depozytu na wybrany przez Ciebie sport i rynek. Przed możliwością wypłaty musisz trzykrotnie obrócić sumą depozytu i bonusu. Pierwszy obrót depozytem jest już wliczany do całkowitego obrotu."
To znaczy ze mam postawic bonusowe 500 zł na jedno spotkanie?
Z gory dzienx za odpowiedz
potwierdzam też mam... bez kitu świetny buk, w bahu tylko 10zł na urodziny chyba a tu aż 25zł :spokodfhgfh:"Piłka nożna ze wszystkich, głównych lig w Europie dostraczy wiele możliwości zakładów na żywo w ten weekend. Abyś mógł bawić się jeszcze lepiej, chcielibyśmy zaproponować Ci darmowy bonus PLN 25. Nie ma żadnych gwiazdek ani wymagananych depozytów; po prostu wejdź do sekcji 'Użytkownicy', z górnego menu rozwijanego wybierz 'Kod oferty w zakładach sportowych' i wprowadź kod oferty kończący się literami LQA67 wysłany do Ciebie za pomocą e-maila. Jeśli chcesz, abyśmy ponownie wysłali do Ciebie mail zawierający Kod oferty, kliknij na powyższe menu rozwijane i wybierz Oferty. Pamiętaj, że będziesz musiał obrócić swoim bonusem trzy razy, aby wypłacić środki."
no proszę, proszę ;] bonus tak za nic, bez okazji. Świetny buk, bez dwóch zdań ????
ja czekałem tydzien :jezora:Jak długo się czeka na weryfikacje konta? Wysłałem im dowód w niedziele i narazie nie ma odzewu z ich strony. Jaja sobie robią albo nie wiem o co chodzi.