>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Stary temat zbiorczy- Bet365

Status
Zamknięty.
kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
ja chciałem się dokładnie dowiedzieć o co chodzi z tym bonusem, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem.

- wpłacam załóżmy 100 zł
- przychodzi mi na e-mail kod pormocyjny
- stawiam na zakład te 100zł (może być kupon kombinacyjny ?)
- wygrywam i mam 200zł + bonus 100 zł

A jeśli postawie ten kupon i przegram te 100 zł, to co wtedy. Dostaje 100 zł bonusu ? I mam na koncie wraz 100 ?
Tak ?

Pytałem na innym temacie, ale nikt nie odpowiada, a to bardzo pilne, i chciałbym jak najszybciej wiedzieć.

Pzdr !

A 0

anczicz

Użytkownik
Wpłacasz 100zł podwajają Ci kase, wiec na koncie masz 200zł. Obrócic musisz bonus i depozyt za łączną kwote 600 PLN po kursie nie mniejszym niż 2. Czyli stawiasz sobie np. 6 singli z kursem 2 kazdy po 100zł i wtedy kase masz &quot;wolną&quot; czyli mozesz sobie spokojnie wypłacic ???? Kapejszyn :-D ?

kamilo100 0

kamilo100

Użytkownik
No tak ale w regulaminie pisało że trzeba postawić całą kasę na kupon o wartości depozytu
Bo jak by nie trzeba było to nie ma problemu wpłacam 100 zł, dostaje bonus drugie 100 zł i sobie gram tymi 200zł i daje stawki jakie chce ????

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Jak wchodze na depozyt to mam:
Kwota którą chcesz zdeponować PLN .................. (min PLN 10)
wiec 10zloty ????

M 0

michaelr

Użytkownik
Siema!
Czy można założyć kilka kont na bet365 na jednym kompie i grać również na jednym? Oczywiście są to oddzielne konta, zarejestrowane na inne osoby i inne konta bankowe.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Zawsze można grać. Ale jeśli korzystasz z bonusa to ryzykujesz utratą go. Bo pewnie chodzi Ci o uzyskanie kolejnego bonusa. Chyba, że masz zmienne IP to jakieś wyjście jest...

M 0

michaelr

Użytkownik
Mam w domu jednego kompa z internetem na którym ma założone konto już jedna osoba korzystająca z bonusa (powiem że łączy nas tylko jedne IP bo inne adresy zameldowanie i reszta pierdoł inna :p). Mam również i ja zamiar założyć konto na bet365 na tym samym kompie i czy nie będzie żadnych problemów później? Zastanawiam się jak to jest np. w kafejkach internetowych, gdzie jest również jedno IP a korzysta wielu userów z bet365...?

endriu19 0

endriu19

Użytkownik
Mam w domu jednego kompa z internetem na którym ma założone konto już jedna osoba korzystająca z bonusa (powiem że łączy nas tylko jedne IP bo inne adresy zameldowanie i reszta pierdoł inna :p). Mam również i ja zamiar założyć konto na bet365 na tym samym kompie i czy nie będzie żadnych problemów później? Zastanawiam się jak to jest np. w kafejkach internetowych, gdzie jest również jedno IP a korzysta wielu userów z bet365...?
przecież to jest proste... co z tego że masz jedno (nie zmienne ip) skoro masz inne hasło do konta jak i nazwę użytkownika... przecież bet to nie PSY że cię sprawdzą, a z resztą co by im to dało, to że dojdzie im jeszcze jeden user to będzie tylko dla nich ✅ więc na moje oko spokojnie otwieraj konto :spokodfhgfh:

adinl 0

adinl

Użytkownik
Dostal ktos z was drugi taki sam bonus (100%do 500zł) po wykorzystaniu raz juz go? bo slyszalem, ze nie ktorzy dostawali takie maile z ponownym wykorzystaniem bonusa.Czy to prawda?

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Nie spotkałem sie z czyms takim :]

Mam takie pytanie czy w Bet365 jest jakas promocja na Polec Przyjaciela albo cos takiego ?:spokodfhgfh:

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
ja mam pytanie czy nie ma ograniczenia czasowego co do tej kolejnej promocji 100%, bo w mailu nie znalazlem dokladnej daty do kiedy mam wplacic, czy jakbym za miesiac wplacil to tez dostane bonus po raz drugi 100% ?

L 72

loozer21

Użytkownik
Mam pytanie. Czy jesli wpłace i postawie 500zł kupon ako 2 i wygram 1000zł i 500zł bonusu mi dadza t bede mogł wypłacic te 1000zł a za 500 grac dalej(prosze nie pisac ze nie wygram tylko przegram tylko odpowiedziec na moje pytanie)

S 0

sebastian28

Użytkownik
Mam pytanie. Czy jesli wpłace i postawie 500zł kupon ako 2 i wygram 1000zł i 500zł bonusu mi dadza t bede mogł wypłacic te 1000zł a za 500 grac dalej(prosze nie pisac ze nie wygram tylko przegram tylko odpowiedziec na moje pytanie)
tak bedziesz mogl postawic

K 76

karlos83

Użytkownik
Tacy ludzie mnie rozwalaja. A czy Ty myslisz, ze bet365 to tak naprawde Polski Czerwony Krzyz i rozdaja po tysiacu na lewo i prawo ? Nie wyplacisz nic dopoki nie zrobisz obrotu to chyba oczywiste....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom