>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
kurde przydalby mi sie jakis kod, wiec jesli nie jest komus potrzebny a ma w zapasie to to chetnie przyjme (prosze wyslac na PW), zrabalem sprawe bo wygenerowalem tylko jeden kod a moglem wiecej, no ale coz i tak wyciagnolem z tych 5 euro ponad 60 i zostawilem sobie na koncie 5 ale pech chcial ze Auxerre dzisiaj zawalilo i sie wyzerowalem, tak wiec bardzo prosze jesli ktos ma niepotrzebny a bedzie taki uprzejmy to niech wysle na PW (gdyby byl potrzebny mail to [email protected] )

P.S&gt;

z gory dziekuje i pozdrawiam...

T 0

tomkasz

Użytkownik
kaczor i inni: ja dziś od 19krako91 kupiłem za 5zł bon na 5 euro z kampanii hiszpańskiej. Wszystko było OK i nawet kod przesłał pierwszy. Możecie z nim zagadać. Polecam.

menzel 3

menzel

Użytkownik
chce się zalogowac na starbecie a tu mi wyskakuje : your starbet account has been locked - co mam zrobić? I dlaczego tak się stało?

bodi 70

bodi

Użytkownik
chce się zalogowac na starbecie a tu mi wyskakuje : your starbet account has been locked - co mam zrobić? I dlaczego tak się stało?

nic nie zrobisz zamkneli CI RACHUNEK widocznie miales wiecej kont lub cos w tym stylu :-?

menzel 3

menzel

Użytkownik
to było moje pierwsze konto... i nic jeszcze nawet na nim nie robiłem - mogę założyć konto na innym komputerze? powiedz mi co najpierw - czy zalozyc i aktywowac na starbecie czy najpierw na tym drugim i maila wyslac?

a moze ma ktoś konto niepotrzebne z 5 euro do odstapienia?
bylbym wdzieczny

bodi 70

bodi

Użytkownik
to było moje pierwsze konto... i nic jeszcze nawet na nim nie robiłem - mogę założyć konto na innym komputerze? powiedz mi co najpierw - czy zalozyc i aktywowac na starbecie czy najpierw na tym drugim i maila wyslac?

bylbym wdzieczny

a miales tam jakas kase co ci zamkneli to konto? moim zdanie najpierw napisz do nich czemu zamkneli jak to 1 i jedyne konto na ta osobę.
z tego co sie orientuje u nich nie ma ograniczen ze 1 konto z 1 IP, chyba możne byc wiecej kont zalozonych z 1 IP tylko na inne osoby i dane

menzel 3

menzel

Użytkownik
nie rozumiem tego, ale zaloze sobie inne konto na drugim kompie

bodi a może ty masz do oddania jakiegoś bonusa - byłbym bardzo wdzięczny - albo może znasz kogoś kto może mieć?

D 0

denas

Użytkownik
wyslij do nich skan dowodu albo paszportu,to ci odblokuja...

bylbym wdzieczny

adi705 0

adi705

Użytkownik
no tak skan jest potrzebny do potwierdzenia autentycznosci twoich bdanych osobowych jak im wyslesz to odblokuja . Nie wiem przypadkiem czy to rowniez nie moze byc zdjecie dowodu zrobione w dobrej rozdzielczosci aparatem cyfrowym ale jesli sie myle prosze mnie poprawic.puszukaj kogos ze skanerem wyslij i po sprawie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom