fanatyk1916
Użytkownik
Ja zagrałem tak :Problem polega na tym, że ktoś coś tam napisze, ale nikt nie podał konkretnego typu na Legię, a jak... znajdzie się taki odważny niech poda typ i bardzo proszę o stawkę jaką gra w stronę Legii. Ja nie będę się śmiać.
Legia wykorzysta rzut karny 19,00 za 2,50 Ł
Legia wygra 15,00 za 6Ł
remis lub Legia 4,00 za 10Ł
i jak chcesz to się śmiej ???? ale zachęcam do przeczytania tego artykułu :
"....Z czego się śmiejecie? Z siebie samych się śmiejecie!
Tak, z samych siebie się śmiejcie. Widziałem wpisy kibiców z Poznania, Krakowa, Białegostoku i wielu innych miast naszego kraju. Najzabawniejsze były wpisy kibiców Cracovii. Śmiechu z ich strony było co niemiara. Czy wy zapomnieliście, że przed chwilą dostaliście wpierdol od amatorów z 349. miejsca w rankingu UEFA? Czy zapomnieliście, że w XXI wieku nie osiągnęliście nic? A nie, przepraszam zdobyliście vice-mistrzostwo juniorów, ukłony. Jeśli ktoś skompromitował nasz kraj w pucharach na arenie międzynarodowej w tym sezonie, to byliście to wy. Głosy z Białegostoku też padały, wy pewnie również zapomnieliście o tym, że całkiem niedawno odpadaliście z potęgą futbolu z Nikozji. Waszych dobrych występów w międzynarodowych rozgrywkach nie przypominam sobie. Poznań? W Poznaniu też zapomnieli jak „ich” Amica Wronki dostawała w fazie grupowej Pucharu UEFA? To może przypomnimy wyniki z 2004/2005, kiedy w grupie z Rangers, Auxerre, Grazer AK wykręcili bajeczny bilans 3-16. Nie pasują wam wspomnienia z Amica? Spokojnie. O 3:0 z AIK Solna też pamiętam. Tak można wymieniać każdej drużynie, kolejno z Piastem Gliwice, Wisłą i tak dalej.
Nie mam zamiaru tego robić. Poziom wariactwa osiągnął maksymalną wartość. Fakty są takie, że przyjechała jedna z najlepszych drużyn świata, ograła naszego mistrza jak chciała, nic nadzwyczajnego. Jesteśmy krajem trzeciego świata, jeśli chodzi o futbol klubowy. Pasujemy do Ligi Mistrzów, jak Jacek Gnój (pozdrawiam Cię, przyjacielu) do występu w Top Model. Tymczasem wszyscy ogłosili „kompromitację”. Legia swój cel osiągnęła, weszła do Ligi Mistrzów. Zgarnęła niebotyczną kasę, teraz może zgodnie z planem dostać wszystkie mecze po 0-6, wy się znowu pośmiejecie, a oni za chwilę za tę kasę wyciągną waszego najlepszego zawodnika z zespołu.
Na drugi raz, kiedy znowu zaczniesz się śmiać, że twój znienawidzony klub z Warszawy przegrywa z drużyną, która tyle samo, a może nawet więcej ograłaby was. Zastanów się drogi kibicu, nad tym co osiągnął twój klub w porównaniu z Legia w ostatnich latach w rozgrywkach ligowych, jak zaprezentował się Ttwój klub w rozgrywkach międzynarodowych (o ile w ogóle mieliście okazję ku temu), a na samym końcu spójrz na wasz bilans ostatnich pięciu spotkań właśnie z Legia.... "