>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Snooker - typki

Status
Zamknięty.
fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Finał

Ryan Day - Shaun Murphy 2 1.60

No finał ,w którym zagraja dosyc nie oczekiwani gracze ,choc Murphy nie az tak wkoncu to mistrz swiata z przed dwóch lat.Widać ze ma aspiracje powtórzyc ten rezultat.Na malcie jak narazie gra naprade bardzo niezle pokonało odpowiednio Waldena ,Lee ,Dotta i dzis Ali Cartera.Jesli chodzi o Walijczyka to ten finał moim zdaniem jest bardzo nieoczekiwany ,w tym roku niezaliczył chyba ani jednego udanego turnieju aż do Malty .Musiał nawet rozgrywac o jedno spotkanie wiecej bo jest w rankingu dosyc nisko.Do finału pokonał : Jogia ,Hawkinsa ,O&#39;Briena, kinga bardzo gładko ,no i dzisz Ebdona.Jeden jak i drugi wygrali swoje pojedynki połfinałowe po 6-3 niestety nie miałem okazji dokałdnie ogladać tych połfinałów .Zobaczyłem tylko urywki.Moim zdaniem ten finał bedzie stał na przecietnym poziomie,sadze ze Wygra Anglik ,bo jest bardziej doswiadczonym graczej a tacy zazwyczaj wychodza zwyciesko z finałów .Daya jest to najlepsze osiagniecie w życiu ,jego najlepszym rezultatem był zaledwie cwiercfinał.W finałach raczej nie wygrywaja zawodnicy którzy osiagneli najlepszy wynik własnie w danym turnieju ,moim zdaniem w decydujacych momentach czesto zjada ich trema.Murphy juz nad ta rema panuje na bank.Ale raczej Rayan nie.Wiec pojde za ciosem i postawie na Anglika.Bedzie to jego dotarcie do ważniejszych turnieii,bo jego najlepszym rezultatem w tym sezonie był cwiercfinał i to na poczatku sezonu.To jest moje zadannie na ten mecz.Czekam na wasze komenty interesuje mnie ,czy tylko czy ktos ma moze inne zdanie.Kursów na mecz jeszcze nie znam przegladałem expa ,gb niebyło zobacze rano.Narazie taka jest moja wizja tego meczu.

poZdro fcbialas

emde 0

emde

Użytkownik
Finał

Ryan Day - Shaun Murphy 2

Day wczoraj w ładny sposób pokonał Ebdona choć miał parę małych błędów ale myślę tak samo jak ty że dzisiaj nie wygra z Murphy&#39;m ???? Pewna 2

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Malta Cup
Podane typy 7
frafione 5 ✅
skutecznosc 71%
sredni kurs 1.54

11 lutego zaczyna sie kolejny turniej Welsh open.

emde 0

emde

Użytkownik
11 lutego zaczyna sie kolejny turniej Welsh open.
Zgadza się to tylko tydzień ???? zaczynamy w najbiższą niedziele

A co do finału to myślałem że R. Day bardziej się postara i będzie wyrwnany pojedynek lecz Murphy zdeklasował rywala już w pierwszych frame&#39;ach ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
No zaczyna sie WO.Narazie 4 runda albo inaczej ostatnia 48.Na jutro jest wiele spotkań.A gdy jest ich tyle można powiedziec ze łatwo cos wybrac lecz można też łatwo podpasc bo to dopiero pierwsze rundy ,niewiadomo kto w jakiej formie.

Holt M. v Walden R. 1 1.95

Pierwszym moim typem na jutro na sesje przedpołudniową czyli o 13.00 jest spotkanie Holta i Waldena.Buk niby daje wieksze minimalnie szanse temu drugiemu .jednak sadze ze tu faworytem jest Holt.W tym sezonie nie osiagneli niczego wielkiego.Jesli moge to przytocze ostatni turniej na Malcie gdzie Walden przegrał 5-4 z pózniejszym triumfatorem Murphym , a Holt pokonał O&#39;Sullivana ,a nastepnie przegrał po zacietym boju z Hendrym.Spotkanie to chyba bedzie najbardziej zaciete ,bo spotykaja sie zawodnicy o podobnych predyspozycjach.Holt jest 20 w rankingu a Walden na 33.Holt jest rozstawiony w tej rundzie ,natomiast Walden rozegrał jeden mecz gdzie pokonał gładko Pettmana.Holt miał abrdzo udany zeszły sezon ,mam nadzieje ze bedzie chiał nawiazac troche ,a na bank bedzie musial wczesniej pokonac Waldena.Daje temu typkowi 70 %.

Bingham S. v Delaney J 1 1.35
Na jutro to jest chyba najwiekszy pewniaczek.Jeśli wogole mozna mowic o takowych.Własciwie tego Delaney nieznam praktycznie ,co o nim moge powiedziec ze w rankingu jest 64 i widac minimalne postepy w rankingu w ostatnich latach.Jego najlepsze osiagniecie to najleppsza 48 czyli własnie ta runda.oczywiscie musiał sie przebijac przez kwalifikacje gdzie pokonał Spick oraz dosyc znanego Campbell 5-4.Do tego z tego co patrzyłem to Delaney robił maxymalnie breaki 80 pkt.sadze ze takie breaki zdecydowanie nie wystarcza na bardziej utytułowanego Stuarta Binghama.Typ wchodzi w 90% ,moim zdaniem warto grac ,choc jak juz mowiłem poczatkowa runda wiec ja wole zagrac troche ostrozniej.

McManus A. v Lawler R. 1 1.70
McManus to jest jeden z moj ulubionych graczy.Ostatnio troche spadł w rankingu.Lecz w tym sezonie juz grał dosyc niezle w UK doszedł do 1/16 .Jednak jego najwiekszym osiagnieciem w tym sezonie był awans do półfinału Grand prix ,gdzie przegrał z pozniejszym truimfatoruem Australijczykiem Robertsonem.lawler jest to gracz jakże inny dla mnie ,bardzo nie lubie tego gracza ,przypomina mis ie pojedynek jego z Antonym Hamiltonem gdzie go pokonał ,a ja stawialem własnie na Antka .Do tego ten zawodnik w tym sezonie raczej kiepsko startuje jak prawie zawsze ,w UK zaszedł zaledwie do 2 rundy.A na Malcie przegrał w pierwszej rundzie.To jego najlepsze osiagniecia...czy jednak to mozna uwazac za osiagniecia raczej nie,ja sadze ze powinnismmy to nazwac wystepy.Lawler pokonałwe wczesniejszej rundzie Jamiego Burnetta 5-3.Moim zdaniem ten zawodnik nie bedzie miec szans z o niebo lepszym Alanem McManusem,którego stac na naprawde niezły wynik jesli sie postara.Bo ten zqawodnik ma potencjał ,a kursik 1.70 biore z pocałowaniem reki.Naprawde jak dla mnie kurs 1.70 na ten mecz jest bardzo wysoki ale nalezy sie tylko z tego cieszyć.Moim zdaniem ten typek wchodzi w 75 %.

Bond N. v Wenbo L. 1 2.30
Na jutro wypatrzyłem sobia taka mini niespodzianke na niezły kurs.Dziwi mnie ten kurs na bonda zawodnik bardziej utytułowany od Wenbo który w rankingu jest dopiero 68 a do tego turnieju musiał sie przedzierac od pierwszej rundy.Troche to swiadczy o tym zawodniku ze jest to zawodnik bardzo przecietny ,który czasem zaliczy jako taki wystep .jednak w tym sezonie nie popisał sie jakims dobrym wystepem.Swoje wystepy konczył bardzo szybko i moim zdnaiem bedzie i tym razem.Bond w tym sezonie też jakos nie wyrózniał sie bardzo lecz w porównaniu .bond w tym sezonie też bardzo przecietnie odpadał raczej szybko ale spotykał sie z lepszymi przeciwnikami.Jesli w tym sezonie chce powalczyc ,to ma wygrac skim jak nie z Chinczykiem.Dla mnie kurs 2.30 to jest jakie snieporozumienie i chyba to trzeba to traktowac jako podpucha ze strony buka.Dla mało niedoswiadczonych graczy ,jednak chyba każdy inteligentny gości widzac taka róznice w rankingu postawił by na Nigela.Moim zdaniem typek wchodzi w 68%.A taki kurs to naprawde piekna rzecz.

To sa moje propozycje na sesje przedpołudniową.

volky 0

volky

Użytkownik
Holt M. v Walden R. 1 1.95 jeszcze nie skończył ale będzie ⛔
Bingham S. v Delaney J 1 1.35 ✅
McManus A. v Lawler R. 1 1.70 ✅
Bond N. v Wenbo L. 1 2.30 ✅ jestem pod wrażeniem

Widze ze w tym dziale siedzą mistrzowie w tym temacie . Ja dziś dowiedziałem sie dopiero co to snooker Bingham i Mcmanus pokazali jak sie gra hehe i wygrywa :jupi:

ps żeby nie było ze nikt nie komentuje ;)

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Gray D. v Woollaston B. 1 1.55

Jedyny mój typ na dziś wieczór to pojedynek Graya i Woollastona.Moim zdaniem ten typ jest najbardziej prawdopodobny.Jednak w tym sezonie Gray nie osiagał jakis dobrych wyników .Jednak czesto miał pecha wpadajac na bardzo dobrych przeciwników , grand prix przegrał z O&#39;Sullivanem 5-2.Nastepnie w UK pojechał najpierw Barrego Pinchesa ,lecz w nastepnej rundzie przegrał ze wyżej notowanym Stevensem.Na Malcie przegrał 4-5 z Higginsonem który prezentował sie całkiem nieźle .Z tego co widać to Gray z mniej utytułowanymi graczami ,albo przegrywa minimalnie.Moim zdaniem powinnien wygrać z Woollaston który w rankingu jest dopiero 75 ,a jego nazwisko słyszałem chyba ze dwa razy .A jego postaci jeszcze nie widziałem.Woollaston jest to naprawde bardzo mizerny zawodnik,w tym sezonie najdalej zaszedł w Northern Ireland i tak praktycznie nie osiagna tam nic.Na Mlacie rzegrał w pierwszej rundzie z Trumpem.W tym turnieju startował w pierwszej rundzie i pokonał Paul Davison Shokat Ali (tego to nie znam ) i dosyc mocnego O&#39;Briena.Do tego w tych meczach co rozgrywał to ani razu nie zrobił breaka powyzej 100 pkt,to wazny czynnik.Widac ze wygrał ale jakos nie za bardzo efektownie ,moze było to efektywne ale raczej nie wystarczy na Graya .Moim zdaniem ten typek wchodzi w 82%.Moim zdaniem warto zagrać ,sam to gram ,zobaczymy jak pojdzie w sesji wieczorne.

poZdrawiam fcbialas

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Holt M. v Walden R. 1 1.95 ✅

Bond N. v Wenbo L. 1 2.30 ✅
Tak sie trzepie kase 4 na 4 pieknie .
Dzieki za komenta bo czasem wydaje mi sie ze pisze do samego siebie.
volky spisałes Holta na straty a on pieknie wygrał pod koniec.

qbson 0

qbson

Użytkownik
Holt M. v Walden R. 1 1.95 jeszcze nie skończył ale będzie ⛔
Bond N. v Wenbo L. 1 2.30 ✅ jestem pod wrażeniem
chyba za wcześnie przekreśliłes pierwszy typ ???? ...
Dzisiaj po raz pierwszy obstawialem snookera i widze ze dobrze zrobilem ... podziekowania dla fcbialas&#39;a za dwa typy ???? jeden dodałem sobie sam ????

Na wieczór postawie dwa spotkania :
D.Gray-B.Wollaston 1,57
J.Wattana-D.B.Gilbert 1,75

Zadnych analiz nei bede robil bo sie na tym nie znam ... prosze o jakieś uwagi co do typu nr 2

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
King M. v Greene G. 1 1.55
Jednak w ostatniej chwili daje na tego zawodnika .sorki ze bez analizy.King w tym sezonie spisuje sie naprawde bardzo dobrze .Półfinał w grand prix. 75 % daje temu typkowi.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Day R. v Judge M. 1 1.30
Na jutro widze tylko taki typek.Niby po kursie widac bardzo pewny, w tym turnieju narazie kursy w okolicy 1.30 wchodziło bez problemu.Jednak wiadomo wszystko sie może zdarzyc .Jednak jesli tu day nie wygra o bedzie załamka.powiem tylko że Day doszedł w ostatnim turnieju do finały ,gdzie przegrałze swietnie dysponowanym Murphym.Day 12 w rankingu ,ale ten sezon naprawde bardzo dobrze mu idzie ,jest w formie .Judge 34 w rankingu,powiem tylko że przegrał w pierwszej rundzie na malcie .Widać troche róznica jest.Moim zdaniem mozna by zagrac z handi na Daya ale to jest na Baw.Sorki dzis sie już nierozpisuje póżno troche trzeba sie połozyc spac.

poZdro

J 0

jacu131

Użytkownik
Dzięki za wczorajsze typki, 1szy raz obstawiałem snookera ????

Btw w jakim buku grasz? Postawię na Daya w Expekcie po kursie 1.33.

EDIT:
I w bet-at-home po 1.35 ;)

look 0

look

Użytkownik
Dzięki fcbialas :spokodfhgfh:
Ostatnią kasę postawiłem na McManusa i Binghama. Gdyby nie ty to chyba bym sobie dał spokój na jakiś czas.
Z drugiej strony dobrze, że Cie nie posłuchałem i nie zagrałam za małą kasę tak jak radziłeś w typach dnia :mrgreen:

Widzę, że wiedzę na ten temat masz ogromną!!!

PS Jak tam Twój bonus z Betwaya?
Jak tak typujesz to go już pewnie z pięć razy obróciłeś :grin:

marc0 202

marc0

Użytkownik
Ding Junhui v Jamie Cope 1 @ 1.40

Na dziś oprócz Ryana Daya proponuje typ na Dinga. Jest to pojedynek dwóch młodych i utalentowanych graczy. Cope to gracz grający agresywnie i ostro do przodu. W poprzednich sezonach nie odgrywał znaczącej roli i z reguły był po za pierwszą 50 rankingową.Aktualny sezon jest w jego wykonaniu bardzo dobry, o czym świadczy 21 lokata w rankingu lecz jego dzisiejszy rywal jest graczem z &quot;wyższej pułki&quot;. Dziewiętnastoletni Chińczyk dysponuje ogromnym potencjałem, już teraz jest świetnym graczem i ma szanse stać się wielką gwiazdą. Jest graczem bardzo pewnym siebie, bezwzględnym i konsekwętnym a jedynym minusem jest dosyć nie dojrzał zachowanie przy stole. Ding z pewnością ma wielkie ambicje i nie sądze by odpadł już w tej fazie rozgrywek. Ostatni turniej był dla niego nieudany, odpadł w I rundzie z Maguirem. Mam nadzieje, że otsząsnął się już po finale Masters, gdzie przegral z O&#39;Sullivanem i jest w pełni gotowy na rozpoczęcie walki w Welsh Open. Chińczyk pokaże dziś swą klase i to wygra, lecz Cope napewno będzie stawiał opór. Nie mam wątpliwośći co do typów na Daya i Junhuia, daje duże szanse na wejśćie obu typów.

maciek90 306

maciek90

Użytkownik
Zgadzam sie z typami moich poprzedników co do Daya i Dinga. A od siebie dorzuce jeszcze to:

Doherty K. - Swail J. 1 1.45

Ken Doherty jest obecnie na 1 miejscu w rankingu (prowizorycznym oczywiście) a jego przeciwnik Joe Swail na 19. Doherty pokazuje się ostatnio z bardzo dobrej strony i potwierdza że jest w niezłej formie. W mastersie odpadł w ćwierćfinale po bardzo zaciętym meczu (5:6) z późniejszym zwycięzcą O&#39;Sullivanem, na Malcie również doszedł do ćwiercfinału i tam musiał uznać wyższośc Ebdona. Natomiast Swail odpadł już w 2 rundzie UK, na Mastersie go nie było podobnie jak na Malcie. Doherty gra świetnie taktycznie i myśle że nie powienien mieć tutaj większych problemów z pokonaniem &quot;przeciętnego&quot; Swaila. Stawiam na 5-2 dla Dohertego ;-)

Na dzisiaj proponuje zagrać również Stephena Lee oraz Johna Higginsa.

P.S To moja pierwsza analiza więc może niezbyt udana także nie bijcie ;-) Ale snookerem interesuje się juz od kilku lat.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom