Chłopie no co Ty chyba nie bedziesz siebie obwiniał podales typy a nikomu przeciez nie kazales ich odpisywac ... więc nie masz co sie zamartwiac ... Pozdrawiam i czekam na dalsze typy ???? ???? ????Wiem ,racja porażki trzeba przyjmowac z pokorą .lecz to nie chodziło o ranking taki zawodnik jak Day w tym seoznie grał naprade bardzo dobrze i tu taka w topa.Dobra zastanowie sie ,ale widziałem ze sporo ludzi stawiało na ten mecz i wtopiło i wiem ze to troche moja wina.
Zgadzam sie jak najbardziej z Toba-mysle ze limit niespodzianek zostal juz przekroczony :spokodfhgfh:Ja również wtopiłem na Dayu(kolejna niespodzianka...), ale myśle, że stawiając na Higginsa i Junhuia to odrobie bo ileż może być tych niespodzianek ?
masz racje...to co sie dzieje w tym turnieju przechodzi wszelkie granice :!: dzisiaj Ebdon mi zawalił kupon :;/: hmmm no nic ide spać jutro wstane to coś pomysle....pozdroheh zastanowie sie czy nie grać teraz przeciwko faworytą
Ogromnie sie ciesze po dwa główne mecze weszły do tego mój delikatny typ na Maguire wszedł 5-3.Mam andzieje że forma wraca.Maguire S. v Doherty K. Więcej niż 7,5 freamów 1.65
Na ten mecz kursy idealnie równe.Choc troche wyzszy powinnien byc na Maguire.Jak dla mnie Doherty w tym sezonie ga niezle.A Maguire też solidnie.Według statsów wygra Doherty ,jednak przeczucie mówi mi ze wygra Maguire,byc moze ze to jednae z moich ulubienych zawodników.poczytałem troche i stwierdziałem ze na poczatek wygra Doherty i potem chciałem zagrac na przeczucie czyli Maguire i jednak zdecydowałem sie nie grać i proponuje overek powinnien wejśc ,bo zacieta walka powinna byc choc czesto sa wyniki 5-0.Jesli miał bym stawiac na zawodnika to był by to raczej Maguire choc naprawde 1/10.
Murphy S. v Burnett J. 1 1.20
typek musi wejść poprostu ,wygrał "malte" i pokonał copa 5-0 dla mnie 90%.
poZdro
Cudnie .Jestem najbardziej dumny z dokładnego wyniku.Murphy S. v Maguire S. 2 2.10
Więcej niż 7,5 kurs 1.80
dokładny wynik 3-5 kurs 7.00