>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Snooker - typki

Status
Zamknięty.
maciek90 306

maciek90

Użytkownik
Day 0-4 :wowsdf: a więc już raczej sie nie podniesie :;/: Kurde a taki ładny kupon miałem :zy3ou: Ehhhh

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
kurde sorki za ostatnie 3 typki , jestem naprawde w szoku .Chyyba dzis wieczór zapytpuje sam sobie zobaczymy co z tego wyjdzie.Nieche was narazac na kolejne wtopy.

poZdrawiam

S 0

stempel

Użytkownik
Oj, wtopy wtopami, to się zdarza, dziś jakoś ranking w typowaniu zupełnie nie pomaga ???? . Na razie doherty tylko nie zawodzi. Ale typami możesz się podzielić i tak jesteś zdecydowanie najlepszy ???? . A wpadka może się zdarzyć każdemu, raz na wozie, raz pod wozem ???? .

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Wiem ,racja porażki trzeba przyjmowac z pokorą .lecz to nie chodziło o ranking taki zawodnik jak Day w tym seoznie grał naprade bardzo dobrze i tu taka w topa.Dobra zastanowie sie ,ale widziałem ze sporo ludzi stawiało na ten mecz i wtopiło i wiem ze to troche moja wina.

poZdrawiam

marc0 202

marc0

Użytkownik
Ja również wtopiłem na Dayu(kolejna niespodzianka...), ale myśle, że stawiając na Higginsa i Junhuia to odrobie bo ileż może być tych niespodzianek ? ;-)

qbson 0

qbson

Użytkownik
Wiem ,racja porażki trzeba przyjmowac z pokorą .lecz to nie chodziło o ranking taki zawodnik jak Day w tym seoznie grał naprade bardzo dobrze i tu taka w topa.Dobra zastanowie sie ,ale widziałem ze sporo ludzi stawiało na ten mecz i wtopiło i wiem ze to troche moja wina.
Chłopie no co Ty chyba nie bedziesz siebie obwiniał podales typy a nikomu przeciez nie kazales ich odpisywac ... więc nie masz co sie zamartwiac ... Pozdrawiam i czekam na dalsze typy ???? ???? ????

palik 0

palik

Użytkownik
Ja również wtopiłem na Dayu(kolejna niespodzianka...), ale myśle, że stawiając na Higginsa i Junhuia to odrobie bo ileż może być tych niespodzianek ?
Zgadzam sie jak najbardziej z Toba-mysle ze limit niespodzianek zostal juz przekroczony :spokodfhgfh:

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
W celu lekkiego zbadania ,czy dalej beda takie niespodzianki.typki nie radze nikomu grac ,bo typki raczej nie sa przeanalizowane.Sorki ze bez analiz ale to tylko w celu sprawdzenia ,nie bede wliczał do statystyk.

Carter A. v Bingham S. 2 1.95
Robertson N. v Holt M. 1 1.50
Junhui D. v Cope J. 1 1.40 (tu najwieksza zagadka jak sie spisze chińczyk)
Jak mowiłem typki tylko na sprawdzenie.Bo cos te typki oglnie nie pewne .Dziwne troche mecze.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Hamilton A. v Perry J. 2 1.70
Na jutro przygotowałem taki typek.Doysc pewny na papierze ,jednak jak to widac ostatnio kompletnie nic nie jest pewne ,higgins przegrał nawet.powiem moze kilka słow o zawodnikach Perry w tym sezonie prezentuje sie nawet niezle w uk doszedł do cwiercfinału ,W grand prix tez był w cwiercfinale gdzie przegrał gładko z snem rzeżnika czyli Copem który dzis pokonał Dinga.Na malcie zaliczył raczej kiepski występ.Teraz przejdźmy do Antonego ,w tym sezonie gra fatalnie ,praktycznie przegrywa wszystko cco można miec do przegrania.Na poczatku sezonu stawiałem ze moze cos zawojowac lecz ,widz ze narazie jest zawodnikiem bez formy.Perry jest wyżej w rankingu ,lecz teraz ranking kompletnie nic nie mowi.moim zdaniem typek powinnien wejść o ile sie nie obudzi jakims cudem Hamilton .Jednak ja nie wierze żeby wygrał to spotkanie .Perry to solidny zawodnik w pierwszej rundzie pokonał gładko Parrotta jednak ,on bardziej zajmuje sie komentowaniem meczy w telewizji niz graniem.Troche nieoczekiwanie Hamilton jest w tym spotkaniu zawodnikiem rozstawionym .Jednak ja daje na Perrego.Mam nadzieje ze to wjedzie ,Jesli nie to zastanowie sie czy bede dalej podawac typki ,bo narazie taka skutecznośc to hańba.

poZDro fcbialas

maciek90 306

maciek90

Użytkownik
no mi dzisiaj nic nie powchodzilo poza Dohertym i Maguirem :;/: jutro może coś postawie ale to jeszcze zobacze bo widze ze ten turniej jest jakiś nieprzewidywalny a narazie to ide spać ???? pozdro

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Hamilton A. v Perry J. 2 1.70 ⛔
To jest nieprawdopodobne co sie dzieje ,może nie konkretnie ten mecz ,ale dzis kolejna niespodzianka Ebdon wygrywał 4-1 by ostatecznie przegrac 5-4.heh zastanowie sie czy nie grać teraz przeciwko faworytą.

maciek90 306

maciek90

Użytkownik
heh zastanowie sie czy nie grać teraz przeciwko faworytą
masz racje...to co sie dzieje w tym turnieju przechodzi wszelkie granice :!: dzisiaj Ebdon mi zawalił kupon :;/: hmmm no nic ide spać jutro wstane to coś pomysle....pozdro

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Maguire S. v Doherty K. Więcej niż 7,5 freamów 1.65
Na ten mecz kursy idealnie równe.Choc troche wyzszy powinnien byc na Maguire.Jak dla mnie Doherty w tym sezonie ga niezle.A Maguire też solidnie.Według statsów wygra Doherty ,jednak przeczucie mówi mi ze wygra Maguire,byc moze ze to jednae z moich ulubienych zawodników.poczytałem troche i stwierdziałem ze na poczatek wygra Doherty i potem chciałem zagrac na przeczucie czyli Maguire i jednak zdecydowałem sie nie grać i proponuje overek powinnien wejśc ,bo zacieta walka powinna byc choc czesto sa wyniki 5-0.Jesli miał bym stawiac na zawodnika to był by to raczej Maguire choc naprawde 1/10.

Murphy S. v Burnett J. 1 1.20 typek musi wejść poprostu ,wygrał &quot;malte&quot; i pokonał copa 5-0 dla mnie 90%.

poZdro

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Maguire S. v Doherty K. Więcej niż 7,5 freamów 1.65 ✅
Na ten mecz kursy idealnie równe.Choc troche wyzszy powinnien byc na Maguire.Jak dla mnie Doherty w tym sezonie ga niezle.A Maguire też solidnie.Według statsów wygra Doherty ,jednak przeczucie mówi mi ze wygra Maguire,byc moze ze to jednae z moich ulubienych zawodników.poczytałem troche i stwierdziałem ze na poczatek wygra Doherty i potem chciałem zagrac na przeczucie czyli Maguire i jednak zdecydowałem sie nie grać i proponuje overek powinnien wejśc ,bo zacieta walka powinna byc choc czesto sa wyniki 5-0.Jesli miał bym stawiac na zawodnika to był by to raczej Maguire choc naprawde 1/10. ✅

Murphy S. v Burnett J. 1 1.20 ✅
typek musi wejść poprostu ,wygrał &quot;malte&quot; i pokonał copa 5-0 dla mnie 90%.

poZdro
Ogromnie sie ciesze po dwa główne mecze weszły do tego mój delikatny typ na Maguire wszedł 5-3.Mam andzieje że forma wraca.
Brawo do tego temat ma już 4000 wyswietleń no miło

poZdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
No niestety nie doczekałem sie kursów ,no szkoda na jutro mecze sa bardzo &quot;smieszne&quot; sa pojedynki bardzo mocne i dwa troche słabsze.Dla mnie te mecze sa w wiekszości no bet jednak jak bym miał kursy było by troche lepiej .No w tym momencie nie mam pojecia czo by postawić.Jedyne co moge zaproponować to overki ,zalezy jaka bedzie bariera jesli bedzie 7.5 to spokojnie mozna zagrac ,tylko trzeba jeszcze dobrac najlepsze spotkanie ale to chyba nie ebdzie trudne bo wynik przynajmnaiej 5-3 czesto pada.Może wcześniej wstane i czegos poszukam ,no zobaczymy w najgorszym przypadku cos zaproponuje na godzine 20.00
poZdrawiam

qbson 0

qbson

Użytkownik
A.Carter-A.Higginson 2 2,38 1:5 ????

Higginson od początku turnieju idzie jak burza i własnie dlatego stawiam na niego. Poza tym nie jest faworytem w tym spotkaniu a jak juz wszyscy zdarzyli zauwazyc ten turneij do faworytow nie należy przynajmniej nie wszystkich ...

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Murphy S. v Maguire S. 2 2.10
Dziś postanowiłem napisac analize do bardzo ciekawie zapowiadajacego się spotkania.Teraz już doskonale wie że każdy może wygrać z każdym i nie ważne czy buki dają na kogoś wiekszy kurs (czyli daja zawodnikowie wiecej szans).Niekiedy rzeczy dzieja się niesamowite.Dziś po bardzo długich namysłach proponuje Zagrac na Szkota czyli Maguire.Zawodnik swojego czasu ,t.z w tamym roku jego forma &quot;eksplodowała&quot;.Był nawet na 3 miejscy w rankingu ,w tym sezonie gra jak narazie bardzo dobrze w pierwszym jego meczu pokonał Alana McManusa bardzo pewnie 5-0 a ,ten zawodnik to nie jest jakimś chłopcem do bicia.I wczoraj rozegrał mecz z Dohertym i wygrał 5-3 .Doherty niby w tym sezonie notował lepsze wyniki i dlatego widac ze przy typowaniu warto patrzeć na obecna forme czy też niekiedy na własną intuicje.Moim zdnaiem Maguire ma spore szanse nawet wygrać ten turniej ,bo nieby w połfinale bedzie czekac na niego słabszy zawodnik.Co do Murphego jak wiadomo wygrał Malte cup turniej który był rozgrywany około 15 dni temu.Murphy powinnien być jeszcze na fali tego zwyciestwa bo forma narazie ma tez bardzo dobrą w poprzednich meczach spotykał się najpierw z Copem 5-0 bardzo pewnie a nastepnie Burnetta z którym się meczył i wygrał ostatecznie 5-4 ,lecz Murphy bodajże przegrywał juz 2-0 i zdołał sie podnieść ,tu widać jego siłę.Jesli chodzi o wyniki Murphego w tym sezonie w UK przegrał swój pierwszy mecz własnie z Mcmanusem którego pokonał ,a w Northern Ireland doszedł dosyc daleko i zaliczył cwiercfinał.Jeszcze powiem moze kilka słów o ostatnich wynikach Maguire w tym sezonie w UK doszedł do 1/16 gdzie przegrał z Roonim, i to był jego niby najlepszy wynik w tym sezonie ,na Malcie przegrał też w 1/16 z nieobliczalnym Ebdonem.Moim zdaniem mecz bedzie bardzo zaciety wynik bedzie penie gdzies 5-4 ,5-3 tylko dla kogo moim zdaniem bedzie tu dla Maguire ,bedzie chciał osiagnąc swój najlepszy rezultat.Widac ze mu dobrze idzie po pokonał naprawde bardzo dobrze grającego Dohertego.Murphy meczył sie z Burnettem .Buki daja troche wiecej szans Murphemu .Ten typ jest spowodowany obserwacja dobrej formy w tem sezonie oraz przeczuciem że Maguire moze dotrzeć do finału .Moim zdaniem kurs 2.10 jest bardzo ładny .Do tego proponuje jak ktos w baw ma kase zagrac na Więcej niż 7,5 kurs 1.80 naprawde bardzo dobry kurs .No zobaczymy co z tego wyjdzie zapraszam przed telewizor(eurosport) godzina 20.00

Pozostałe typki na ten mecz
Więcej niż 7,5 kurs 1.80
dokładny wynik 3-5 kurs 7.00

poZDrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom