>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Snooker - typki

Status
Zamknięty.
qbson 0

qbson

Użytkownik
S.Maguire-A.Higginson 2 2,60

Nie będę się dużo rozpisywał, Higginson ma turniej życia. Często jego break przekracza 100 co swiadczy o jego koncentracji i umiejetnosciach. Wczoraj zdobył maxa w pojedynku z Carterem ... wydaje mi sie ze ma szanse wygrać choć nie powiem ze ten typ nie jest ryzykowny bo Maguire tez nie jest byle jakim zawodnikiem. Tak czy siak stawiam na Higginsona bo wierze ze jest w stanie wygrać Welsh Cup. Drugi taki turniej może się w jego zyciu nie przydarzyć i mysle ze powienien wykorzystac tą szansę

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Robertson N. v Davis S. powyżej 9 freamów 2.25

Na sesje przed południową bardzo delikatnie proponuje zagrac taki typek .Moim zdnaiem Robertson tu wygra lecz kurs 1.28 raczej mnie odstrasza ,za nieski jak na półfinał .Moim zdnaiem warto zagrac ten typek oznacza to ze w meczu bedzie musiał sie zakonczyc wynikiem 6-5 ,6-4 (bo teraz gramy do 11 wygranych freamów).Ten typek raczje nie jest pewny lecz sadze ze ten mecz powinnien byc dosyc wyrównany.Takie overki czasem sa ryzykowne ale jak dla mnie kurs 2.25 jest niezły.Mam andzieje ze tylko ze Australijczyk nie rozwali za bardzo &quot;staruszka: bo wczoraj z Hamiltonem wygrał troche na faracie.
Może napisze cos o mecz Maguire-Higginson ale jeszcze nie wiem bo bede wychodzic.

poZdrawiam

qbson 0

qbson

Użytkownik
S.Maguire-A.Higginson 2 3:6 2,60 ✅

Jednak da sie coś ugrać na snookerze ???? a już prawie zrezygnowałem ???? Jutro finał ... może powtórka z rozrywki :p

S 0

stempel

Użytkownik
Na dzisiaj też osobiście postawię na Higginsona. Jak dotąd jest na fali i ogrywa rywali z wielką łatwością. Oglądając pojedynki Robertsona można zauważyć, że owszem, wygrywa, ale nie robi tego zbyt pewnie. Dziś Higginson wygra Welsh open.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Robertson N. v Higginson A.
No i nadszedł czas na wielki finał Welsh Open.Turniej ten był trzeba powiedziec ,obfitujący w duża ilość niespodzianek.Może powiem nieco słow o wynikach.Pierwsza runda była doścy łatwa do odczytania mecze.W nastepnej rundzie odpadali miedzu innymi Higgins który przegrał z niespodzianką ,a zarazem bohaterem dzisiejszego dnia.Odpadł też Lee który wygrał tu rok temu z Bondem .który był zdecydowanie według buków na straconej pozycji ,tak samo było z Wenbo w 1/48.Oraz odpadł też Ebdon w bardzo głupi sposbób bo wygrywał juz 4-1 aby ostatecznie przegrać 5-4.Cwierćfinały to były raczej mecze bardzo wyrównane i niemożna było by mówić o niespodziankach ,odpadł O&#39;Sullivan z Robertsonem ale mozna było sie tego spodziawać bo Rooni bardzo sie meczył we wcześniejszych rundach,a Australijczyk raczej łatwo wygrywał.No to teraz moze pare słów o wczorajszych meczach.Niby zgodnie z oczekiwaniami ,bo Robertson bardzo spokojnie pokonał Davisa ,&quot;staruszek&quot; grał raczej bardzo przecietnie i nie podjoł nawe walki.Co do drugiego połfinału to wielu sadziło ze wygra Higginson ogladając wczesniejsze mecze ,buki bardzo mnie zadziwiły wystawiajac taki wysoki kurs ,w gb widziałem nawet 2.70.Lecz ja musze sie przyznac ze sadziszłem ze bedzie tu wynik koło 6-5 wiec stawiał bym bardziej na Higginsona ale z handi tyko po mniejszym kursie.Teraz moze przejde do sedna sprawy finał bedzie to decydowanie najlepszy wynik Higgginsona w jego karierze ,już na Malcie pokazał ze umie powalczyc pokonał Davisa ,lecz potem przegrał z Dohertym .A taka ciekawym zdarzeniem było to ze gdy Doherty przeciał na Malte nie wiedział kto to Higginson i ktoś dopiero musiał mu go pokazać palcem.Zawodnik ten w tamtym sezonie wogule nie startował ,bo wyleciał gdzies daleko w rankingu./widac ze bardzoe ciezko trenował bo gra naprade swietnie w drodze do finału pokonał m.i Higginsa ,Judge ,Ali Cartera ,Maguire i nie wspominajac kwalifikacji w których startował tez oczywiscie.Teraz bedzie bardzo interesujace czy jego psychika wyytrzyma ,trzeba powiedzieć ze zrobił maxa.W tym sezonie podobnie zrobiło tylko trzecha może ąz .Uczynili to Cope i Ding.Przypomina mi sie pewna sytuacja w Grand była bardzo podobna sytuacja kiedy niespodziewanie Cope doszedł do fianłu wczesniej robiąc maxa .Jeszcze ciekawa informacja jest fakt że Robertson tez sie spotkał z O&#39;sullivane i wygrał cały turniej .No i tym faktem przejdzmy do Robersona ,w tym sezonie jak juz wspomnaiłem wygrał Grand Prix.Australijczyk moze zaliczyc ten sezon już do bardzo udancyh lecz ma szanse jeszcze na zwyciestwo dziś i beda jeszcze dwa turnieje w tym mistrzostwa swiata.Roberson w drodze do fianłu pokonał Holta po walce ,nastepnie Hendrego potem O&#39;sullivana no i wczoraj Davisa .Widac ze miał zdecydowanie trudniejszych rywali od Higginsona , tym Hendry który w pierwszych fazach turnieju zawsze gra doskonale.Mecz bedzie rozgrywany dodo 9 wygranych.Moim zdaniem czy fianł bedzie ciekawy bedzie to zależało od Higginsona ,bo zastanawia mnie czy nie zje gotrema.Tak samo wąłsnie było z copem który grał niezle w Grand prix by w finale przegrac 9-5 w bardzo kiepskim meczu.Wielu stawia na cieosen na Higginsona ,jednak ja stawiam na solidnego Australijczyka.Moim zdniaem ten zawodnik nie zawiedziecnawet gdyby miał przegrac to max 2 partiamii.Ciekawym bardzo typem bedzie handi 2.5 na Higginsona ,moim zdnaiem jesli utrzyma forme to powinnien wejsc bo moze przegrac przy tym handi dwoma partiami.Jesli chodzi o mój typ to chyba postawia tego handi bo jest dosyc wysoki obawiam sie tylko o jego psychike bo moze zagrac rewelacja ale moze zagrać &quot;plecy&quot;

Typ na wygranie turnieju - Robertson 1.45
Prawdopodobny mój typ Higginson handi 2.5 1 1.70.

poZdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Witam w piątek rozpocznie sie turniej poswiecony Hunterow zaodnikowi który zmarł na raka.O tym turnieju raczej mało informacji zastanawiam sie tylko jak zawodnicy potraktuja ten turniej ,który nie jest bardzo mocno obsadzony.Ciezko znalezć jakies statystyki do tego turniej.Narazie znalazłem cos takiego jednak brakuje mi tu zawodników takich jak.. Swail, J , Delaney, J , Stevens, M sadze ze to jest grupa D lecz nie na 100% jak ktos bedzie miał jakos stronke zwiazana z tym turniejem to zapodajcie.A o to grupy lecz chyba jest jeszcze D

Kilkenny Masters - Group A
John Higgins ,Michael Judge Gerard Greene
Group B
Neil Robertson , Stephen Lee , Fergal OBrien
Group C
Barry Hawkins , Jimmy White , David Morris
poZdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Niestety o tym turnieju ,praktycznie nic nie moge znależć .Nawet na oficjalnej stronie nic nie ma dziwne.Musze przyznac ze nie wiem jak mam podejśc do tego turniej.narazie doszedłem ze sa rupy ,wiec potem mysle ze jakos dalej pucharowo tylko nie wiem jak.Widziałem ze mecze co dwie godziny czyli chyba graja do 3 freamów .To czesto jest niewiadomo bo tylko w tylu freamach nie mozna pokazac pełni swoich umiejetności.W tym roku był juz taki turniej i było tam sporo niespodzianek,tylko w grupie było po 5 zawodników.

Stevens, M - Delaney, J 1 1.40
Jak stevens nie wygra z tym leszczem to niewiem co tu obstawiac.Delaney ostatnio z Bingamem 5-0 w plecy.Dla mnie tylko jeden faworyt.

O&#39;Brien, F - Lee, Stephen 2 1.50
Lee w tym sezonie gra bardzo dobrze .O&#39;brien to jest dosyc niezły zawodnik ,lecz przy normalnej dyspozycji lee nie ma raczej szans na dobry wynik.

PS sorki że nie pisze jakis wyrafinowanych analiz ale ostanio nie mam kompletnie weny do analiz .A pisanie jakiś głupot nie ma kompletnie sensu.Jednak typki bardzo przemyslane.Narazie proponuje zagrac ostrzoniej zobaczymy kto jak zagra choc to pierwsze mecze nikt nie bedzie kalkulował zwłaszcza lee który nastepny mecz zagra z Robertsonem.Zobaczymy jak to pojdzie ewentualnie kolejne mecze jutro koło 16 może pozniej.Dodam jeszcze ze O&quot;brien i Delaney graja w kwalifikacjach do mistrzostw swiata za jakies 4-5 dni.moim zdniaem beda chieli sie skupic na tych kwali bo mistrzostwa sa owiele bardziej &quot;opłacalne&quot;

poZdrawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP

[center:b6af2fae02] McManus, A - Delaney, J 1 1.55 [/center:b6af2fae02]
Na jutro bardzo mocno ,proponuje pojedynek Alana McManusa z Delaneyem.Ten mecz chodzi po mnie już od kilku dni.Bo wydawał sie według mnie pewny od momentu gdy go zaobaczyłem.W tym sezonie McManus zaczoł raczej kiepsko pierwszym turnieju czyli North Irland przegrał w pierwszej rundzie z Petmanem 2-5.Nastepny turniej to był bardzo udany Doszedł aż do połfinału gdzie przegrał dopiero ze znakomicie spisującym sie Robertsonem.W tym turnieju były grupy, z grupy wyszedł pierwszy gdzie grał m.i innymi Higgins.W drugiej rundzie pokonał Selbego , a w cwiercfinale McCullocha .no i jak wspominałempotem przegrał z Australijczykiem.Nastepnym turniejem był UK ,w pierszej rundzie Szkot pokonał Campbella , nastepny mecz wygrał z mocnym Murphym ,w kolejner rundzie jednak poległ z Davisem.Na Malcie wystep sie mu nie udał.W ostatnim turnieju Welsh pierwszy mecz wygrał z Lawlerem lecz potem przegrał z Maguire bardzo gładko,który jednak w tym turnieju spisywał sie bardzo dobrze.Ty było małe streszczenie o wystepach w tym sezonie McManusa.Teraz może przejdzmy do Delaneya ,lecz nie zabardzo cos o nim mozna powiedziec jego najwieksze osiagniecie to najlepsze 48 w 2003 roku wiec widac ze jest to bardzo przecietyn zawodnik zeby nie powiedziec kiepski.Jedyanie czym mógł zasłynac to pokonanie Stevensa w Kilkenny Masters lecz widac było że ten turniej stevens olał.Wieksza próba był mecz ze Swailem który sie przyłozył bardziej ,lecz widac ze z bardziej skoncentrowanym badz poprostu lepszym zawodnikiem nie ma za dużo do powiedzenia.Może powiem jak w ostatnich latach McManus grywał w world championship w 2006 przegrał w pierwszej rundzie ,lecz do nie doszedł czyli wygrał te kwalifikacje.W 2004 doszedł aż to cwierćfinału.2004 tez pierwsza runda.2003 2 runda .Wiec widac ostatnie 4 lata dochodził choc do 1 rundy wiec powinno byc i tym razem.Dodam jeszcze kogo pokonał Delaney we wczesniejszej fazie kwalifikacia w 2 rundzie pokonał Preeca ,w nastepnem Pinchesa który raczej czasy swietlnosci ma zasoba i to wygrał 10-9.Ogólnie patrząc na te wszystkie fakty w tym meczu nie widze innego rozwiązania jak zwyciestwa McManusa,który jest w formie.Dojscie przez Delaneya do tej fazy to wyrównanie jego najlepszego wyniku ,wiec widac ze raczej rzadko wygrywa z czołówka.A ja Szkota do takowych zaliczam ,kurs jest naprawde dobry i trzeba kożystać,kurs może być taki wysoki bo w prowizorycznym rankingu ma dosyc odległa pozycje bo 32 sam nie wiem czemu ,lecz po tem sezonie licze na awans.Jutro mam nadzieje ze razem krzykniemy z radosci ,po tym meczu.

poZdawiam

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
No Coment 9-10 plecy..szkoda tylko że posostałe typki na dziś weszły ...może jednak sie nie znam na tym sporcie.To by było na tyle jesli chyba chodzi o podawanie typków w tym temacie bo to nie ma sensu ,do tego sam do siebie nie bede pisać .

poZdrawiam

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Bialas, nie piszesz sam dla siebie, siedze tu od dawna i czesto podpatruje Twoje typy. Moze teraz znajde troche wiecej czasu na podawanie typow z analizami bo po to jest ten dział.

Tak na szybko:

Marco Fu - Michael Judge 1 (1.6)

Typ dla mnie stosunkowo pewny a kurs zaskakujaco wysoki. Czytalem troche o turnieju i Marco pełnia koncentracji, widac, ze chce w tym turnieju namieszac. A ze troche snooker trochę juz obserwuje, to wiem ze moze powalczyc. Z rankingu miejsce 22 Marco Fu, miejsce 43 Michael Judge. Dla mnie roznica spora i proponuje jutro grac Fu jako głowny snookerowy typ.

Pozdrawiam.

dark1976 22,3K

dark1976

Użytkownik
witam, na tym forum , a takze na innym nie znalazłem nikogo kto ma trafniejsze typy niż fcbialas na snook., liczę nadal na nie, wiadomo jak to w grze raz idzie raz nie, ale czas na przełamanie i sądze że jeszcze dasz wiele trafnych typów na snook.
z poważaniem
dark1976

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Marco Fu 10 - 9 Michael Judge i to jest najważniejsze, typ był przemyślany, myślałem, że będzie mniej ryzykownie ale przede wszystkim plus. Dzieki Michał za zaufanie, mimo że jestem nowy, to ciesze sie, ze ktos chociaz przeczytał co napisałem.

Pozdrawiam i zapraszam po dobre typy.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Dzieki za miłe słowa.Choc dzis sobie postanowiłem podpatrywać i troche i nic nieobstawiać ,niespodziewanie przegrał Bingham ,choc O&#39;Brien zaprezentował sie niezle na kilkeny master.Lecz dla mnie to była niespodzianka.Hicks jak dla mnie dosyc łatwo wygrał ,choc raczej grał z kiepskim zawodnikiem.Może zaraz cos napisze na jutro.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
King, M - Gilbert 1 1.40
Na jutro takie delikatne propozycje ,a wąłsciwie jeden typek w miare dobrze przemyslany.Napisze tylko ze king w tym sezonie bardzo dobra forma ,mimo wpadki w welsh mam do niego zaufanie ,a przeciwnik niezbyt wymagający.Moim zdnaiem king bedzie tu chial bardzo widac bo on w mistrzostwach nie zaczesto wystepował ,a teraz ma szanse bo jak mówiłem przeciwnik z nizszej półki jednak jak wiadomo wszystko sie moze zdarzyc ,tak jak to uczynił McManus ostatnio.Jednak licze ze King tu wygra.

Wattana, J - Trump, J 1 2.45

No i na jutro taka bardzo delikatna propozycja bo tu może być wszystko Wattana w bardzo kiepskiej formie od poczatku sezonu w uk tylk wygrał jakis mecz tak to generalnie w plecy.Jednak jego przeciwnika raczej nie zbardzo mozna zobaczyć w fazach telewizyjnych ,najwieksze osiagniecie 1/48.Jednak jest to bardzo perspektywiczny zawodnik .Typek wiec raczej bardzo ryzykowny .Choc licze na doswiadczenie azjaty.Boje sie tylko ze moze on też zagrac bez polotu poprostu .Ciekaw jestem tego pojedynku bo zbliza sie China open a tam zazwyczaj azjaci bardzo mocno walczą.Teraz zobaczymy w jakiej formie jest Tajlandczyk.Powiem moze jeszcze ze obecny sezon jest pierwszy gdy gra on z czołówka no i narazie do 1/48 najdalej sie przedarł.moim zdnaiem Wattana miał troche szczecia bo jednak przeciwnik mało doswiadczony moze go troche trema zjesc jak bedzie miec decydujace piłki.No zobaczymy ja tu licze na Taja.

M 0

man-of-the-matc

Użytkownik
Jutro, w kwalifikacjach do Mistrzostw Świata mamy 4 mecze do wyboru. Myślę, że we wszystkich 4 pewnie wygrają faworyci ale wiadomo jak to bywa ;) Gorszy dzień, małe przeziębienie i niestety po graniu. Skupię sięna najciekawszym dla mnie meczu po nie tak mizernym kursie. A więc do rzeczy:

James Wattana - Judd Trump 2 (1.55)

Judd jest niezwykle uzdolnionym chłopcem, przez wielu uznawanym za ogromny talent. Leworęczny 17 letni zawodnik, najmłodszy zwycięzca Pontin&#39;s Open. Wygrywał on również mistrzostwo Anglii w kategorii under-13 i under-15 i dotarł do półfinału światowego turnieju w kategorii under-21 w wieku zaledwie 15 lat !! Widać, że jest to młody gniewny i napewno 37-letniemu Wattanie napsuje sporo krwi. W rankingu Judd narazie niżej ale to tylko kwestia czasu.

Pozdrawiam gorąco i zapraszam do komentowania.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
No ja mam odmienne danie pisałem ze młody perspektywiczny zawodnik ,tylko czy bedzie na tyle skupionu i doswiadczony zeby wygrac to spotkanie mi sie wydaje ze nie ,w tym sezonie bedzie sie dopiero docierał .Jedne czego sie tu obawiam to fatalnej gra Wattany ogólnie dla mnie 1/10 na wattane i raczej trudne spotkanie do wytypowania.Zobaczymy jutro koło 21-22.może wczesniej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom