darius010
Forum VIP
Ja uważam, że trochę źle Franek postąpił, że się ich od razu pozbył, oczywiście zasady to zasady ale to przecież dorośli ludzie, wystarczyło wziąć ich indywidualnie na rozmowę "poważną" zapytać co sobie wyobrażają i co w związku z tym chcą zrobić. Zawiesić ich na kilka meczy (nie na tyle co Anelke :grin ???? . Trzeba sobie zdać sprawę, że strata w pewnym sensie psuje system przygotowań i że na ich miejsce niema zbytnio zastępców, a jeśli by się jakiś wynalazek znalazł to zapewne nie był by już taki dobry.
Nie wiem jak z tym było do końca, ale decyzja dla mnie zbyt pochopna. Trzeba też zaznaczyć że media trochę tą sprawę ubarwiają bo jak czytam:
Nie wiem jak z tym było do końca, ale decyzja dla mnie zbyt pochopna. Trzeba też zaznaczyć że media trochę tą sprawę ubarwiają bo jak czytam:
to jestem pewien że to nie są słowa Smudy, zwłaszcza że wiem jak on się wysławia i jestem pewien że słowo tolerancja nie przejdzie mu przez gardło ale to tak na marginesie.Reprezentacja ma pewne zasady jeżeli chodzi o dyscyplinę. Od początku mówiłem, że w kadrze nie będzie tolerancji dla tego typu zachowań...