jak dla mnie nie, bo Armenia to trudny teren.. Czesi od dłuższego czasu bardzo słabo wyglądają, na EURO to potwierdzili i dużych zmian nie widać mimo indywidualności porównywalnych do naszej kadry. Boisko pewnie też będzie pozostawiało wiele do życzenia, Ormianie z kontry i każdy wynik możliwy.Jak myślicie, warto łapać Czechów po około @2,00 w wyjazdowym meczu z Armenią? Kursy bardzo ładnie wzrosły na naszych południowych sąsiadów, można było z tego nawet surebeta zrobić, ale jakoś nie odważyłem się na początku spadków zagrać na Armeńczyków.
Teraz kurs na Czechów wydaje się być naprawdę atrakcyjny... tym bardziej, że muszą się zrehabilitować za blamaż u siebie z Duńczykami.
74 zł limit heheh na razie wybijam sobie z głowy granie tego typu, liczę że Marathon wystawi podobny kurs na Piacenzę i gdzieś tak 1,25 na Maceratę przy limicie 100 euro będę zadowolonySir Safety Perugia - Copra Elior Piacenza 1.50 Bwin
Value do 1.35. Copra w świetnej formie. Niesamowita paka: De Cecco, Holt, Simon, Papi, Zlatanov, Fox na tle Petrica, Vujevica, Schwarza czy Edgara, który załatwił naszą repre na IO w meczu z Australią.
Gdyby dało się spiąc z Maceratą (1.30) która gra z Latiną (której notabene nie powinno byc w tej fazie rozgrywek) to byłoby elegancko - ale to Bwin. Jak wystawi ktoś gdzieś podobne kursy to spinac to w dublu i liczyc szmal.
Dwa mecze w sezonie i dwa zwycięstwa Copry po 3:1 każde.
Prawdopodobieństwo wejścia dubla (1.50 x 1.30) oceniam na 80% [8/10]
Proszę grac to w Marathonbet, gdzie oczywiście się wysypali jak głupi z kursami ???? Macerata x 1.40 + Piacenza x 1.50 = 2.10 ????Sir Safety Perugia - Copra Elior Piacenza 1.50 Bwin
Value do 1.35. Copra w świetnej formie. Niesamowita paka: De Cecco, Holt, Simon, Papi, Zlatanov, Fox na tle Petrica, Vujevica, Schwarza czy Edgara, który załatwił naszą repre na IO w meczu z Australią.
Gdyby dało się spiąc z Maceratą (1.30) która gra z Latiną (której notabene nie powinno byc w tej fazie rozgrywek) to byłoby elegancko - ale to Bwin. Jak wystawi ktoś gdzieś podobne kursy to spinac to w dublu i liczyc szmal.
Dwa mecze w sezonie i dwa zwycięstwa Copry po 3:1 każde.
Prawdopodobieństwo wejścia dubla (1.50 x 1.30) oceniam na 80% [8/10]
dzięki Gystlik za Woodlands
Haha ????Woodlands to mój bet ????
E: i 2:1 FT izi
No i wygrali 3-0 Czesi ???? złapane po 2,05jak dla mnie nie, bo Armenia to trudny teren.. Czesi od dłuższego czasu bardzo słabo wyglądają, na EURO to potwierdzili i dużych zmian nie widać mimo indywidualności porównywalnych do naszej kadry. Boisko pewnie też będzie pozostawiało wiele do życzenia, Ormianie z kontry i każdy wynik możliwy.