>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Moj blad, ze nie podawlam wszystkiego. Pisze na szybko bo to leci mocno a dzis mam mnostwo innych obowiazkow.
Handicapy zjehcaly z 2,20 i 1,70 szkoda czekac i tak nie udalo mi sie podac z tymi wyzszymi. Kaledonia wyjsciowe 1,85 bylo tez spadlo.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Sir Safety Perugia - Copra Elior Piacenza 1.50 Bwin

Value do 1.35. Copra w świetnej formie. Niesamowita paka: De Cecco, Holt, Simon, Papi, Zlatanov, Fox na tle Petrica, Vujevica, Schwarza czy Edgara, który załatwił naszą repre na IO w meczu z Australią.

Gdyby dało się spiąc z Maceratą (1.30) która gra z Latiną (której notabene nie powinno byc w tej fazie rozgrywek) to byłoby elegancko - ale to Bwin. Jak wystawi ktoś gdzieś podobne kursy to spinac to w dublu i liczyc szmal.

Dwa mecze w sezonie i dwa zwycięstwa Copry po 3:1 każde.

Prawdopodobieństwo wejścia dubla (1.50 x 1.30) oceniam na 80% [8/10]

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Jak myślicie, warto łapać Czechów po około @2,00 w wyjazdowym meczu z Armenią? Kursy bardzo ładnie wzrosły na naszych południowych sąsiadów, można było z tego nawet surebeta zrobić, ale jakoś nie odważyłem się na początku spadków zagrać na Armeńczyków.
Teraz kurs na Czechów wydaje się być naprawdę atrakcyjny... tym bardziej, że muszą się zrehabilitować za blamaż u siebie z Duńczykami.
jak dla mnie nie, bo Armenia to trudny teren.. Czesi od dłuższego czasu bardzo słabo wyglądają, na EURO to potwierdzili i dużych zmian nie widać mimo indywidualności porównywalnych do naszej kadry. Boisko pewnie też będzie pozostawiało wiele do życzenia, Ormianie z kontry i każdy wynik możliwy.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Value do 1.35. Copra w świetnej formie. Niesamowita paka: De Cecco, Holt, Simon, Papi, Zlatanov, Fox na tle Petrica, Vujevica, Schwarza czy Edgara, który załatwił naszą repre na IO w meczu z Australią.
Gdyby dało się spiąc z Maceratą (1.30) która gra z Latiną (której notabene nie powinno byc w tej fazie rozgrywek) to byłoby elegancko - ale to Bwin. Jak wystawi ktoś gdzieś podobne kursy to spinac to w dublu i liczyc szmal.
74 zł limit heheh na razie wybijam sobie z głowy granie tego typu, liczę że Marathon wystawi podobny kurs na Piacenzę i gdzieś tak 1,25 na Maceratę przy limicie 100 euro będę zadowolony ;)

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
polecam zagrać dzisiaj na live na
WAS Nationals -1.5 kurs około 3.00
bo w ofercie przed meczem nie ma nigdzie handicapów a wynik handicapowy na korzyść WAS oceniam jako 3/5 - live w bet365 lub w comeon ja atakuje grubiej ????

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Na jutro po nędznym kursie ale wydaje mi się win Portugalii jak najbardziej na miejscu. Oni już nie mają czasu na tracenie punktów. Po ostatnim blamażu z Izraelem bo tak trzeba nazwać ten wymęczony remis w ostatniej minucie, należy rozprawić się z Azerbejdżanem.

1,29 Bet365 do dubelka jak ktoś preferuje, powinno wejść.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik

Proszę grac to w Marathonbet, gdzie oczywiście się wysypali jak głupi z kursami ???? Macerata x 1.40 + Piacenza x 1.50 = 2.10 ????

Spotkania dzień po dniu, więc jak coś to można czuwac nad Coprą. Macerata na Sportube.tv a Copra na Rai Sport 1. - Także elegancko do oglądania jednej z najlepszych lig świata.

Macerata + Piacenza = 2.10 Marathonbet 8/10

Wrócę z Uczelni to wrzucę w dział z kilkoma zdaniami więcej.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Teraz już pospadały. Dejwi - ale limity przeca to sprawa indywidualna. Niektórzy już nie mogo grac w MBet inni mają limity po 5 euro. - Ja miałem na przykład 247e. - Także jeszcze na moim poziomie mogę fajnie pograc.
Kto pograł to pograł. Jeszcze będą leciec spokojnie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Duisburg II gra z Schalke II, Duisburg w 10.. 0-5 jest, 20 min do końca.. over 6 @ 2.1 brzmi niezle, ew o 6,5 @ 3.2 jesli ktoś jest odważny ????
//
0-6 FT - zwrot

S 408

swergoc

Użytkownik
jak dla mnie nie, bo Armenia to trudny teren.. Czesi od dłuższego czasu bardzo słabo wyglądają, na EURO to potwierdzili i dużych zmian nie widać mimo indywidualności porównywalnych do naszej kadry. Boisko pewnie też będzie pozostawiało wiele do życzenia, Ormianie z kontry i każdy wynik możliwy.
No i wygrali 3-0 Czesi ???? złapane po 2,05 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +11
feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
nadzwyczaj łatwo, nic na to nie wskazywało. Niestety przed meczem wszystkiego przewidzieć się nie da, gratulacje jeśli pograłeś i oby tak dalej ;)

S 408

swergoc

Użytkownik
Ascoli - Grosseto
William Hill trzyma DNB na gości @2,75 - to dużo więcej niż inni
Teoretycznie nie znalazłem zbytnich argumentów na Grosseto, ale spadki na nich są znaczące.

Do góry Bottom