>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Mecz od Olo śmierdzi na odległość. Przy rozpoczęciu spore spadki. Teraz karny dla Nazaretu. Imo popieram typ i może być wał ht/ft. Lekko w stronę gości warto ;)

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
hahhahahaha oo kurw... ale przewały u żydów ????
4.75 na bramkę gości pograne już nawet w bet365 było, dnb kilka zakładów od @6.00 do @ 17.00 i będzie dobrze coś czuję

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
heh, ja też czekam na tą ostatnią bramkę dla Gości ???? ale przy 2:0 pograłem handi+2 i +1 w bwin więc jak skończy się remisem to i tak będzie dobrze ????
dzięki Olo!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Muszą wygrać, bo Maccabi Yavne ich wyprzedza w tym momencie ????
A Tampines 1:0 i już nie powinni tutaj stracić gola.

S 408

swergoc

Użytkownik
Nie no dajcie spokój... co to jest trafić zakład z kursem 34... każdy głupi potrafi.
A na serio: graty!! też skorzystałem, co prawda delikatnie, ale jednak ????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Pięknie, ja tam jeszcze live przy 2:0 złapałem 1/10 po 29 i 1/10 po 26. Korciło po 51 jeszcze dołożyć, ale już dałem spokój.

Otrzymane punkty reputacji: +17
pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Arka II-Polonia Gdańsk typ 1 ( kurs 1,80) Tobet
Polonia jest po dwóch porażkach, po których spadła na przedostatnie miejsce. Rezerwy Arki są wyżej w tabeli, mimo że grali raz mniej (odwołane spotkanie 17. kolejki z Gwardią w Koszalinie).
Na korzyść żółto-niebieskich przemawia również fakt, iż zagrają wzmocnieni zawodnikami z pierwszej drużyny. -Chciałbym, aby piłkarze spędzili całe święta z rodzinami. Dlatego ci co grali w sobotę z Kolejarzem odbędą trening, a inni mogą zagrać w rezerwach. Następnie na zajęciach spotkamy się we wtorek - mówi Paweł Sikora, szkoleniowiec pierwszej drużyny Arki.
W sobotę w rezerwach zagra aż siedmiu zawodników z I-ligowej ekipy: : Michał Szromnik, Marcin Dettlaff, Krzysztof Sobieraj, Paweł Brzuzy, Paweł Wojowski, Łukasz Zwoliński i Janusz Surdykowski. Natomiast wolne otrzymał kadrowicz Michał Rzuchowski, który w ostatnich dniach narzekał na dolegliwości stawu skokowego
Rezerwy gdyńskiej Arki czeka wiosną walka o utrzymanie w III lidze. Realizacja tego celu mocno leży w interesie klubu, gdyż jak przyznaje trener Grzegorz Witt, występy na tym szczeblu są o wiele bardziej pożyteczne dla młodych graczy niż rozgrywki juniorskie. Dlatego druga drużyna otrzyma wsparcie od zespołu seniorskiego, a rotacja w składzie będzie duża.
W dodatku nie zagra najlepszy napastnik Polonii w ukrywam że ide z nim dziś na pokera ????

pawacki 2,1K

pawacki

Użytkownik
Arka Szparka wygrywa 4:1 ,fajnie jest się cieszyć kogoś szcześciem :p ja nie miałem kasy na grę ale ładnie pociśneliście bo kurs z 1,85 na bodajże 1,35 poleciał ????
e@Jakie były limity?

Otrzymane punkty reputacji: +15
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
na 2 grajcie, bo to błędy williama, a jettbull=betredkings nie ogarnia ocb
e;haha, dokładnie tak jak mówisz;) nie odświeżyłem strony

jawek 313

jawek

Użytkownik
sprawdzał ktoś może u buków &quot;wpływ&quot; zmiany czasu na rozpoczęcie spotkań? jak wiadomo nie wszędzie jest zmiana czasu np. na Białorusi - ale czy mogą być jakieś + dla nas?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Cieszę się, że skorzystałeś. Osobiście poszalałem jeszcze przed meczem i o4.5 po kursie 5.00 w Ub puściłem za 0.5/10 :p
Szkoda, że to już koniec sezonu zasadniczego. Play-offy będą jednak również do spieniężenia. Niemniej Ligi Stanowe ruszyły i to powinno być dochodowe, bo buki nie znają się kompletnie na tym ;)

Do góry Bottom