>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Spoko, Benek23. Pisz tylko proszę jak możesz jak dajesz jakieś egzotyczne ligi skąd i co ???? //wiem, że google istnieje:p

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Spoko. Dzisiejszy bet z S-League. Dużo podaje typów z tej ligi, bo poznałem trochę jej specyfiki jakiś czas temu ;)

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Chyba ten szampan Sparcie za dobrze nie będzie smakował. Ostatnio nic nie grają patrząc po statach i na dzisiejszy mecz...

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
01.04.2013 - 18:00
CSMS Iasi - Gloria Bistrita
Typ 2
Kurs 6.00
Pinnacle
Stawka 1/5
Nie ogarniam kursów w tym spotkaniu.Obie drużyny to sąsiedzi w lidze walczący o pozostanie na najwyższym szczeblu rozgrywek ligi rodzimej a tu aż taka różnica kursów.Ekipa Iasi popadła w kryzys finansowy przed końcem roku 2012.Myślę że wybronić się niepowinni w lidze i przepowiadam im spadek - Gloria Bistrita natomiast w minionej kolejce pokonała świetnie spisującą się drużyne Otelulu Galati a ekipa CSMS Iasi nie wygrała spotkania już od ponad 4 miesięcy ... - Tak więc cień walki o utrzymanie jest. Po kursie 6.00 atakuje.
Cóż.. jak się gra 11-9 i nie umie się strzelić. Dobrze, że kontra poszła @ 4.33 przy 1-1

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
01.04.2013 - 18:00
CSMS Iasi - Gloria Bistrita
Typ 2
Kurs 6.00
Pinnacle
Stawka 1/5
Nie ogarniam kursów w tym spotkaniu.Obie drużyny to sąsiedzi w lidze walczący o pozostanie na najwyższym szczeblu rozgrywek ligi rodzimej a tu aż taka różnica kursów.Ekipa Iasi popadła w kryzys finansowy przed końcem roku 2012.Myślę że wybronić się niepowinni w lidze i przepowiadam im spadek - Gloria Bistrita natomiast w minionej kolejce pokonała świetnie spisującą się drużyne Otelulu Galati a ekipa CSMS Iasi nie wygrała spotkania już od ponad 4 miesięcy ... - Tak więc cień walki o utrzymanie jest. Po kursie 6.00 atakuje.
Cóż.. jak się gra 11-9 i nie umie się strzelić. Dobrze, że kontra poszła @ 4.33 przy 1-1

ted 12,8K

ted

Forum VIP
pisze tutaj tego posta byscie mogli klikac repute za fiszera ????
a tak serio to dziekiu beniu ,troche za pozno sie obudzilem nawet na otwarte nie zdazylem wrzucic,wazne ze weszlo bez nerwów

Otrzymane punkty reputacji: +5
ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Tylko info, bez namawiania ????
Plzen - Teplice
W bet365 na 2 @ 17.. inne buki widze maja 7-10 max
1 @ 1.67 X @ 2.40
I ?Surebet?
KR Reykjavik - Throttur
BetVictor u3.5 @ 2.63 (bwin u3.5 @ 2.40)
Marathonbet o3.5 @ 1.9

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Tak w ogóle czy ktoś tu siedzi w nocy (nie całą.. po północy - 2am) poza mną, bo nie wiem czy coś wrzucać. Np pograłem Copa Libertadores właśnie na Tolima, bo były spore spadki przed meczem no i 3-0 wygrali, a było przed meczem 2 @ 4. Pytanie tylko czy jest sens żebym coś takiego wrzucał o tej porze (bo CL z reguły późno sprawdzam) czy trafi to w pustkę..

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Ja mam taką małą prośbę do wszystkich którzy podają typy bez podania chociażby dyscypliny sportu już sobie nawet daruje ligę czy puchar. Prosiłbym o podawanie dyscypliny z boku typu. To naprawdę bardzo ułatwi nie tylko mi ale pewnie też wielu osobom zwłaszcza że już takie głosy padały. Ja nie pamiętam kto zajmuje się dokładnie jaką dyscypliną zwłaszcza że większość podaje typy z kilku dyscyplin. Byłbym bardzo wdzięczny. Nie jest to żadna pretensja tylko prośba, ponieważ nie stanowi to chyba problem napisanie kilka wyrazów a pomogło by to bardzo innym tudzież mi.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
No wlasnie dwie krotkie kwestie bo sie zaczyna troche rozjezdzac znow strefa.
1. piszmy te cholerne dyscypliny dla was to 30 sek. dluzej a dla innych ulatwienie, data sport itd.
2. niektorzy notorycznie nie dodaja nawet zdania do typu, typujesz 1 x 2 to napisz dlaczego to nie musi byc wielka rozpiska ale suchary nie maja tu sensu, kazdy z nas moze podjac decyzje czy grac nie na podstawie analizy a jej czesto brakuje

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Roxi:
1. Rozwiązane z oddspartlem.
2. Zgadzam się, aczkolwiek najważniejszy jest zysk. Niemniej przydałoby się napisać dwa zdania.

Do góry Bottom