>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Tak, ale nie da się nigdzie pograć, Bah już dał mi zwroty, zagrałem za 2.5k. Betsafe mi przyjął 72 zł, Fortuna przez neta tylko przez chwile dawała. Słabo ????

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Ciekawy teraz mecz kończy się właśnie w Niemczech - Oberliga Niederrhein, Uerdingen (22/2/0)- Sonsbeck (9/6/10). Kurs na gości @ 7 przed meczem i 2-0 wygrywają w 83min. Coś mi śmierdziało już na początku, ale niestety nic nie obstawiłem. Ktoś ma w kręgu zainteresowań takie niskie ligi niemieckie?

scotratez 66,6K

scotratez

Użytkownik
Uwaga na Marie Kirilenko w Monterrey. W meczu z Jovana Jaksic oddała drugiego seta. Serbka ledwo przebijała piłkę na drugą stronę. Psuła na potęgę. W trzecim secie Maria dla osłody oddała jej przy stanie 5:0 gema przy jej podaniu. Rosjanka wszystko rzucała w siatkę i na auty jak oddawała gemy Serbce. 6:0 4:6 6:1 Oglądałem cały mecz i takiego wałka już dawno nie widziałem. Serbka po wygranym secie zaczęła tańczyć ze szczęścia.. Nie wiem z kim się Maria dogadała ale dzięki za kurs 5 w drugim secie.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
KOHORTA dostosuj się do zmiany regulaminu. Pisałem PW, ale nie odpowiadasz.
E: Ciekawe co za idiota u ziemniaka tyle postawił, że aż wzbudził podejrzenia...

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Każdy pewnie coś zainwestował, ale nawet przy delegacie można przecież tak grać aby wygrać/przegrać i &quot;nie wzbudzić podejrzeń&quot; ???? Pytanie tylko czy będą zwroty u buków...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Skoro to cały czas trzymają to nie będzie zwrotów. Ponadto czemu mają być zwroty skoro teoretycznie teraz ma być wszystko pod nadzorem ;)

Do góry Bottom