>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Cóż.. niestety pierwszy minus u mnie w głównym typie ???? Koniec sezonu w niższych ligach tworzy &quot;ciekawe&quot; mecze. Np. Dover z Basignstoke, które zagrałem 2(+2) @ 1.575 skończyło się.. 0:5, EH-1 było @ 15 ???? Postaram się poszukać takich perełek w kolejnej kolejce.

jawek 313

jawek

Użytkownik
w Betclick pomylili się w spotkaniach segudna div w Hiszpani w piłkę, w grupie 3 i 4 rozwińcie sobie opcje dodatkowe przy 3 spotkaniach, niezłe kursy można pograć

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Pani i Panowie, nie róbmy z tego działu 2.kzs... jeśli ktoś podaje handicap w siatkówce, bo wg niego jest o punkt za wysoki i widzi value w związku z tym, to coś tu jest nie tak... albo po prostu mi się tak wydaje.

toudi 715

toudi

Użytkownik
S 408

swergoc

Użytkownik
w Betclick pomylili się w spotkaniach segudna div w Hiszpani w piłkę, w grupie 3 i 4 rozwińcie sobie opcje dodatkowe przy 3 spotkaniach, niezłe kursy można pograć
Zdążyłem zagrać dwa overy zanim zdjęli. Co najciekawsze jeden mi rozliczyli jako zwrot, a drugi jako wygrany :razz: ale ogólnie jest zysk, więc dzięki ;)
No i znowu Włochy na ✅ ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Hayes &amp; Y - Tonbridge
Postawiłem 1x @ 8 HT (0-2) nisko i wyciągneli z na 2-2
teraz dokładam +0,5 @ 1.425 bo naprawdę cisną

S 408

swergoc

Użytkownik
Gol ????
@5,80 złapane; dzięki ruichi !! niech tylko dowiozą...
e: i jeszcze podziękowania dla C1amak&#39;a !! Caslav gromi, spadki w Czechach prawidłowym symptomem ;)

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Pograłem mocno Gubernie Niżnyj Novogorod w spotkaniu z Gazpromem Surgut. Jest to pierwszy mecz w rywalizacji 1/4 Mistrzostw Rosji w siatkarskiej Superlidze.
Ja wystawiłbym 1.30. To raz. Dwa - wszyscy w Guberni zdrowi - mieli ponad 3 tygodnie wolnego. Esko wrócił już dawno do formy po złamanym palcu, jest najlepszy atakujący ligi - Nikolay Pavlov (grający w tamtym sezonie w Dinamo Moskwa), Milos Nikic - przyjmujący reprezentacji Serbii i jeden z lepszych środkowych ligi (świetnie współpracuje z rozgrywającym Mikko Esko) - Ostapenko.
Co tam jeszcze? Gubernia nie przegrała na własnym parkiecie spotkania w tym sezonie. Bilans 11:0. Natomiast Gazprom na wyjeździe cienko bo 5:6. - Jest to z resztą drużyna własnego parkietu. Gubernia z Gazpromem grała w tym sezonie u siebie jeden raz i wygrała 3:0. Jak widac trio Ostapenko + Pavlov + Nikic natłukło sporo punktów i jest to trio o wiele lepsze niż Todorov + Aleksiev + Rodichev w Gazpromie Surgut.
Cóż tu więcej gadac... Gubernia Niżnyj Novogorod po 1.52 Marathonbet Szanse oceniam na 80%.
Jest też spore value na mecz Fakieła Nowy Uriengoj z Uralem Ufa - sytuacja podobna do wyżej wymienionej. Spadnie do 1.6 spokojnie kurs - jak nie niżej jeszcze.
http://www.oddsportal.com/volleyball/russia/superleague/

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
aktualnie zagrałem, myślę, że spore szanse:
LIVE
Blue Square North
Bradford - Oxford 30 min 0-1.. i goście czerwoną kartkę dostali. Gospodarze przed meczem byli faworytami i myślę, że dadzą radę @ 1.95
do tego puchar islandii Fylkir - IBV HT 1-2 .. o5 @ 1.925
//
taaa.. ????

Do góry Bottom