>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ShoutBox (2) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
panowie te kursy na tobet takie byly od poczatku czy pospadaly? np DUdek vs Zagar 1,5 tylko
ja widziałem @1,60 na Dudka, ofertę pilnuję od 9:30 gdzieś tak
na razie Gdańsk -12,5 pobrany ale teraz widzę że linia już -14,5 i kurs też mocny pik w dół :?

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
A co powiecie Gollob - Ward na Tomka po 1,85?
Mimo ogromnej niechęci do golloba to tak. Ward jedzie z Miedzińskim, później z Holderem, Ward jest po kontuzji. Galop z młodymi i później z Brzozowskim. Nie ma na kim tracić chyba że będzie puszczał przed siebie by popisać się przed kibicami.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
panowie te kursy na Tobet takie byly od poczatku czy pospadaly? np DUdek vs Zagar 1,5 tylko
przez minutę raptem wisiał Dudek z Zagarem bez żadnego handi po 1.85,
@Uni: sory nie miałem jak odpisać, bo musiałem wybić z bazy szybko, a nie miałem dostępu do neta.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Obserwator też pograłem coś w stronę Atletico. Ale najważniejsze w tym jest to, że derby odbędą się POMIĘDZY dwumeczem z Borussią Dortmund. Czy Jose popełni drugi raz ten sam błąd z zeszłego roku, gdy w środku mieli Gran Derbi i nie wytrzymali kondycyjnie rewanżu z Bayernem - ostatecznie przegrywając w rzutach karnych. Myślę, że da odpocząć niektórych piłkarzom, a Atletico u siebie będzie niesamowicie napalone na zwycięstwo. Kursy na 100% spadną. Rojiblancos zostaje tylko liga.

c1amak 7,2K

c1amak

Użytkownik
Chodzi taka plotka, że podobno w Czechach poszło trochę kasy na remis w spotkaniu pucharowym, które właśnie się rozgrywa. Teplice - Liberec, aktualnie jest wynik 1:0 a podobno grano przed rozpoczęciem spotkania na remis i na cs 2:2. Poczekam na live co dalej będzie i może w końcówce spotkania spróbuję za drobne ????
edit: w Fortunie przed meczem kurs na 2:2 leciał tak:
12 -&gt; 11 -&gt; 10 -&gt; 8 -&gt; 6 -&gt; 5 !

Otrzymane punkty reputacji: +39
ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Czy ktoś ma jakieś info nt pucharu Norwegii? Sporo fajnych kursów powyżej 20 i znając życie chociaż jeden wejdzie. Swoja drogą jak ktoś przeciwko Auckland w OFC CL postawił to ładnie zgarnął @ 15-20

kohorta 890

kohorta

Użytkownik
fixa ja moge znaleść w tesco ;) tak o się pytam tylko o ten mecz z ciekawości bo mój brat sobie zagrał go i się wkręca że ustawka ????

Do góry Bottom